Vi har af DOGH fået installeret et luft-vand varmepumpe Bosch awi 7000 i vores sommerhus. Anlægget er 4 år gammel, og vi har et udelt positiv oplevelse med rådgivning, service og konduite og informa... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Helt utrolig god service! Har lige fået installeret jordvarmeanlæg. Der var rigtig mange "komplikationer" såsom rådne vandrør, stoppet kloak, toilet, der løb og meget andet. De folk fra firmaet t... Ver más
Sublim kundeservice og håndværk i top. Har fået installeret 2 x varmepumper samt 1 x toilet. Alt spiller. De kommer som aftalt til tiden, arbejdet udført professionelt og sunde priser. Vh Jesp... Ver más
La empresa ha respondido
Efter 5 måneder og stadig ikke helt færdiggjort installation trods flere anmodninger, må jeg konstatere, at der absolut ingen kundesupport findes fra Dam og Hovgaard. End ikke et svar får man, når m... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
VVS Firma i det midtjyske bred viden indenfor mange forskellige VVS og energiløsninger. ... VVS – ARBEJDE MED OMTANKE, Kvalitet kræver viden og dygtige medarbejdere – og dem har vi! ... Når vi siger VVS-arbejde med omtanke, er det, fordi vi tænker hele vejen rundt. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med det arbejde, vi leverer – både kvalitetsmæssigt og økonomisk. Det betyder også, at vi knytter en fast kontaktperson til din sag, stor eller lille, som kender sagen til bunds.
Información de contacto
Skyttevej 11B, 7800, Skive, Dinamarca
- Info@dogh.dk
- dogh.dk
Installering af jordvarme
Vi fik et meget reelt tilbud på jordvarme i efteråret 2021. Samtidig fik vi at vide, at det først kunne blive installeret i februar 2022.
Dette er netop sket. Systemet kørte upåklageligt efter 1 1/2 døgn.
Absolut god service fra sælgeren og de 2 montører, der installerede anlægget.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale Dam & Hovgaard A/S
Skulle have service på fyr på Fyn
Skulle have service på fyr på Fyn, de slog det sammen med en tur til Vejle, men jeg måtte betale for begge veje, da de sagde de ikke havde tur til Vejle, fik udskrift fra gps, hvor der var en afstikker til Vejle, MEGET useriøst, bruger dem ikke mere
Blev nød til at give dem 1 stjerne, kunne ikke give mindre

Respuesta de Dam & Hovgaard A/S
Har tidligere brugt andre vvs firmaer, men min kone henvendte sig, da vores fyr gik i stykker og ikke havde varme eller vand. Der kom hurtigt en ud på de aftalte tidspunkter og der var god service hele vejen igennem.
Vi er nu flyttet i nyt hus, hvor fyret kom med fejlkode(ingen varmt vand)hvor der kom tekniker ud og gav god service og kontaktede producenten og fik skaffet en ny brænder som der er 4 år garanti på(hvilket vi ikke vidste noget om.
Så jeg kan kun anbefale dem og bil ikke selv bruge andre:)

Respuesta de Dam & Hovgaard A/S
Igår fik vi monteret ny Bosch…
Igår fik vi monteret ny Bosch gaskedel og varmtvandsbeholder. Super hurtig ekspedition og de kom som aftalt og super service. Vi kan kun give de bedste anbefalinger til at benytte Dam & Hovgaard.
Dårlig oplevelse med Dam & Hovgaard VVS…
Dårlig oplevelse med Dam & Hovgaard VVS 😡
Modtager her den 28/4 2021 faktura fra firmaet på service udført hos mig. Mener ikke, at firmaet har udført service hos mig.
I aug.- sep. 2020 henvender jeg mig til firmaet Dam & Hovgaard, da jeg har problemer med trykknap på mit væghængte toilet.
Der kommer en montør forbi og kigger samtid med, han har en trykknap med, som han håber kan bruges. Det konstateres, at det kan den ikke. Jeg aftaler derfor med montøren, at han skal komme med et tilbud på at få lavet nyt.
Jeg modtager tilbuddet men prisen er efter min mening alt for høj, og jeg henvender mig ikke tilbage igen til firmaet (burde måske have kontakter dem og fortalt, at jeg ikke ønskede at benytte mig af tilbuddet).
Går selvfølgelig ud fra, at da jeg ikke henvender mig igen og ikke takker ja til tilbuddet, at jeg ikke hører mere fra Dam & Hovgaard,
Men det gør jeg så her idag den 28/4 2021 over et halvt år efter. Her modtager jeg på faktura på udført service på min adresse. I min verden, skal jeg betale for en vare, jeg aldrig har modtaget. Godt nok, har der været en montør forbi for at se på problemet og afgivet tilbud -
Udløser et tilbud en ordre 😡😡 Ikke der, hvor jeg plejer at henvende mig.

