Jeg er desværre meget skuffet over min oplevelse hos Dolce Hair Jeg mødte op til den aftalte tid, men blev først taget ind omkring en time senere uden ordentlig information eller undskyldning... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Diana er en virkelig dygtig frisør! Har været kunde i Dolce Hair i snart 5 år og hver eneste gang man ankommer føler man sig virkelig godt taget imod og virkelig personligt. Er både blevet klippet, he... Ver más
Er virkelig godt tilfreds. Forstår at sætte sig ind i mine ønsker. Kan kun anbefale Diana
Ich konnte heute zum ersten mal Highlight gemacht Es ist eine sehr angenehme Atmosphäre und sehr menschlich wie Frisörin mich bedient hat. Ich bin sehr zufrieden mit dem Ergebnis und empfehle diese... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Sød og imødekommende betjening
Sød og imødekommende betjening. Tålmodig og helt ustresset udførelse af arbejdet. Professionel omhu og sikker håndtering.
kan hverken farve eller klippe
kan hverken farve eller klippe. havde send billeder 3 uger før for at sikre at farverne var der. hun går så igang og derefter fortæller hun ikke har farven, hvilket hun opdade dagen før, uden at syntes jeg skulle have besked. med klipningen gik det ikke bedre der ser forfærteligt ud
ville ønske jeg kunne sætte før og efter samt ønskede billede på her
En rigtig go oplevelse hos Dolce Hair
En rigtig go oplevelse hos Dolce Hair, hos Diana, sød og hyggelig at være hos og så er hun en rigtig god frisør, så jeg kan varmt anbefale Dolce Hair
Hurtig, service minded og rar
Dianna er det sødeste, rareste menneske. Hun leverer god service og hurtige klipninger til en rimelig pris.

Respuesta de Dolce Hair
Dejligt at føle sig veltilpas hos en…
Dejligt at føle sig veltilpas hos en god frisør

Super frisør
Dejlig smilende frisør med humor!
Har fået klippet og farvet hår efter hendes mening og kunne ikke være mere tilfreds!
Hun har et godt øje i forhold til farve og hvilken farve der passer en.
Og så er der bare god stemning i salonen.
Absolut tilfreds!!

Respuesta de Dolce Hair
Dolce hair er en fremragende salon
Dolce hair er en fremragende salon, med et rigtig højt kompetence- niveau.
Jeg er en yderst tilfreds kunde, hver gang jeg går derfra!

Dolce hair Næstved bedste frisør
Har været Kunde her de sidste 14 måneder. Og ikke en eneste gang har jeg være skuffet over min klipning. Dolce Hair er helt klart min første privoritet :):)

Dårligste frisør!
Har aldrig i mit liv været hos en dårligere frisør som dolce hair.
Skulle have det lange smukke drømmer hår men kom ud med mit værste maridt af hår. Hun brugte 4 timer på at sætte extensens på og rette det til men det blev på intet tidspunkt pænt.
Professionel, imødekommende og personlig betjening
Tak for en super hyggelig og personlig dag til Diana. På trods af forsinkelse, mærkedes det ikke, da hun gør noget ud af at du er i centrum. Flot klipning og fine tætte lyse folie striber til en god pris👍
Det er ikke sidste gang jeg besøger Diana.

Super dejlig oplevelse 😍
Dolce hair er en super hyggelig og lys salon.
Diana er super dygtig og går utrolig meget op i at man som kunde er yderst tilfreds. Jeg er lige blevet både klippet og farvet hos Diana og jeg ELSKER det endelige resultat og jeg kommer helt sikkert tilbage til denne lille perle 😄😍

