Namnsmycken.com levererade snabbt och smycket var perfekt inslaget. Kvaliteten är hög och det känns speciellt att ha ett smycke med mitt namn handgjort. Rekommenderas varmt!
Tusen tusen tack för så otroligt fint halsband 💖🙏Är verkligen supernöjd med allt! Till och med mitt barnbarn fick tårar i ögonen när han såg sin ”gubbe”på halsbandet 💖 Väldigt imponerande hur du... Ver más
La empresa ha respondido
Ett helt fantastiskt fint halsband som min dotter ÄLSKAR! Supersnabb och trevlig kommunikation då jag hade ett par frågor innan jag la beställningen. Har köpt flera olika smycken genom åren och har... Ver más
- Fabricante de joyas
- Tienda de accesorios de moda
- Diseñador de joyas
- Grabador de joyería
- Servicio de reparación de joyería
- Joyería
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Namnsmycken.com - De allra finaste namnsmyckena är gjorda för hand och namnen är inhamrade bokstav för bokstav. Här hittar du namnhalsband och andra smycken med namn.
Brahegatan 32, 11437, Stockholm, Suecia
- 0766-456444
- amanda@namnsmycken.com
- www.namnsmycken.com
Minne! Så fantastiskt duktig och så välgjort…
Så fantastiskt duktig och så välgjort halsband, så fint graverat! Rekommenderar verkligen Amanda Egilson.
Tack för ett fantastiskt fint…
Tack för ett fantastiskt fint handgraverat smycke, med min älskade och saknade hunds tassavtryck. Rekommenderas varmt ❤️
Vänligt bemötande & snabb service
Vänligt bemötande & snabb service! Väldigt vackert hantverk som är roligt att få ge bort😍

Fantastisk service och kvalitet
Vackra handgjorda smycken
Jag beställde ett namnhalsband från Namnsmycken.com och är jätte nöjd. Smycket är vackert gjort, varje bokstav är noggrant inhamrad och det känns personligt och unikt.
Jag har i åtta år köpt en silverbricka…
Jag har i åtta år köpt en silverbricka med siffrorna 1 år - 8 år till min son som nu är nykter alkoholist.
Amanda har varit underbar att göra affärer med. Snabb som bara den.
Vackra smycken och fantastisk service
Fick fina och omsorgsfulla svar på alla mina frågor och ett vackert smycke med obegripligt kort leveranstid med tanke på att det görs på beställning. Rekommenderas varmt!
Jättefint namnsmycke!
Har beställt ett namnsmycke med månadssten till ett dop. Det är otroligt fint och välgjort. Så bra idé att kombinera inskription och månadssten och känns så personligt när man vet att det är handgjort.
Tusen tusen tack för så otroligt fint…
Väldigt imponerande hur du lyckades få ihop både ”gubbe”och namn så fint.💖Det var en present till min son som nu bär det varje dag.💖🙏Återigen ett stort tack fr mitt hjärta.Fr Maria

Högsta betyg !
Tusen tack för att du putsade mina halsband. De blev som nya 👍👌
Högsta betyg !

Perfekt halsband till mammas 50 års dag
Amanda skapade ett perfekt och unikt halsband till min mamma på hennes 50 års dag! Perfekt service både snabb leverans och gott bemötande. Rekommenderar starkt !

Jättefint välarbetat armband.
Som vanligt jättebra service, både före och efter köp av otroligt fina smycken. Har köpt flera gånger förut och kommer inte att tveka att köpa igen. Den här gången ett fint armband som väntar på att ges bort, jag är redan säker på att det kommer att bli en stor favorit hos sonen min.

Respuesta de NAMNSMYCKEN.COM
Thank you soo much for the amazing…
Thank you soo much for the amazing necklace, my wife Johanna loved her 50th.
Superb fast and Speedy delivery and great quality and service.
Thumbs up from me.
From
Graham.

Professionellt utfört arbete
Professionellt utfört arbete, snabb leverans.
Tusen tack för det fina arbetet som du har gjort.

Armband
Fantastiskt fint armband 📿 gjort med mycket kärlek 💙🌷. Snabb och smidig affär samt snabb leverans 📨🤗. Väldigt trevlig kundservice 🌻🫶. Detta företag rekommenderas varmt 💙.

Fantastisk service ⭐️⭐️⭐️
Fantastisk service! ⭐️ Amanda är otroligt tillmötesgående angående ens önskemål. Hon hjälpte mig att få ett Epilepsi-armband, exakt som jag ville ha det. Nu är jag trygg i vardagen! ❤️

Fantastiskt
Är så nöjd med mina tre smycken från dig 💕
I 40-årspresent, för 12 år sedan, fick jag från mina kollegor ett halsband med Miss Shedevil. Har burit det varje dag sedan dess förutom när det fick åka på semester hos dig för upputsning.
Några år senare köpte jag ännu ett halsband från dig, nu Viktoria, med båda barnens namn. Också detta har jag haft på mig sedan dess.
Efter jul nu så köpte jag en ring av dig, försenad julklapp. Barnens namn och en diamant förgyller nu mitt ringfinger.
Älskar verkligen smyckena från dig, de är så fina, kommer säkert att beställa fler 🥰

Fantastisk service
Fantastisk service, fick ett special fäste på rekordtid.Superkvalité på månadsstenen och leveransinfo. Rekommenderar verkligen Namnsmycken.com

Respuesta de NAMNSMYCKEN.COM
Service och smycken i världsklass!
Amanda gör alla sina smycken med hjärta och ger sig inte förrän kunden är nöjd. Hon går verkligen above and beyond och är så gott som alltid tillgänglig och alltid tillmötesgående och supertrevlig. Dessutom kan man få gratis polering och uppputsning av tidigare inhandlade smycken. Jag kan verkligen rekommendera Amandas vackra accessoarer!

Respuesta de NAMNSMYCKEN.COM
Alltid snabba leveranser och väldig…
Alltid snabba leveranser och väldig hjälpsam samt massor av goda råd. Varmt rekommenderar.👍❤️

Respuesta de NAMNSMYCKEN.COM
Más información sobre otros tipos de reseñas.