Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har brugt foto.com til en hel del bøger fra ferier og lign. og har altid været godt tilfreds med deres produkter. Nu skal jeg til at lave en bog til mit barnebarn til konfirmation og må så desværre... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte 70 fotos den 01.12.2021 - og fik meddelelse om, at orden var modtaget og billeder var på vej den 06.12.2021 - pengene var hævet, men stadig ingen fotos efter 14 dage. Har skrevet flere ma... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Atter er det svært at bedømme Foto.com, da Bestillings No: 20735363: ikke er modtaget. Billeder bestilt 1. november. Afsendt fra Foto.com 3. november. Intet modtaget 12. november. Forklaringen li... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virkelig lang ventetid på plakaten. Da den ankom var indpakningen i stykker, Plakaten var krøllet og ubrugelig. Det var virkelig en meget dårlig indpakning bare rullet sammen i en papkasse, der var i... Ver más

Información sobre la empresa

1. Medios de comunicación y editoriales

Sobre Foto.com Danmark

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Foto.com France
Foto.com Nederland
Foto.com Belgium
Foto.com Denmark
Foto.com UK
Foto.com Deutschland
Foto.com er et kunde venligt websted hvor du kan fremkalde dine digitale fotos. Opret din personlige fotobog og få den leveret direkte til din dør! En fotobog er den bedste måde at gemme dine billeder på og dele de bedste minder med familie og venner. Slip din fantasi fri og design personlige fotoprodukter med dine bedste minder!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

lang leveringstid

Vi har før været meget glade for Foto.Com - meeen denne gang synes vi godt nok at det tager laaaang tid at få billeder. Vi har bestilt 01.10.2020 og har i dag 14.10.2020 ikke modtaget dem endnu

14 de octubre de 2020
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lang leveringstid

Jeg oplevede lang leveringstid, da jeg bestilte en almindelig fotofremkaldelse. 14 dage fra jeg bestilte til jeg modtog billederne. Jeg havde forventet højst en uge. Det havde hjulpet på min tålmodighed hvis jeg ved bestilling blev oplyst om forventet leveringstid.

9 de octubre de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Flot fotobog

Manglede bekræftelse på at min bestilling var modtaget, men fin service da jeg skrev til foto.com

24 de septiembre de 2020

Hvis jeg havde kunnet

Hvis jeg havde kunnet, havde jeg givet jer minuspoint for min sidste bestilling. Jeg afgav en bestilling d. 21 august og fik den først d. 16. september selvom der står, at forventet tid på fremstilling er 2-3 hverdage samt 2-3 hverdage for levering.
Det er rigtig ærgerligt for kvaliteten af billederne/forstørrelserne er gode, men leveringstiden er ALT FOR DÅRLIG.
MINUS 10 STJERNER for det.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg har mange gange tidligere fået…

Jeg har mange gange tidligere fået fremkaldt fotos hos Foto.com og har altid været tilfreds. En enkelt gang trak man ved en fejl beløbet i euro og ikke i d.kr., så der gik rimelig lang tid, før jeg fik mine penge retur. Den sidste fremkaldelse har jeg netop modtaget. Har ventet i 14 dage, og man trak beløbet på bestillingsdagen. Det gjorde man ikke tidligere, og før i tiden fik jeg min bestilling tilsendt i løbet af ganske få dage. Men for det meste har jeg været tilfreds.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

INGEN service eller produkt (endnu!)

Fik besked for 9 dage siden om at mine billeder ville blive afsendt dagen efter og være her i løbet af 2-3 dage. Ingen svar fra kundeservice i foreløbigt 2 dage og stadig ingen billeder :( Billigt men virkelig dårligt, aner jo så heller ikke noget om kvalitet da jeg ingen produkter har fået..

Jeres foto er flotte

Jeres foto er flotte, men jeg syntes det er for dårligt, at beløbet bliver hævet før i afsender billederne.
19-08-20 billederne bestilles
21-08-20 pengene trækkes på kontoen.
27-08.20 besked på at billederne er færdig og vil blive afsendt
03-09-20 afleveret i postkassen på adressen

8 de septiembre de 2020

Kvalitet ok, MEN

Kvalitet ok, MEN levering under al kritik. Lover levering fra dag til dag - men det tog 1 1/2 uge, og vi skulle bruge billederne til en konfirmation :(

5 de septiembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kopiering af mange billeder fra tur i Syd-afrika

Jeg bestilte kopier af billeder-180 stk fredag den 24. juli..
Fik melding umiddelbart at bestillingen ville blive sendt første hverdag efter, dvs. mandag 27. juli. Jeg kunne følge forsendelsen,-den blev ekspederet denne dag.
MEN jeg fik min forsendelse den 3. august.
Det er naturligvis fordi den blev sendt med post nord, og vi får post en gang om ugen-træls.
Men billeder og kvalitet er der ingen ting at udsætte på.
'

4 de agosto de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

For første gang en dårlig…

For første gang en dårlig behandling.Billeder til fremkaldelse.
Sendt samtidig, fremkaldt samtidig,og afsendt samtidig.
Min far fik hans mandag og mine kom to dage senere efter en masse brok.
Så det kommer til og tage tid inden jeg skal købe mere på nettet eller på anden måde bruge det igen.

Connie.

22 de julio de 2020

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.