Se udsendelsen fra Kontant. Læs 1 stjernede anmeldelser fremfor falske 5 stjernede. Skræmmende at denne virksomhed får lov at eksistere stadigvæk med afpresning. Hvis de lykkes med at skræmme sig så... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg var også skeptisk, men.. At give en fremmed mand fra Jylland adgang til sin computer, som man mere eller mindre har ens liv på, er en ret intim oplevelse. Men Karsten gjorde hele oplevelsen ne... Ver más
Skamligt! Fik trods at jeg allerede havde en sikkerheds løsning gennemgået min computer…… hvor efter jeg blev rådet til at købe ekstra pakke hos my data… jeg ønskede at kontakte dem jeg allerede bru... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Din informationskilde om IT sikkerhed. Har du styr på VPN, Antivirus og Hackere? Hold dig opdateret med de seneste nyheder og viden omkring IT sikkerhed!
Información de contacto
Lindholm Havnevej 31, 5800, Nyborg, Dinamarca
- info@dkits.dk
- dkits.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Advarsel..!
Firmaet forsøgte at sælge abonnement til pensionist for 600 kr. pr. måned (over 7.000 kr. årligt).
Yderligere information unødvendigt - Taler for sig selv og har karakter af svindel.
Hermed advarsel viderebragt.
Fik en konsultation med Dansk IT…
Fik en konsultation med Dansk IT Sikkerhed, det tog cirka en halv times tid. De gav mig et grønt lys og et klap på skulderen for min sikkerhedsopsætning.
Rigtig god og venlig oplevelse
Rigtig god og venlig oplevelse. Gode forklaringer til hvad der skulle ske og skete under sessionen.
Har haft en god oplevelse med Dansk…
Har haft en god oplevelse med Dansk IT-Sikkerhed.
Professionel rådgivning og en behagelig dialog.
Nu stopper i altså med at ringe til mig…
Nu stopper i altså med at ringe til mig hele tiden. Og hver gang påstår i at i ikke har ringet til mig gentagne gange. For første gang i mit liv måtte jeg hidse mig op i telefonen, fordi telefonsælgeren påstod at jeg ikke taler sandt??? Hold op med at ringe uopfordret!!!
Det har været en god oplevelse
Det har været en god oplevelse. Jeg fik det ud af det som forventet, kyndig it rådgivning og venlig betjening.
Er blevet gjort opmærksom på at min…
Er blevet gjort opmærksom på at min sikkerhed er up-to-date. Tak for en behagelig dialog.
Haft en rigtigt god oplevelse med dansk…
Haft en rigtigt god oplevelse med dansk it sikkerhed. De virker som top professionelle inden for IT-verdenen og har givet gode råd og vejledning.
Professionel rådgivning 👍
Jeg synes
Jeg synes, at det helt igennem har været en super oplevelse med Danskitsikkerhed. Var skeptisk fra start, men fik fuldt udbytte af servicen. Konkret vejledning, jeg kan tage med mig i hverdagen og i virksomheden.
Mvh.
Fantastisk venlig service
Fantastisk venlig service. Kan kun anbefales:))
I starten var jeg lidt skeptisk
I starten var jeg lidt skeptisk, men tilliden blev genoprettet gennem god information og forklaring. Jeg har fået tjekket min PC, den er up to date. Så langt, så godt. Jeg er meget tilfreds med servicen.
Super god dialog og anvisninger til bedre sikkerhed på min computer
Det har været en rigtig god oplevelse, at blive kontaktet af Dansk IT-sikkerhed og få sikkerheden tjekket. Jeg har haft rigtig god dialog med en meget kompetent medarbejder fra første kontakt til d.d., hvor jeg havde den afsluttende samtale, med anvisninger til hvordan jeg kan komme videre med min sikkerheds opdatering.
Mange tak for hjælpen 👍😀
Det har været en rigtig god oplevelse…
Det har været en rigtig god oplevelse at blive ringet op og få sikkerheden tjekket
Tak for det
Jeg har været meget tilfreds med…
Jeg har været meget tilfreds med samtalen og servicen. Jeg fik tjekket min computer og alt var i som det skulle være.
Min virksomhed er uopfordret blevet…
Min virksomhed er uopfordret blevet kontaktet af Dansk It-sikkerhed. Det blev en lang (38 minutter) samtale, hvor teknikeren var meget omhyggelig med at svare på alle mine spørgsmål. I løbet af samtalen blev jeg betydelig klogere!
Super oplevelse.
Det har været en rigtig god oplevelse fra start til slut med Dansk IT-sikkerhed. Der har været en rigtig fin dialog hele vejen fra det første opkald og frem til nu, hvor min første rådgivning med Dansk IT-sikkerhed netop er blevet afsluttet. Værdifuld viden omkring min situation, mange tak. Mvh. Ll Brydegård v/Sv Erik Pedersen
En god og klar og forståelig samtale
En god og klar og forståelig samtale.
Tillige en god melding om, at jeg har fået styr på for mig, tekniske .
En stor hjælp, at man ved man er sikker. Så tak.
Jeg har idag fået tjekket min computers…
Jeg har idag fået tjekket min computers it systemer, alt var heldigvis fint!
Jeg er fuldt tilfreds med servicen.
En udmærket oplevelse!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.