Respuesta de Dolce Hair
Jeg kan på det kraftigste anbefale
Jeg kan på det kraftigste anbefale, ikke at få ordnet hår hos Dolce hair, Mandag d.17/6-19 var jeg i salonen og blev klippet og fik lavet lyse striber, mit hår så ud som om det var klippet efter tre kasseroller, i tre niveauer, hvorved de lyse striber ikke kunne ses på det nederste stykke af håret.
Jeg betalte mine 1030 kr, på Mobile pay og tog hjem, hjemme glattede jeg mit hår som jeg plejer, og fik af vide det med de tre kasseroller, jeg tog straks tilbage til salonen dagen efter, og gav udtryk for min utilfredshed, blev tilbudt at få rettet det, men takkede på det kraftigste NEJ, jeg bad i det mindste kun om at få mine penge tilbage, for mit hår var jo ødelagt.
Jeg opsøgte en anden frisør, og hun fiksere mit hår som hun kunne, og hun sagde hun aldrig havde set sådan noget svineri før.
Om aftenen bliver jeg ringet op af Diana, hun tilbød mig at jeg kunne få lavet lige hvad jeg ville, få et gavekort osv osv, men pengene kunne jeg under ingen omstændigheder få tilbage.
Hun burde nok have valgt en anden vej end frisør..
Jeg har været kunde hos Diana de sidste…
Jeg har været kunde hos Diana de sidste fem år og har altid været super tilfreds for resultatet.
Diana lytter og udføre ens ønsker til fulde.
Det er altid hyggeligt og rart at komme i butikken.
❤️❤️❤️❤️
En super lækker salon med god stemning og fede udvalg af hår produkter. Super lækker hår klipning og farvning. Kan klart anbefales❤️

ADVARSEL!!!
ADVARSEL!!!
Benyt ikke denne frisør, der findes mange gode frisører i Næstved, og Dolce Hair må være, den absolut værste. Såfremt det var muligt, ville hun få minus point.
Jeg benytter Dolce Hair, i forbindelse med en klipning og farvning af mit hår. Frisøren,som stod for behandlingen syntes, at jeg skulle prøve noget nyt, med hensyn til farvning af håret, jeg spurte ind til, om det ville blive hårdt for håret, hvilket hun benægtede, da hun ville benytte en farvebombe til farvningen af mit hår.
5 timer senere, kører jeg fra salonen, med et meget flot hår, INDTIL jeg vasker det første gang, der går alt farven ud, og håret er gult, på trods af, at det bliver vasket efter de foreskrifter, jeg blev rådet til af den frisør, som stod for behandlingen.
Men ikke nok med det, så er håret så stift, at det kan stå op af sig selv.
Jeg henvender mig igen, og nu forklarer frisøren, mig, at den behandling mit har har fået, også er meget skrap, hun tilbyder, at klippe det til, og give det en hårkur, samt en ny farve bombe behandling, samtidig med at hun så sælger mig alverdens produkter til håret.
Endnu engang vaskes farven ud efter ganske få dage, men ikke nok med det, nu falder mit hår også af, fuldstændigt, som hos en cancer patient. Og inden jeg får set mig om, står jeg med en svensker frisure, hvor jeg er korthåret i toppen med nogle meget lange totter i nakken.
Jeg vælger, at få en vurdering af to andre frisører, der vurderingere, at det kun kan reddes ved, at blive klippet helt ned, da det er så tørt og ødelagt, at det ikke kan blive til hår igen.
Derfor spar jeres penge, så I ikke behøver betale dobbelt op for et frisør besøg, som alligevel ikke er i orden.
Og det er nok i sidste enden derfor, vi som kunder ikke kan anmelde salonen på facebook
Dejlig frisør klipper super godt og en…
Dejlig frisør klipper super godt og en super sød ejer altid glad for at komme her 😀
Så god og sød en frisør
Så god og sød en frisør! Nyder at være der, og få ordnet hår og negle.
Dolce Hair & Deluxe er en rigtig god…
Dolce Hair & Deluxe er en rigtig god salon. Jeg er blevet klippet hos dem mange gange og det er en fornøjelse hver gang. Personalet er professionelt og de er rigtige behagelige. Jeg kan på det varmeste anbefale dem til andre.

Respuesta de Dolce Hair
Den bedste frisør i byen
Den bedste frisør i byen og så er ejeren mega sød, citat min søn Sofus Lindberg 12 år😊

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.