Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har brugt foto.com til en hel del bøger fra ferier og lign. og har altid været godt tilfreds med deres produkter. Nu skal jeg til at lave en bog til mit barnebarn til konfirmation og må så desværre... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte 70 fotos den 01.12.2021 - og fik meddelelse om, at orden var modtaget og billeder var på vej den 06.12.2021 - pengene var hævet, men stadig ingen fotos efter 14 dage. Har skrevet flere ma... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Atter er det svært at bedømme Foto.com, da Bestillings No: 20735363: ikke er modtaget. Billeder bestilt 1. november. Afsendt fra Foto.com 3. november. Intet modtaget 12. november. Forklaringen li... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virkelig lang ventetid på plakaten. Da den ankom var indpakningen i stykker, Plakaten var krøllet og ubrugelig. Det var virkelig en meget dårlig indpakning bare rullet sammen i en papkasse, der var i... Ver más

Información sobre la empresa

1. Medios de comunicación y editoriales

Sobre Foto.com Danmark

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Foto.com France
Foto.com Nederland
Foto.com Belgium
Foto.com Denmark
Foto.com UK
Foto.com Deutschland
Foto.com er et kunde venligt websted hvor du kan fremkalde dine digitale fotos. Opret din personlige fotobog og få den leveret direkte til din dør! En fotobog er den bedste måde at gemme dine billeder på og dele de bedste minder med familie og venner. Slip din fantasi fri og design personlige fotoprodukter med dine bedste minder!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg har ikke modtaget min bestilling…

Jeg har ikke modtaget min bestilling efter der nu er gået 14 dage. Den 2. juli fik jeg at vide, at bestilingen muligvis var på vej og ville være ved mig efter 2 dage. Det er træls når man bestiller tingene i god tid, og ikke får dem inden de skal bruges alligevel..

14 de julio de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rimelig hurtig levering

Rimelig hurtig levering, og fin service i forbindelse med fejlproduktion, hvor det kunne være ønskeligt, hvis f.eks. åbenlyse opsætningsfejl blev rettet i produktionen inden færdiggørelse og levering!.

14 de julio de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lang leveringstid, flot produkt

Fine billeder dog med en lidt længere leveringstid end lovet. Skrev til dem og fik hurtigt svar og produkterne ankom efter ca én uges forsinkelse. Antager at leveringen var ude af deres hænder, da de benytter Postnord.

4 de julio de 2020

Tidligere tilfreds kunde

Jeg har tidligere brugt Foto.com med godt resultat, men denne gang er det gået virkelig dårligt.
jeg bestilte mine fotobøger den 21 maj og betalingen blev trukket den 26. maj, men nu den 6.juni er bøgerne stadig ikke dukket op og jeg har ikke hørt en lyd fra firmaet.
Deres tracking system fortæller mig kun at bøgerne er sendt fra firmaet den 26. maj. og man kan kun kommunikere med dem via en engelsk mail.
Der er heller ikke oplyst et dansk telefon nr. hvor man kunne søge oplysning.
G.Feld

6 de junio de 2020

Mærkelig firma !!!

Kan desværre ikke give flere, fik at vide at varen var afsendt 22-05 har endnu ikke modtaget denne.
Undre mig over der ikke er track and trace når varen er sendt.

31 de mayo de 2020
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bad quality and long wait

I had to develop 6 small picture and one poster size 30x40.
The Web site is easy to use and have many sizes to choose from.
But the quality of the photo is not the Best and it took nearly a month to get it delievered. I had to write them a mail and not untill then they realized that the poster had not been processed yet.
One good thing: they responded quick on the mail.

But I would not use Foto.com again.

29 de abril de 2020
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Roser og torne

Foto.com gør det nemt at bestille fremkaldelser og de bliver leveret meget hurtigt. Hvis jeg skal komme med lidt torne, ville det være rart, hvis billederne var lagt i nummerorden inden leveringen. Det er et logistisk mareridt at arkivere modtagne fremkaldelser i den orden, billederne er taget.

29 de abril de 2020

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.