Ik heb een Kauffmann Prinzessin 800 dekbed (tweedekans) gekocht. Waar ik eerst niet zo goed wist wat ik er van moest verwachten was ik echt uiterst verbaasd toen ik het dekbed ontving. Het is werkeli... Ver más
Wat een heerlijk dekbed heb ik gekocht en wat een service van Koen. Mijn eerste keus was wat minder maar ik mocht hem gewoon terug sturen ondanks dat ik niet de originele verpakking meer had. Super vr... Ver más
Ik ben heel blij met de kussens voor mijn nieuwe bank! Had de variant met eendenveren gekozen in verschillende maten. De kussens zijn van goede kwaliteit, voelen comfortabel aan en ze behouden hun v... Ver más
La empresa ha respondido
Ruime keuze. Aanvullende videos helpen de keuze te vergemakkelijken. Gekozen voor een medium donskussen van het eigen merk. Binnen een dag keurig netjes verpakt geleverd. Geen spijt van mijn keuze. Ku... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Ariënsplein 1, 7511JX, Enschede, Holanda
- info@donskussen.nl
- donskussen.nl
Ha contestado el 80% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Het kussen voldoet aan alle eisen
Het kussen voldoet aan alle eisen. Ben er zeer blij mee. Ook de levering ging heel vlot

lekker luchtig dekbed
Ik heb het door de extreme warmte maar een keer kunnen gebruiken en ik vond het al lekker en lich

Respuesta de Donskussen.nl
Heerlijk kussen en snel geleverd.
Echt een heerlijk kussen. Ik had mijn oude kussen in een hotel laten liggen. Op de website van donskussen.nl vond ik al snel een soortgelijk kussen, maar dan een stuk goedkoper. Gelukkig werd het super snel geleverd. Ik moest wel een paar nachten wennen, maar inmiddels slaap ik heerlijk op dit kussen!

Heerlijk kussen
Heerlijk kussen. Lekker vol met dons prachtige hoes en molton

Heerlijke deken!
Heerlijke deken!
Lekker licht en lekker luchtig. Niet te warm in de zomer, nog niet geprobeerd in de winter. Maar ben erg blij met deze investering!

Respuesta de Donskussen.nl
Fijn dekbed gekocht ....snelle levering…
Fijn dekbed gekocht ....snelle levering en goede prijs kwaliteit ! Aanrader !

Dons latex kussens.
In eerste instantie was het zachte kussen te dun, maar met het harde kussen is het veel beter opgelost. De kussens zijn vrij dun, maar met 2 kussens ligt het echt goed. Dus ben nu heel tevreden. Verder wordt er heel goed meegedacht en is alles zeer snel, vriendelijk en netjes opgelost.

Donsdeken zomer
Donsdeken is lekker licht, goed warm en comfortabel. Snel en goed ingepakt geleverd, veel keuze.

goede service
heerlijk kussen, goede kwaliteit.
En een fijne omruil service als het toch niet 100% de goede keuze was.

Passend advies
Passend advies na aankoop welke niet aan de verwachtingen voldeed. Hierdoor was de volgende aankoop een schot in de roos. Levertijd was wat lang maar dat was niet erg omdat we een winterdekbed in de zomer hadden besteld. Het wachten werd beloond met een dekbed dat precies goed is en een mooie attentie. Dank voor de goede service.

Respuesta de Donskussen.nl
Duidelijke site en supersnel bezorgd…
Duidelijke site en supersnel bezorgd .Heerlijk dekbed.

Goede prijs/kwaliteit
Prima kussen. Fijn dat je op de website kunt zien welk soort kussen bij je slaaphouding past. Kussen was netjes verpakt en werd snel geleverd.

Heerlijk dekbed
Het is een heerlijk dekbed, lekker licht op mij lichaam, ben er erg blij mee !

Kussen super
Kussen werd keurig, ondanks problemen met de post bezorging in tijd geleverd. Het is tevens een goed product.

Voor iemand anders gekocht
Voor iemand anders gekocht, die is er erg blij mee. De nekklachten zijn voorbij. Als je brede schouders hebt is dit een heerlijk kussen is mij verteld.

Respuesta de Donskussen.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.