Banner for Doets Reizen

Doets Reizen Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 4 estrellas sobre 5

de reis naar Canada was perfect, prima alles geregeld je wordt desnoods tijdens de reis geinformeerd. De excursies hadden we beter moeten bekijken zaten 3 de zelfde soort excursies binnen een week d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijke papieren. Fijne tot zeer mooie hotels. Prima tot fantastische liggingen. Leuke tips. Ook een beetje mijn fout, had het volgende waarschijnlijk kunnen ontdekken... bij hertz probeerde... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisch reis gemaakt. De excursies die in de reis zaten gaven een enorme meerwaarde aan onze ervaring. Alles goed geregeld van boeking tot dagplanning tijdens de reis met tips

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alles perfect geregeld. Goed contact vooraf met snel antwoord op vragen. Ook bij wijzigingen tijdens de reis, bij ons was een tijdstip van excursie gewijzigd, word je goed op de hoogte gehouden. We kr... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Operador de excursiones
  2. también en la categoría
  3. Agencia de viajes

Sobre Doets Reizen

Escrito por la empresa

Doets Reizen – Sinds 1981 dé expert in reizen naar Amerika, Canada, IJsland, Japan en China.

Doets Reizen is al sinds 1981 gespecialiseerd in unieke en volledig verzorgde vakanties naar Amerika, Canada, IJsland, Scandinavië, Japan en China. Dankzij directe inkoop bij lokale partners bieden we niet alleen de mooiste routes en accommodaties, maar ook de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Met toegang tot exclusieve locaties, bijzondere verblijven en unieke excursies zorgen wij ervoor dat jij op de beste plekken de allerbeste ervaring beleeft. Van vliegreis tot vervoer, verblijf en excursies: alles wordt tot in de puntjes geregeld. Zo ga jij zorgeloos op reis en kom je net zo ontspannen weer thuis.

Onze klanten staan altijd centraal. Jouw wensen vormen het uitgangspunt – jouw reiswens is onze missie. We zorgen dat je altijd op de eerste rij zit, met een reiservaring die voelt als Very VIP.

Klaar voor jouw droomreis? Stel ‘m eenvoudig online samen. Doets Reizen is aangesloten bij ANVR en SGR, dus je boekt met zekerheid en vertrouwen.

Altijd op de eerste rij, Very VIP

Escrito por la empresa

Bij Doets Reizen ben je geen gewone reiziger, maar een echte Very VIP.
Dankzij onze expertise en uitgebreide netwerk geniet je altijd van de beste plekken, exclusieve toegang en zorgeloze luxe – perfect afgestemd op jouw wensen.

Op de beste plekken de állerbeste ervaring

Jouw reiswens. Onze missie.

We selecteren de mooiste locaties, leukste accommodaties en meest unieke excursies, precies afgestemd op jouw wensen. Met persoonlijke service en maatwerk zorgen we dat jouw droomreis werkelijkheid wordt.

Promotion box for Doets Reizen

Bekijk reizen

Unieke rondreizen Amerika, Canada en meer. Jouw reis, onze missie.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

389 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Todas las opiniones

181 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima service en goede bereikbaarheid

Prima service en goede bereikbaarheid. Mooi en gevarieerd reisprogramma.

6 de julio de 2026

Respuesta de Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze service en bereikbaarheid als prettig heeft ervaren. Ook geweldig dat het gevarieerde reisprogramma u is bevallen. We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een mooie reis!

Prachtige Alaska roadtrip uitstekend geregeld

Alaska is een top bestemming. We hadden prima hotels met een perfecte ligging tav de route en de geboekte excursies.
De excursies waren allen hoogtepunten die we nooit gaan vergeten. Epic is per vliegtuigje naar Katmai waar we beren hebben gespot.
De tips in het digitale ‘MijnDoets Online systeem’ zijn superhandig en op maat toegespitst. Dit scheelt veel uitzoekwerk en zo mis je geen highlights. Top geregeld allemaal zodat we optimaal hebben kunnen genieten

12 de julio de 2026

Respuesta de Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat uw Alaska-roadtrip zo goed is bevallen en dat de hotels, excursies en route perfect op elkaar aansloten. Geweldig dat de berenexcursie naar Katmai een onvergetelijk hoogtepunt was.
Ook leuk om te lezen dat u veel plezier heeft gehad van het MijnDoets Online-systeem. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende reis!

Reis zat goed in elkaar

Reis zat goed in elkaar, mooie afwisseling tuusen steden en natuur. We zaten overal op de mooiste plekken. We hebben ervan genoten. Dik tevreden!

12 de julio de 2026

Respuesta de Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat de afwisseling tussen steden en natuur zo goed is bevallen en dat u op prachtige locaties heeft verbleven. Geweldig dat u zo heeft genoten van de reis. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende reis!