Jeg vil anbefale Dam & Hovgaard A/S
God kundeservice
Man kan altid få hjælp, spørger om hjælp uden problemer - Og der er altid en i den anden ende af røret der er yderst kompetent til at svare. Dygtig håndværkere der hjælper og lytter til deres kunder, fra start til slut.
Jeg vil klart anbefale Dam & Hovgaard A/S

Respuesta de Dam & Hovgaard A/S
Ringede til Dam og Hovgård for at få…
Ringede til Dam og Hovgård for at få svar på nogle spørgsmål. Eneste svar jeg fik var. Det har jeg ikke kendskab til, den må i ta med udlejer. I stedet for at spørge efter adr og finde den medarbejder der var der så han ku svarer på mine spørgsmål.
Alt i alt fik jeg ikke en skid ud af samtalen

Respuesta de Dam & Hovgaard A/S
I februar 2021 fik vi Dam & Hovgaard…
I februar 2021 fik vi Dam & Hovgaard til at opsætte en Bosch luft til vand varmepumpe hos os. Firmaet har stor erfaring indenfor området, og det kommer til udtryk i hele processen. Vi er glade for resultatet, og vi oplever god service fra alle de medarbejdere, vi har været i kontakt med.

Jordvarme anlæginstallation Brovst…
Jordvarme anlæginstallation Brovst Nordjylland
Jeg gerne dele lidt erfaringer vi nu har fået med vores nyligt installeret Jordvarmeanlæg af Dam og Hovgaard.
Inden vi gik i gang med projektet, havde vi bekymringer omkring jordkvaliteten på vores parcel om den var for sandet og om den var for tør. Derfor besluttede vi os for at lave en ret lavpraktisk test i december. Med et pælebor lavede vi fire simple boreprøver forskellige steder i haven ned til cirka 110 cm dybde og kunne konstatere at jorden var ret monoton i kvalitet ned til den dybde og overalt på vores grund og at det var ret tør jord, derfor spurgte vi Dam og Hovgaard og sendte dem video og billeder og de havde ingen bekymringer med jordkvaliteten.
Så anlægget blev bestilt og vi valgte et BOSCH anlæg fra Dam og Hovgaard. De fik en fuldmagt af os og stod for alt papirarbejdet i forbindelse med tilladelser og det tog cirka tre uger af få tilladelsen fra Jammerbugt kommune.
I januar gravede vi renden gennem carporten til slangerne med en håndskovl ned til cirka 60 cm dybde og vi lod alle vores træer i haven lade livet inden det store grave arbejde skulle i gang.
11. januar startede projektet med gravearbejdet og det var færdig 13. januar haven og græsplænen er lidt medtaget og skal planeres til foråret og have nogle nye græsfrø.
13. januar startede arbejdet indenfor og 15. januar til middagstid var anlægget oppe at køre.
Natten 15-16 januar var den koldeste nat denne vinter med temperaturer ned til -10 grader.
Anlægget blev sat til en temperatur på 55 grader og vores hus er 119 m2 bygget i 1999 og består af hovedsageligt radiatorer med ret små fremløbsslanger. Baggang og badeværelse har gulvvarme og i huset bor der to ældre mennesker der bruger varm vand til bad hver eneste dag.
De første par dage brugte vi ca. 40 kWh pr døgn med en indendørs temperatur sat til 24 grader.
Dette var selvfølgelig højt men al gulvvarme og rummene skulle lige varmes op og det var trods alt -10 grader udenfor om natten.
Løbende er strømforbruget faldet og ligger stabilt mellem 10 og 15 kWh i døgnet uden brug af brændeovn.
Den beregningsmodel og de lovede værdier vi fik på forhånd fra Bosch, ser det ud til vi nemt kan leve op til.
Før vi skiftede, var den samlede udgift til Fjernvarme med fastafgift på omkring 11.000-13.000 kr. om året. Dette forudsatte brug af brændeovn hver eneste dag fra oktober til marts og radiatorerne i alle rum var lukket i perioden, kun gulvvarmen (22 grader) og varmt vand var lukket op.
Som i sikkert kan tænke jer så giver dette en masse usunde temperatursvingninger hen over døgnet.
Nu har vi kun anvendt brændeovnen engang på 10 dage siden jordvarmen blev sat i gang, fordi der lige var noget tøj der skulle tørres der ikke kunne komme i tørretumbleren.
Alt i alt er professionelt og smertefrit samarbejde med Dam og Hovgaard til en skarp pris.

