de reis naar Canada was perfect, prima alles geregeld je wordt desnoods tijdens de reis geinformeerd. De excursies hadden we beter moeten bekijken zaten 3 de zelfde soort excursies binnen een week d... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Duidelijke papieren. Fijne tot zeer mooie hotels. Prima tot fantastische liggingen. Leuke tips. Ook een beetje mijn fout, had het volgende waarschijnlijk kunnen ontdekken... bij hertz probeerde... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisch reis gemaakt. De excursies die in de reis zaten gaven een enorme meerwaarde aan onze ervaring. Alles goed geregeld van boeking tot dagplanning tijdens de reis met tips
Alles perfect geregeld. Goed contact vooraf met snel antwoord op vragen. Ook bij wijzigingen tijdens de reis, bij ons was een tijdstip van excursie gewijzigd, word je goed op de hoogte gehouden. We kr... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Operador de excursiones
- también en la categoría
- Agencia de viajes
Sobre Doets Reizen
Escrito por la empresa
Doets Reizen is al sinds 1981 gespecialiseerd in unieke en volledig verzorgde vakanties naar Amerika, Canada, IJsland, Scandinavië, Japan en China. Dankzij directe inkoop bij lokale partners bieden we niet alleen de mooiste routes en accommodaties, maar ook de beste prijs-kwaliteitverhouding.
Met toegang tot exclusieve locaties, bijzondere verblijven en unieke excursies zorgen wij ervoor dat jij op de beste plekken de allerbeste ervaring beleeft. Van vliegreis tot vervoer, verblijf en excursies: alles wordt tot in de puntjes geregeld. Zo ga jij zorgeloos op reis en kom je net zo ontspannen weer thuis.
Onze klanten staan altijd centraal. Jouw wensen vormen het uitgangspunt – jouw reiswens is onze missie. We zorgen dat je altijd op de eerste rij zit, met een reiservaring die voelt als Very VIP.
Klaar voor jouw droomreis? Stel ‘m eenvoudig online samen. Doets Reizen is aangesloten bij ANVR en SGR, dus je boekt met zekerheid en vertrouwen.
Altijd op de eerste rij, Very VIP
Escrito por la empresa
- Bij Doets Reizen ben je geen gewone reiziger, maar een echte Very VIP.
- Dankzij onze expertise en uitgebreide netwerk geniet je altijd van de beste plekken, exclusieve toegang en zorgeloze luxe – perfect afgestemd op jouw wensen.
Op de beste plekken de állerbeste ervaring
Jouw reiswens. Onze missie.
Información de contacto
G. Rietveldweg 1, 1703 DD, Heerhugowaard, Holanda
- 0725753333
- info@doetsreizen.nl
- doetsreizen.nl

Bekijk reizen
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Alles was top geregeld en precies naar…
Alles was top geregeld en precies naar onze wensen.
Fijn contact met Doets en ze denken met je mee.

Altijd maatwerk mogelijk
Zoals ook jaren geleden weer een goed uitgewerkte en voorbereide reis gehad.
Geheel op onze wensen.

persoonlijke aandacht mist
De persoonlijke aandacht mist. Wij hadden graag gezien dat onze reis meer op maat gemaakt werd voor onze wensen en gezinssamenstelling. Daarnaast konden wij sommige keuzes van accomodaties niet rijmen. Wij misten persoonlijke aandacht toen onze reis afgelopen was. Waar wij wel tevreden over waren is de dagplanning in mijn doets die tevens offline ingezien kon worden.

Respuesta de Doets Reizen
Prima locaties op heel mooie plaatsen
Prima locaties op heel mooie plaatsen. Soms was afstand/reistijd tussen locaties wat te lang als je ergens maar 1 nacht verblijft. Verder was lang niet altijd een lift aanwezig waardoor een kleine koffer met spullen voor 1 nacht handig is. Wij hadden dit voorzien.

Alles goed geregeld
Alles goed geregeld , zo als het hoort , maar niet altijd zo is.

Alles was goed geregeld.
Alles was goed geregeld.
Goede hotels,
Mede door de excursies hele mooie dingen kunnen zien

Top reisorganisatie!
Wij zijn over doetsreizen zeer te vreden. Op de wijze dat ze alle reisbescheiden aanleveren. Telefonisch zijn ze ook goed bereikbaar. En dat is ook heel fijn. Maar ook tijdens de reis hadden wij wat problemen met de Camper. Daar hebben we doetsreizen gelijk over geïnformeerd en waarop men dan ook gelijk reageerd. Maar ook gelijk adviseerde ze hoe om te gaan met de situatie.

Top geregeld
Alles was tot in de puntjes geregeld. Er is goed geluisterd naar wat wij wilden.wij hebben een superreis gehad!

Fantastische reis goed georganiseerd
Fantastische reis goed georganiseerd. Camper was bijna nieuw. Afstanden per dag prima te doen.
Contact met Doetsreizen en overleg over deze reis was prima. Het weer in juni is wisselend wel wat regen heel goed te doen.
Aanrader 👍

Road Bear RV one-way Las Vegas to Denver
Duidelijke informatie over de camperhuur, goede en snelle reacties via klantportaal. Prima prijs, inclusief alle add-ons en verzekeringen. Fijne vakantie gehad. Over het bedrijf Road Bear zelf zijn we minder te spreken, maar daar kan Doets niets aan doen.

Respuesta de Doets Reizen
De reis was goed georganiseerd
De reis was goed georganiseerd.
Goed mee denken van Doets, bv met het boeken van de veerboot.
Campings zijn goed.
De camper uitstekend

Respuesta de Doets Reizen
De reis naar Canada gedurende 3 weken…
De reis naar Canada gedurende 3 weken is van begin tot eind top geregeld. De onderkomens waren echt fantastisch en hebben daar ook heerlijk van genoten.
Ook de excursies klopten allemaal.
We hebben nergens problemen ondervonden. Al met al verdiend Doets reizen wat ons betreft een 10+.

Alles is geweldig geregeld
Alles is geweldig geregeld, goede en snelle communicatie, hele goede hotels, een op maat gemaakte reis en goede online omgeving, daardoor hebben we fantastische en onvergetelijke vakantie gehad!

Respuesta de Doets Reizen
Alles verliep soepel op reis
Alles verliep soepel op reis! Dat zijn we niet gewend!

Camper was perfect
Camper was perfect, schoon en in prima conditie. De route was mooi, maar een 2 tal camperplaatsen vielen erg tegen. Oud, slecht onderhouden en smerig/gebrekkig sanitair. Dit viel tegen, temeer er 100 meter verderop een hele mooie camping was met hele mooie plaatsen