Wat een geweldige ervaring bij Dolpierre! Vanaf het eerste moment werd ik super vriendelijk geholpen. Het personeel is niet alleen heel aardig en professioneel, maar denkt ook echt met je mee en n... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Gisteren bij Dolpierresuits langs geweest, werd vriendelijk ontvangen door de verkoper. Ik had al wat voor werk gedaan dus ik wist wat ik wilde hebben. De verkoper had de drie pakken er bij gepakt en... Ver más
10/10 ervaring, de mensen die er werken denken echt met je mee en zijn er niet om snel iets te verkopen. Je merkt echt dat het werk met passie wordt uitgevoerd en dat zie je terug in de kwaliteit van... Ver más
Uitstekende service en meedenken. Waar ik de keuze van een das voor driedelig kostuum marine blauw heb overgelaten blijkt deze de perfecte keuze te zijn. Een nieuwe alternatieve das is aangeboden die... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Dolpierre is een exclusieve online webshop gespecialiseerd in hoogwaardige driedelige herenpakken. Met een compact, zorgvuldig samengesteld assortiment combineren we kwaliteit, stijl en betaalbaarheid. Onze missie is om dé meest toegankelijke aanbieder van luxe herenpakken te worden, met persoonlijke aandacht en vrijblijvend stijladvies voor elke klant, zowel online als in onze showroom in Almere op afspraak.
Información de contacto
Markerkant 10 11A, 1316 AA, Almere, Holanda
- 0628105770
- info@dolpierre.nl
- dolpierre.nl
No ha contestado las opiniones negativas
Fijn en goed geholpen!
Fijn en goed geholpen!
Veel keuze qua kleuren, helaas niet alle maten beschikbaar.
Super goed geholpen door een…
Super goed geholpen door een medewerker.
Hele kwalitatieve pakken.
Goede ervaring en service
Voor mezelf een trouwpak gehaald en voor 5 jonkers pakken gehaald. Goede service en uitleg. Zaak ziet schoon uit en verkoper neemt de tijd voor je. Goede ervaring en zeker een aanrader. Ik ben geslaagd!
Mooie pakken en je krijgt goed advies.
Ik ben vriendelijke geholpen door…furkan
Ik ben vriendelijke geholpen door furkan en hij heeft mij goeie advies gegeven ben hem dankbaar en de beste prijzen
Service was top
Service was top. Uitgebreid de tijd genomen voor mij en geluisterd naar mijn wensen/voorkeuren.
Zeer positief
Zeer positief, vriendelijke en gastvrij top geholpen!
Fijn geholpen
Fijn geholpen, veel geduld en prijs is oké 👍🏼 aanrader….
Geweldige ervaring
Geweldige ervaring, top service van de medewerkers die hun vak met precisie uitvoeren alleen maar complimenten
Fijne personeel heel vriendelijk en…
Fijne personeel heel vriendelijk en denken goed mee.Willen je niet zomaar iets aansmeren. Heel professioneel en deskundig aanrader
Top service en advies
Top service en advies! Goed geholpen en de pak kwaliteit en pasvorm staat perfect. Aanrader.
Je slaagt hier altijd
Super goed geholpen en mooie kwaliteit…
Super goed geholpen en mooie kwaliteit pakken voor een goede prijs
Goede service, nemen hun tijd. Denken mee en wachten geduldig tot je klaar bent. De afspraak die je hebt ingepland is gewoon voor jezelf. De winkel is ook vrij leeg en je kan rustig je tijd nemen.
Top service gehad!!
Top service gehad!!! Eerlijke mening en goeie hulp bij de juiste keuze maken. Pakken zijn ook allemaal mooi waardoor je echt de goeie hulp en mening bij nodig hebt😅. Helemaal uit Rotterdam gekomen maar zeer zeker geslaagd.
Duidelijke afspraken en veel…
Duidelijke afspraken en veel verschillende soorten collectie. Vriendelijke personeel die helpen en meedenken.

Respuesta de Dolpierre
Ik ben super geholpen heel goed…
Ik ben super geholpen heel goed geadviseerd en super blij met mijn pak dank jullie wel

Respuesta de Dolpierre
Fijn geholpen door het personeel
Fijn geholpen door het personeel, ze namen echt de tijd voor me om het juiste pak uit te kiezen.

Respuesta de Dolpierre
Más información sobre otros tipos de reseñas.