Respuesta de Dam & Hovgaard A/S
Godt arbejde og god service
Vi har haft Dam & Hovgaard til at etablere gulvvarme i hele huset samt lave alt VVS til køkken og bad. Efter en grundig drøftelse af muligheder, fik vi en opgørelse med pris og for hver gang vi har ændret på tingene, har vi fået en ny opgørelse med pris. Det har været dejlig trygt, når man er igang med en større renovering. Derudover har de været utrolig gode til at koordinere med de øvrige håndværkere, så renoveringen aldrig har stået stille.
Alt ser ud til at være lavet fint og fungere perfekt. Vi giver Dam og Hovgaard vores bedste anbefalinger 😊

Respuesta de Dam & Hovgaard A/S
Super Professionelt arbejde fra start…
Super Professionelt arbejde fra start til slut.
Jeg har haft æren af at have besøg af Dam & Hovgaard for at lave et jordvarme anlæg. Helt fra starten af da der skulle gives tilbud, kunne vi mærke at det handlede om at lytte til vores ønsker og forsøge at finde bedst mulige løsning ud fra de muligheder der var tilstede.
Bagefter sender firmaet så 2 meget dygtige håndværkere ud der udfører arbejdet fuldstændig efter bogen og der var ryddet helt op da de var færdig. Selv instruktion var meget grundig og forståelig, så selv min bedre halvdel kunne forstå det og det var til trods for at det var delvis over et video opkald, da jeg ikke havde mulighed for at være hjemme til instruktionen og opstart
All in all kan Dam & Hovgaard A/S klart anbefales til alle der vil nyde synet af kvalitets arbejde udført af top professionelle håndværker

Go' service!
Vi bor i et hus fra 1932 og ønskede at skifte fra pillefyr til en Bosch varmepumpe. Efter et besøg fra D&H og deres vurdering af situationen fik vi en fast pris.
Vi er meget tilfreds med installationen og ikke mindst med det udførte arbejde.
René B.

Ret skal være ret
Ret skal være ret, efter tidligere henvendelse ifbm køb af vildmarksbad, vendte D&H tilbage, og problemer som udløste 2 stjerne sidst blev løst bedst muligt og følte mig igen godt behandlet, derfor 5 stjerner:)

TAK! for godt arbejde
Dam & Hovgaard har leveret og installeret et Bosch 12 kW jordvarmeanlæg til fuld tilfredsstillelse hos os i april 2020
De har arbejdet top professionelt under hele forløbet. Arbejdet er udført til UG. Tidsplan og pris holdt 100%
De matchede pris med 2 andre leverandører men vi valgte dem, selv om de geografisk lå en del længere væk. De var meget seriøse og hurtig med et tilbud. Deres tilgang til projektet gav indtryk af stor erfaring og ekspertise.
Min eneste bekymring var et par dårlige anmeldelser her på trustpilot, men det kan jeg slet ikke genkende i projektet hos os, tværtimod 😊
Vi kan klart anbefale Dam & Hovgaard
Tak til Jens, Frank, lærlingen og Poul

