Nuttige reviews
Ik heb gebruik gemaakt van deze site om een zelfreinigende kattenbak te kopen en vond de verschillende reviews nuttig. Uiteindelijk ook erg blij met mijn aankoop.
Professioneel productadvies. Danzij Dokter Fit heeft mijn vriendin een IPL apparaat aangeschaft waar ze al anderhalf jaar tevreden mee is!
Ik kan zelf slecht kiezen en nu al helemaal met de information overload online. Heel fijn dat alles al voor me uitgezocht is. Verschillende keuzes gemaakt met de hulp van deze website, en ze zijn altijd helemaal goed. Ik ging altijd maar voor de A-merken, maar dan ben je veel meer geld kwijt, en dat werkt allemaal echt niet altijd beter. Nu zijn de minder bekende merken al eerlijk voor me getest, en kan ik met vertrouwen een goed product kiezen en nog een beetje tijd en geld besparen. 10 sterren!
Via deze website uitgekomen bij het eiwitpoeder van Body&Fit. Erg blij met mijn aankoop en dus ook met de doorverwijzing!
Nuttige info over hartslagmeters. Stukje makkelijker zo.
Vreemde website adviseert je bij elk apparaat om naar bol.com te gaan. Doorgestoken kaart lijkt mij.
Dit bedrijf maakt reclame voor dropshipping producten en leveranciers.
Zoek maar eens met een foto van een product bij aliexpress en je vind het voor een fractie van de prijs.
Het schijnt dat dit mag in Nederland maar het zit op het randje.
Wees verstandig en vertrouw nooit zomaar een website.
This website is a scam.
Doctors making articles ? Nope. Scammers making money from fake reviews
All is fake on this website !!
Más información sobre otros tipos de reseñas.