Inte köpt. Men det är ett företag som köper saker på Temu eller andra kinasidor och säljer dem i Sverige med extremt bra vinst! Bra för dem, men mindre bra för kunderna dom tror de köper kvalitet! Ex... Ver más

Snabb leverans och halsbandet var i förväntad storlek o bra kvalitet ! Från att vår cockerspaniel har haft kanske minst 5-10 fästingar krypandes o sittandes som vi får plocka per dag så har vi kanske... Ver más

Mycket snabb leverans Det man lovade i beskrivningen fungerade på en timme en annan hund o mycket lättare att styra skallen från henne Detta fungerade klockrent o jag är mycket nöjd kund o rekommend... Ver más

Jag är nöjd med de uppblåsbara madrasserna jag köpte av er. De är sköna, tar lite plats och roligt att de finns i olika färger (jag beställde tre stycken). Dessutom går de att sätta ihop vilket är bra... Ver más

4,1

Muy bueno

Skitbutik som inte skickar grejer

Väntat snart två veckor och allt jag fått är ett mail med reklam, inte ens fått svar från deras kundtjänst och inget nummer att spåra paketet.

25 de octubre de 2024
Logotipo de Djurochfritid

Respuesta de Djurochfritid

Hej! Beklagar om nåt hänt med din order. Kan du kontakta vår kundtjänst igen så kommer du få hjälp. Har du inte fått svar så har nåt hänt för vi går igenom mailen 1-2 gånger om dagen. Kontrollera så du har rätt mail och skicka till oss igen. Annars finns på tele 076-3165062 Mvh Djur&Fritid