Super udført opgave!
Super udført opgave!
Har fået installeret nyt Bosch jordvarme-anlæg, og har været godt tilfreds under hele forløbet.
Aftalte tider har været overholdt hele vejen, både ved planlægning og ved installation.
Montøren og hans lærling har udført et pænt stykke arbejde, og har lyttet til vores ønsker mht. rørføring, for at kunne få plads til bl.a skabsfryser meget tæt op ad kompressoren.
Faktura passer med tilbuddet, også selvom det er nogle måneder siden, vi snakkede om priser. Der blev ved installationen tilføjet et par opgaver, som vi ikke har aftalt en pris på, og det er faktureret til rimelige priser også.
Alt i alt, et veludført stykke arbejde, og jeg har ingen problemer med at anbefale Dam & Hovgaard til at udføre jeres VVS opgaver
Super godt VVS arbejde med højt serviceniveau!
Jeg har for nylig fået installeret luft til vand-varmepumpe i vores sommerhus.
Jeg er yderst tilfreds med Dam & Hovgaard A/S arbejde ud fra nedstående kriterier:
•Jeg fik tilsendt et tilbud fra Dam & Hovgaard A/S, som tog udgangspunkt i vores ønsker. Samtidig med deres faglige kompetence, til at komme med et godt valg af fremtidige varmekilde vi skal vælge til sommerhuset. Vi var i tvivl om, hvorvidt vi skal vælge jordvarme eller luft til vand varmepumpe. Jeg har sjældent oplevet et tilbud, der er udarbejdet ud fra en grundig analyse af vores ønske og huset behov.
•De har altid overholdt aftaler og kom til tiden og ringede altid tilbage. Montørerne var venlige og imødekommende og var gode til at rydde op efter sig 😊
•Efter montering af anlægget viste det sig, at noget var lidt utæt. Dam & Hovgaard A/S var ret hurtige til at udbedre fejlen.
•Dam & Hovgaard A/S´ pris var ikke dyrere end konkurrenternes.
Jeg kan kun anbefale at bruge Dam & Hovgaard A/S til Jeres fremtidige VVS arbejde 😊
Vi har fornyelig fået renoveret stue og…
Vi har fornyelig fået renoveret stue og køkken og i den forbindelse fået indlagt varme i gulvet og genvex anlæg i huset.
Jeg kan kun sige at jeg har været yderst tilfreds med det arbejde der er lavet.
Desuden har håndværkerne været gode til at komme på skift med de andre involverede firmaer. det har betydet at vi ikke har haft ventetid og arbejdet er blevet færdig på fornuftig tid.
De har også været gode til at finde løsninger som ikke skæmmede renoveringens pæne facade. Sidst men ikke ubetydeligt, kan nævnes at vi uanset hvad vi har præsenteret af udfordrende opgaver, er blevet mødt af tjenstvillighed og udelukkende godt humør fra start til slut.
Kan kun anbefale at bruge dette firma😊

Respuesta de Dam & Hovgaard A/S
Dyr, arrogant og useriøs virksomhed
Vi havde fået et tilbud på jordvarme, hvorfra arbejdet påbegyndtes. Herefter ændrede Dam og Hovgaard planerne som det passede dem. For eksempel mente de pludselig ikke vi skulle have en samlebrønd til anlægget og undlod så at tage denne med på dagen den skulle monteres, til trods for at denne indgik i det oprindelige tilbud.
Desuden fremgik det af samtale med dem, at de havde blandet to sager sammen og derfor dimensioneret vores anlæg helt forkert. (Selvfølgelig ikke noget de ville stå ved, til trods for at de flere gange spurgte ind til vores “nybyggede villa” - vi har ikke et nybyggeri) Efter kontakt til fabrikanten af pumpen, kunne vi forstå at den var hel gal. Det burde ikke være nødvendigt at dobbelttjekke deres arbejde ved anden part, men efter flere udmeldinger som skabte undren hos os, så vi os nødsaget til dette - hvilket var det helt rette at gøre. Desuden holdt tilbuddet ikke monitært - det var helt og aldeles urealistisk.
Vi havde også en dag sørget for at have fri for at være hjemme når de efter aftale skulle komme og arbejde, men der kom ikke nogen trods aftalt. End ikke en opringning fik man. - Useriøst.
Desuden, da vi indgik pænt i dialog med dem om hvordan vi fandt en løsning, fik vi nærmest direkte afvide, at vi alligevel var en ligegyldig kunde eftersom de havde nok at se til.
Jeg vil ikke være tryg ved at vælge Dam og Hovgaard fremadrettet. Og jeg vil samtidigt opfordre alle, som skulle vælge at bruge dem, til at tjekke op med andenpart om arbejdet udføres korrekt. Derudover skal I gå ud fra at skulle smide urimeligt mange penge for arbejdet.
Heldigvis fandt vi anden virksomhed til at fuldføre opgaven, så vi har et fungerende anlæg.

Har du for mange penge
Har du for mange penge, så brug dam&hovgaard, de tager r.... på folk

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.