Doets Reizen voor een topvakantie

Alles was tot in de puntjes geregeld, overal waar we kwamen, of het nou de hotels of excursies waren, alles verliep heel soepeltjes.
Suggesties en tips vooraf waren zeer welkom en behulpzaam.
Het was onze eerste keer naar Canada, maar mede dankzij de jarenlange ervaring van Doets Reizen is het een onvergetelijke vakantie geworden.

9 de junio de 2026

Respuesta de Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat alles van begin tot eind soepel is verlopen en dat onze tips en suggesties hebben bijgedragen aan een onvergetelijke eerste reis naar Canada. Bedankt voor uw vertrouwen in Doets Reizen. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen inspireren voor een bijzondere reis!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede afstemming over wensen en…

Goede afstemming over wensen en mogelijkheden. Prima reisroute met voldoende rustgelegenheid. Goede overnachtingslocaties. Kortom: prachtige reis/roadtrip door het land van Trump (naam is niet een keer gevallen in contacten met Amerikanen)

3 de julio de 2026

Respuesta de Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de reis goed aansloot op uw wensen en dat u heeft genoten van de route, de overnachtingslocaties en het ontspannen reistempo. Geweldig dat u zo'n prachtige roadtrip heeft gehad. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende reis!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Adequaat gereageerd en meegedacht over…

Adequaat gereageerd en meegedacht over de mogelijkheden. Service is prima. Snelle reactie op vragen. Top!

11 de julio de 2026

Respuesta de Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze service, het meedenken en de snelle reacties als prettig heeft ervaren. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende reis!

Super gave reis

Super gave reis! Onwijs goed geholpen en snel te woord gestaan indien nodig!

11 de julio de 2026

Respuesta de Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat geweldig om te horen dat u zo'n gave reis heeft gehad en dat u onze snelle service en hulp onderweg heeft gewaardeerd. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende reis!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

de info klopt en is volledig

de info klopt en is volledig. Je zit in goede hotels en ziet veel mooie dingen.

8 de julio de 2026

Respuesta de Doets Reizen

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de informatie volledig en duidelijk was en dat u tevreden bent over de hotels en de mooie ervaringen onderweg. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen met een prachtige reis!

Prima reis goed verzorgd

Prima reis goed verzorgd

10 de julio de 2026

Respuesta de Doets Reizen

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u een prima verzorgde reis heeft gehad. Graag tot een volgende reis!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vakantie prima geregeld, flexibiliteit getoond

Vakantie prima geregeld. Flexibiliteit getoond door rekening te houden met onze wensen. Goede communicatie via de persoonlijke omgeving op de site. Uiteindelijk niet veel duurder dan zelf rechtstreeks boeken.

2 de junio de 2026

Respuesta de Doets Reizen

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de reis goed is afgestemd op uw wensen en dat u onze flexibiliteit en communicatie als prettig heeft ervaren. Geweldig dat u de meerwaarde van onze service heeft ervaren. Graag helpen we u in de toekomst weer bij het organiseren van een mooie reis!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Betalen voor een offerte

Wij willen graag een rondreis West Canada gaan doen en belde voor een afspraak. De afspraak werd snel gemaakt maar er werd wel gezegd dat er 95 euro in rekening werd gebracht voor de offerte? We weten niet eens of we het gaan doen vanwege de kosten. Heb de afspraak direct afgezegd en een afspraak gemaakt bij Tioga Tours waar er ook tijd in je wordt gestoken maar niets wordt gerekend. Als ik een proefrit maak voor een auto en daarna beslist de auto niet te kopen kost dat ook niets. Wat fijn dat klanten een keuze hebben.

9 de julio de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Doets Reizen

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Jammer dat ons eerste telefoongesprek zo is verlopen en dat we toen niet de gelegenheid hebben gekregen om onze werkwijze volledig toe te lichten.
Zoals we inmiddels ook telefonisch hebben besproken, rekenen wij voor een persoonlijk adviesgesprek of een digitale afspraak met een reisexpert een adviesfee van €95. Tijdens zo'n afspraak nemen we uitgebreid de tijd om de reis volledig op maat samen te stellen. Wanneer je vervolgens bij ons boekt, wordt dit bedrag volledig verrekend met de aanbetaling van de reis.
Daarnaast bieden wij ook kosteloze offertes aan: online kan je die zelf opstellen, of contact verloopt telefonisch of per e-mail. Helaas hebben we tijdens ons eerste gesprek niet de kans gekregen om deze mogelijkheid uit te leggen.
We begrijpen dat iedere reiziger hierin een eigen afweging maakt en respecteren uiteraard dat je voor een andere reisorganisatie hebt gekozen.
We wensen je veel plezier met de voorbereidingen en alvast een fantastische rondreis door West-Canada.

