Rudie maakt echt prachtige werken
Rudie maakt echt prachtige werken. Speciaal voor mij heeft hij als aandenken een kunstwerkje gemaakt voor mijn verhuizing uit de wijk Lunetten. Hij heeft een zeer creatieve en eigen stijl.

Respuesta de Domstad Rudie
Domstad Rudie, het pseudoniem van Ruud van den Berg uit Utrecht, is een digitale kunstenaar die zijn liefde voor de stad en haar architectuur tot leven brengt met zijn unieke kunststijl, facetilisme. Met behulp van een iPad Pro en Apple Pencil creëert hij gedetailleerde werken die opgebouwd zijn uit monochrome kleurvlakken, waardoor een moderne en grafische uitstraling ontstaat. Zijn onderwerpen variëren van iconische Utrechtse gebouwen tot stillevens en portretten. Zijn werk is en was te bewonderen in diverse exposities, waaronder "De Domstad schittert al 900 jaar" in het kader van Utrecht900, en zijn kunst is te koop via zijn webshop op Werk aan de Muur. Klanten prijzen zijn werk om de hoge kwaliteit, het gebruik van kleur en de professionele afwerking. Veel mensen voelen zich persoonlijk aangesproken door zijn kunst, vooral door de herkenbare beelden van Utrecht. Als je op zoek bent naar digitale kunst die de schoonheid van de wereld toont door idealisering, dan is Domstad Rudie een aanrader. Zijn werken brengen niet alleen de stad Utrecht tot leven, maar ook emoties en herinneringen die iedereen aanspreken.
Lofoten 101, 3524EP, Utrecht, Holanda
No consta que solicite reseñas

Respuesta de Domstad Rudie
Ik heb drie kunstwerken van Ruud van den
Berg aangeschaft en ben daar zeer content mee.

Respuesta de Domstad Rudie
Het creatieve werk van Domstad-Rudie is met toewijding gemaakt en hij gebruikt een mooi kleurenpalet.

Respuesta de Domstad Rudie
Goede uitleg en instructies om je eigen digitale kunstwerken te kunnen maken

Respuesta de Domstad Rudie
Heel goede afwerking, mooie druk. Interessante aspecten van de stad Utrecht, hier heb ik persoonlijk de meeste interesse in.
Komt afspraken stipt en snel na.

Respuesta de Domstad Rudie
We zijn blij met de kunstwerken die we hebben aangeschaft.Geweldig die doorkijkjes en monumentale panden van onze mooie stad Utrecht.

Respuesta de Domstad Rudie
Rudie laat je met nieuwe ogen naar alle mooie plekjes in de stad Utrecht kijken. En het gekke is dat je blijft kijken.

Respuesta de Domstad Rudie
Heeft prachtige tekeningen gemaakt van mijn vastgoed, er komen zeker meer opdrachten

Respuesta de Domstad Rudie
Domstad Rudie is een professioneel bedrijff

Respuesta de Domstad Rudie
Super mooie Domtoren klok aangeschaft. Alles verliep perfect. Van communicatie tot snelle verzending. Bedankt!

Respuesta de Domstad Rudie
Een jaar geleden heb ik uit de weggeefcollectie 2 geweldige werken mogen ontvangen van de ibb flat (waar ik zelf woon), sindsdien hangen deze bij mij op de elfde verdieping op de gang. Toen ik ze kwam ophalen had Rudie een presentatie gegeven over zijn kunst. Het was erg leuk om Rudie’s verhaal te horen over hoe zijn kunststijl tot stand is gekomen!