Ved første kontakt var responsen kjapp og konsis. Tilbudet var meget godt, bestilling satt og leveringsdato angitt. Men, det som virkelig imponerte var leveransen, både pakking, kvalitet på dører og... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Helt supert å få bestille etter mål fra en lavpris-leverandør, som viser seg å drive seriøs butikk! Skjønner godt argumentasjonen for å la kunden stå ansvarlig for lossing, og i mitt tilfelle var or... Ver más
Har nettopp fått levert og montert vår hagestue av DMV varer. Vi er VELDIG fornøyd med det ferdige produktet . Hele prosessen har vært ryddig , med raske tilbakemeldinger ved spørsmål/planlegging . Bl... Ver más
Meget bra produkt. Fikk mine skyve vinduer levert nærmest på døra til avtalt tid. Produktene virker veldig bra, var eksakt produsert etter mine mål. Meget enkle å montere, og jeg er faktisk imponert o... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Vi leverer hovedsakelig hagestuer, anneks, redskapsboder, innglassing av veranda, balkong og terrasser, skyvedører og andre typer aluminiumskonstruksjoner etter skreddersydde mål. Vi har ytterdører, verandadører, foldedører, vinduer og andre varer tilknyttet hus, hytte og hage. Komplette løsninger ferdig montert etter kundens ønske. Vi samarbeider med dyktige fagfolk som kan stå for hele eller deler av monteringen. Alt etter kundens ønske.
Información de contacto
Kjeppestadveien 4, 1400, Ski, Noruega
- +47 986 05 357
- info@dmvarer.no
- dmvarer.no
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Veldig fornøyd med alt sammen!
Gode produkter til uslåelige priser
Enestående service! Rask levering, levert rett på døra. Gode priser og kvalitetsprodukter! Kjøpte 3 stk skyvedørsvinduer etter spesialmål til utestuen. Vil definitivt benytte de igjen!
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd med arbeidet som er gjort. De er raske til å svare på Mail, og lette å samarbeide med.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.