Rondreis Canada

Boekingsproces verliep soepel mede door de goede communicatie (bellen en via berichten app in mijn Doets) met Roxy.
Hotels, excursies en alles er omheen waren prima geregeld. We konden tijdens onze reis als we met vragen zaten altijd contact met hun opnemen en er werd ook vrij snel geantwoord.

6 de julio de 2026

Respuesta de Doets Reizen

Bedankt voor het delen van uw mooie ervaring! Fijn om te horen dat het boekingsproces soepel verliep en dat de communicatie met Roxy als prettig is ervaren. Geweldig dat de hotels, excursies en begeleiding tijdens de reis zo goed zijn bevallen. We vinden het belangrijk dat onze reizigers ook onderweg op ons kunnen rekenen. Graag helpen we u in de toekomst weer bij het samenstellen van een mooie reis!

Alles klopt bij Doets

Alles klopt bij Doets: vliegreis en camperhuur prima georganiseerd, mooie route bepaald naar aanleiding van onze wensen. En dan nog allerlei tips voor bezienswaardigheden onderweg en een routebeschrijving naar elke camping. Gewoon TOP Doets!

29 de junio de 2026

Respuesta de Doets Reizen

Wat een mooie review, bedankt voor het delen! Geweldig om te lezen dat alles, van de vluchten en camperhuur tot de route en onze tips onderweg, zo goed is bevallen. We besteden veel aandacht aan een reis die perfect aansluit op de wensen van onze reizigers, dus het is fijn om te horen dat dit heeft bijgedragen aan een zorgeloze vakantie. Graag tot een volgende reis!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima service en adviezen.

1 de julio de 2026

Respuesta de Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze service en adviezen als prettig heeft ervaren. We helpen u graag weer bij een volgende reis!

West Canada

West Canada

Het was een prachtige reis, alles was top geregeld door Doets Reizen, chapeau.

5 de julio de 2026

Respuesta de Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo’n prachtige reis door West-Canada heeft gehad en dat alles tot in de puntjes was geregeld. We waarderen uw complimenten zeer en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij een volgende bijzondere reis!

Alles was goed geregeld

Alles was goed geregeld, van het gesprek op kantoor tot de gehele reis. Snelle en goede terugkoppeling op vragen.

25 de junio de 2026

Respuesta de Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles goed geregeld was en dat u ook onze snelle en duidelijke terugkoppeling heeft gewaardeerd. We helpen u graag weer bij een volgende reis!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldige reis gehad,alles was top…

Geweldige reis gehad,alles was top geregeld.
Info vooraf en per dag was perfect.

1 de julio de 2026

Respuesta de Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat alles top geregeld was en dat de informatie vooraf en tijdens de reis zo goed beviel. We vinden het belangrijk dat onze reizigers zorgeloos kunnen genieten, dus het is prettig om te lezen dat dat zo is ervaren. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij een volgende mooie reis!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een prachtige reis langs prachtige…

Een prachtige reis langs prachtige landschappen en prima Campgrounds. Hadden wel (bijgeboekt) veel excursies.

23 de junio de 2026

Respuesta de Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u heeft genoten van de prachtige landschappen en de goede campgrounds. Ook leuk dat u zoveel excursies heeft kunnen doen en zo de reis extra heeft kunnen beleven. We hopen dat u met veel mooie herinneringen terugkijkt op deze reis en helpen u graag weer bij een volgend avontuur!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Correct geadviseerd en goed begeleid…

Correct geadviseerd en goed begeleid tussen het 1e gesprek en het vertrek van de uiteindelijke reis.
Enigste minpuntje was dat 3 excursies veel van elkaar gemeen hadden en dat we bij 1 van de 3 excursies ook alles gezien hebben.

17 de junio de 2026

Respuesta de Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review! Fijn om te horen dat u zich vanaf het eerste gesprek tot aan uw vertrek goed geadviseerd en begeleid voelde. Bedankt ook voor uw feedback over de excursies. We nemen dit mee in onze evaluaties, zodat we ons aanbod en advies waar mogelijk kunnen blijven verbeteren. We hopen dat u desondanks een prachtige reis heeft gehad en verwelkomen u graag weer voor een volgende reis.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heerlijke reis in een prachtige natuur.

Heerlijke reis in een prachtige natuur.
Atlantic Pure & Newfoundland is een aanrader.
Door Jan Doets tot in de puntjes geregeld 👍

2 de julio de 2026

Respuesta de Doets Reizen

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat u zo heeft genoten van de prachtige natuur en dat de reis u zo goed is bevallen. Geweldig dat u de reis aanbeveelt en onze organisatie waardeert. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij een onvergetelijke reis!

— Team Doets Reizen

8 consejos para escribir buenas reseñas.