Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een fijne kliniek en wat een goede service. Luisteren goed naar je, dringen je absoluut niets op en zijn superlief. Afgelopen zaterdag bij Dr. Anna geweest voor m'n frons, omdat ik soms wat li... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fronsrimpel - Lipfiller Ik was erg bang voor cosmetische behandelingen maar wilde erg graag mijn fronsrimpel behandeld hebben. Na lang wikken en wegen een afspraak gemaakt bij dr. Michiel en wat w... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super tevreden met de Traangoot behandeling! Altijd al donkere kringen gehad gewoon erfelijk maar met de jaren werd het dieper en donkerder. Na deze behandeling bij dr Michiel een ontzettend groot ver... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Marie is echt een geweldige vakkundige injectable arts, ze stelt je op je gemak, geeft heel goed advies met een top resultaat, nog mooier dan de verwachting was. De ontvangst door assistente Mees is o... Ver más

Información sobre la empresa

1. Médico

Escrito por la empresa

Als onderdeel van de Zuidas Kliniek treft je bij Dokter Marie jarenlange ervaring binnen de cosmetische geneeskunde. Zij probeert botox (botuline toxines) en fillers zo natuurlijk mogelijk toe te passen en optimaal af te stemmen op de wensen van de haar klanten. In Amsterdam en Den Haag werkt zij in een shop-in-shop concept in een hoogstaande medische omgeving bij oogkliniek Worldeye.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Eerste keer lipfillers

Vandaag voor het eerst lipfillers genomen, locatie Den Haag.
Makkelijk aan te rijden!
Ik vond het best spannend, maar Dr.Marie stelde mij gerust.
Ze nam de tijd om te luisteren naar mijn wensen.
Ze is kundig, en een prachtige verschijning!
Ik heb haast niets gevoeld van de prikjes.
Ik kom zeker terug bij haar!

27 de enero de 2022

Dr.Michiel werkt

Dr.Michiel werkt zeer professioneel en is oprecht naar de patiënt toe. Hij levert goed werk en denk mee. Hij stelt je op je gemak en is heel sympathiek.

5 de enero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dokter Marie is een kundige arts!

Dokter Marie is een kundige arts. Ze luistert goed naar je wensen en maakt een natuurlijk resultaat. Ook kan ze precies goed inschatten hoeveel ml nodig is voor je resultaat. Ik ben erg tevreden, bedankt Marie!

31 de diciembre de 2021

Neuslippenplooi

Bij dr marie geweest voor mijn neuslippenplooi op te vullen. Dit heeft zij erg mooi gedaan!! De juiste adviezen gegeven en weet waar ze het over heeft. Ik ben er erg blij mee!

30 de diciembre de 2021

Super tevreden met Marie

Ik ben ZO tevreden met Marie! Zij is lief, eerlijk en betrouwbaar. Ik voel me écht op mijn gemak bij haar en het resultaat is gewoon WAUW. Vandaag was ik dan ook voor de tweede keer bij haar en wederom een hele fijne ervaring. Tot de volgende keer🥰

26 de diciembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben super tevreden over dokter…

Ik ben super tevreden over dokter Marie. Ze is een zeer kundige arts. Denkt met je mee en is laagdrempelig zodat je je wensen goed duidelijk kunt maken. Ik ben voor Botox frons, lipfiller en rokerslijntjes geweest. Marie heeft dit mooi, subtiel en natuurlijk gedaan. Tot de volgende keer.

23 de diciembre de 2021

Aanrader!

Dokter Marie is ontzettend aardig en een hele kundige arts. Ze legt alles ook goed uit. Behandeling is prima verlopen en ben erg tevreden.

28 de septiembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professioneel, vakkundig, eerlijk en klantvriendelijk

Ik kom al sinds 2004 bij Marie voor Botox en fillers en volg haar waar zij werkt. Marie geeft altijd eerlijk advies en haar behandelingen zijn nooit over de top maar altijd met een natuurlijk resultaat. Ik vertrouw haar en zij heeft me nooit teleurgesteld. Het is een arts die haar vak verstaat, daarbij staan service en klantvriendelijkheid bij dr. Marie hoog in het vaandel.

28 de septiembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor mij is zij de allerbeste

Voor mij is zij de allerbeste, ik kom inmiddels al jaren bij haar en ik zou zelfs naar de andere kant van Nederland reizen als dat nodige zou zijn voor een behandeling bij haar! Ze luistert heel goed naar je wensen en maakt deze waar, iedere keer weer. Voor mij geen ander!

23 de septiembre de 2021

Lipfillers

Eerste keer lipfillers bij Dr Marie en zeer tevreden met het resultaat! Ze stelt je gerust en weet precies wat het beste bij je past.

17 de agosto de 2021

Zo een fijne lieve arts

Zo een fijne lieve arts. Ik volg Marie echt al jaren van de ene werk plek naar de andere. Ik wil geen andere arts meer. Dus dat zegt genoeg over de behandelingen.

14 de agosto de 2021

Eerlijk en deskundig

Marie is zeer deskundig, vriendelijk, houdt rekening met wat bij je past en stelt je gerust. Ik ben zeer tevreden met het resultaat!

27 de julio de 2021

Dr. Marie is een topper!

Dr. Marie staat bekend om een natuurlijk resultaat en niets is minder waar. Voor de 2e keer bij haar geweest voor lipfillers. Zij is heel erg vriendelijk, stelt je erg op je gemak en het resultaat: WAUW! Ik kom zeker weer bij haar terug!

11 de julio de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit was mijn eerste keer fillers

Dit was mijn eerste keer fillers, vond het ontzettend spannend. Maar ben heel goed geholpen en op m’n gemak gesteld. Ook ben ik heel blij dat er gekeken werd of het wel bij mijn gezicht zou passen. Dus zeker een aanrader!

14 de junio de 2021

Zeer tevreden

Marie is een super fijne arts ik voelde mij direct op me gemak. Ze doet precies wat je vraagt en als je advies wilt geeft ze dit ook eerlijk. Ik ben zeer tevreden en kom zeker terug!

8 de junio de 2021

Always satisfied

Dr. Marie is the best! She is honest and a great listener. Thank you as always Marie, for your subtle but beautiful work :)

8 de junio de 2021
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.