Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har gennem mit arbejde, handlet med dkvolt på deres hjemmeside. Der fik jeg en led lampe som jeg har kigget efter. Jeg var så uheldig at min adresse stod forkert. Med det blev løst, der kosted... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Har købt dette Varenummer (SKU): 10577 12 V DC afbryder med lysdiode. I beskrivelsen er der angivet et monteringshul på 10 mm, men det bør være 12mm. (som der findes mange af på markedet) Der er a... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft nogle problemer med tilslutning af indkøbte kontakter, bl.a. grundet manglende dokumentation. DKVolt valgte at refundere hele ordren. Trods besværet og lidt ekstraudgifter ifbm. de proble... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,5

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Service i topklasse.

Modtog en boks der manglede skruer, jég tænkte der kunne findes nogle nye..

Næ nej der blev leveret en ny boks uden beregning.

Ingen dans her, lige på og hårdt.

Vender gladeligt tilbage (:

28 de abril de 2021

Meget tilfreds

Meget kort forsendelsestid, jeg modtog varen et døgn efter bestillelse. Jeg var dog så uheldig at modtage en defekt vare, men Sune fra dkvolt var så rar at sende et nyt produkt. Meget tilfreds med kundeservicen.

10 de marzo de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service selvom produkten var…

God service selvom produkten var desværre dålige.

Min datter købte 2x2 stk. LED kæder.

Efter at have sat dem op viste det sig at 2 af kæderne desværre ikke lyste jævnt i alle pærer.

Jeg kontaktede Sune fra Dkvolt og sendt et par billeder. De var nogle dårlige kæder og han har nu lukket for salget af dem.

Han tilbød at refundere beløbet.

22 de febrero de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte en bevægelses sensor.

Bestilte en bevægelses sensor. Da den ankom svarede den ikke til de mål som var angivet på hjemmesiden. Reklamerede, fik lyn hurtigt svar om at pengene var refunderet, fragten også. Sensoren kunne jeg bare beholde. Det er god service.

7 de enero de 2021
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Gebyr for klargøring og pakning???

Jeg bestilte for lidt, da jeg skulle have haft to ruller LED-bånd i stedet for en. Nu ville jeg så genbestille, men ser pakningsgebyret på 25 kr, som jeg overså første gang. Hvorfor tillægge et gebyr ud over fragten? Mig bekendt er der tale om en netbutik - pakning af varer er den del af ekspeditionen ligesom at få scannet sine varer i en butik inden man betaler. Og hvis I mener at I skal have sådan et tillæg, så læg det da i fragtprisen. Så kan det godt være at 65 kr for forsendelse skræmmer kunder væk, men i det mindste er det en ærlig måde at drive forretning på. Et par stjerner for en i øvrigt fin oplevelse første gang, men mit supplerende køb blev altså foretaget et andet sted.

26 de diciembre de 2020

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.