Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

N'goodso leverer lækre produkter, god kvalitet, hurtig levering, nem ombytning og god kundeservice. What's not to like :) Tak for en god købsoplevelse! Det betyder alt når jeg handler på net... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elsker bare deres tøj, synes det passer lige Præsic til min stil. Og selvfølgelig var de også hurtige til at sende pakke

Valorada con 5 estrellas sobre 5

N’goodso får toppoint herfra. Ikke bare er det spot on med trends så teenagerne i husstanden er begejstrede også det ældre segment har nydt godt af de skønne varer fra solbriller, t-shirts til jakk... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte en jakke , og pengene blev selvfølgelig trukket med det samme , hvilket er ulovligt , Får ingen opdatering eller lign før jeg selv kontakter N’goodso hvor de så skriver de regner stærk... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa
  2. Tienda de ropa para hombres
  3. Tienda de serigrafía
  4. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

Velkommen til N'goodso – hvor fashion og fest forenes. Vi hedder Filip & Gustav, spiller begge professionel fodbold, og er ikke bare forretningspartnere; vi er to gode venner, der har skabt N'goodso ud af vores fælles passion for at forfølge drømme og søge oplevelser - og gøre det med stil. N'goodso er ikke bare en virksomhed; det er en fejring af glæde, begejstring og de poppin' øjeblikke i livet. Vi tror på, at livet er en fest, og vores produkter afspejler den energi og entusiasme, vi selv har og giver hinanden. Fra vores unikke designs til vores kvalitetsprodukter stræber vi efter at indfange ånden af glade dage og uforglemmelige øjeblikke. Vores inspiration kommer ikke mindst fra vores rejser rundt i verden, hvor vi ikke kun har spillet fodbold, men også har absorberet kulturer, traditioner og den pulserende atmosfære, der findes i hvert hjørne af kloden. Hver N'goodso kollektion fortæller en historie, og vi vil gerne invitere dig med, der hvor fest og farver forenes. Vi tror på, at vores fælles lidenskab for at udforske verden kan inspirere mennesker til at omfavne livets magi. N'goodso er ikke bare et brand; det er en livsstil, der hylder glæden ved at hygge sig, udforske og skabe minder, der varer livet ud. Tak, fordi du tager med os.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, passede perfekt i str. og lige som min søn ønskede den.

8 de abril de 2026

Hej Janni

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God købsoplevelse. Lækre produkter. Sådan!

Tak for en god købsoplevelse!

Det betyder alt når jeg handler på nettet.

Jeg vender helt sikkert tilbage.

7 de abril de 2026

Hej Birgitte

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse, vi glæder os til at kunne betjene dig igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, godt produkt.

7 de abril de 2026

Hej Silas

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse med vores hurtige levering og produkter.

God og hurtig levering

God og hurtig levering

6 de abril de 2026

Hej Jakob

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse med vores hurtige levering.

Vil 100 procent anbefale

30 de marzo de 2026

Hej Emil

Tak for din flote anmeldelse. Vi er meget glade for at gøre om din positive oplevelse.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestilte en hvid windbreaker men i…

Bestilte en hvid windbreaker men i kvitteringen jeg fik står der den er oliven hvilket bestemt ikke er den farve jeg bestilte har prøvet at kontakte kundeservice uden noget svar tilbage skrev lige efter den var bestilt og 2 gange idag men intet svar

23 de marzo de 2026

Hej Janeck

Tak for din henvendelse. Det kan være, du er kommet til, ved en fejl, at lægge den forkerte farve i kurven. Normalt svarer vi ikke lige så hurtigt i weekenden som i hverdagene, så derfor responstiden har været lidt længere. Du skrev desværre først efter, at din ordre var blevet pakket, så kan vi ikke nå at ændre det, men du kan blot oprette en gratis ombytning via vores returportal, når din jakke er ankommet.

Helt okay da

20 de marzo de 2026

Hej Peter

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre om din positive oplevelse.

Lækker kvalitet

Lækker kvalitet. Hurtig levering

26 de febrero de 2026

Hej Hanne

Tusind tak for din anmeldese. Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse med vores kvalitet og levering.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Har købt jakke til min søn

Har købt jakke til min søn, han ønsker en helt anden og derfor ville jeg returnere jakken.
Ser så at få pengene retur ikke er muligt, øv. Og der er ikke andet han kan lide på siden.
Sur r…..

15 de febrero de 2026

Hej Louise

Tak for din henvendelse. Man kan godt vælge en normal returnering via vores returportal inden for returperioden på 14 dage. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, så kan du altid kontakte os på mail kontakt@ngoodso.dk, så vil vi altid gerne hjælpe.

Super god service

Super god service. Pakken kom 2 dage efter bestilling, og det er vanvittig kvalitet

28 de enero de 2026

Hej Jonas

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse og hurtige levering.

God kvalitet og stil

God kvalitet og stil, og hurtig levering

2 de febrero de 2026

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse.

Fik 2 meget gode kvalitets jakker

Fik 2 meget gode kvalitets jakker, meget tilfreds

4 de febrero de 2026

Hej Patrick

Tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse med vores jakker.

virkelig god

28 de enero de 2026

Hej Mikkel

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pas på når i skal returner jeres tøj

Pas på når i skal returner jeres tøj, der kan nemt gå 1 måned eller mere inden der sker noget, først for DAO skylden. Når man så giver dårlig anmeldelse så reagere de med at refunderingen er i gang, dette er også løgn . Har fået mail for 10 dage siden at de var på vej , men på trustpilot siger de noget andet. De har ikke styr på deres løgne mere . Men så må jeg jo få videre med dette på de sociale medier og forbruger ombudsmanden ! Øv
N’goodso kan ikke anbefales herfra, hold jer væk !!!

16 de enero de 2026

Hej Charlotte

Vi er opmærksomme på problemet, og da andre kunder nu har henvendt sig om lignende problem har vi taget det videre til vores betalingsudbyder og er i dialog om at få fikset problem ASAP, så du selvfølgelig får dine penge. Hvis du har andre spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på mail: kontakt@ngoodso.dk. Vi beklager meget for dette.

God jakke

Er glad for produktet men troede det var lidt anderledes men det var min fejl den er betaling og passer godt

23 de enero de 2026

Hej William

Tak for din henvendelse. Vi er meget glade for at høre om din oplevelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der var god service og jakken kom efter…

Der var god service og jakken kom efter 2 dage ligsom der står at den gør på hjemmesiden. Rigtig godt firma det er anbefaldet fra mig. Jeg kommer helt sikkert til at købe herfra igen.

23 de enero de 2026

Hej Mathias

Tak for din henvendelse. Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

dårlig leveringstid

jeg har lige købt en jakke hos jer som er super fed, og den fejler intet. leveringstiden var dog ikke som reklameret, der stod 1-2 hverdage og det tog ihvertfald 10, så hvis i ikke kan garantere leveringstiden, skal i ikke reklamere med det.

11 de enero de 2026

Hej Sixten

Tak for din henvendelse. Vores Puffer Jakker har en særlig leveringstid, som også står inde på deres produktside med 6-8 dage. Vi beklager selvfølgelig, at vi ikke har kunne leve op til den.

Utroværdig virksomhed

Kan på ingen måde anbefale denne virksomhed. Mega god service mens man vil købe noget, men når man skriver til dem(som de skriver man skal)om at man vil sende noget retur så svarer de ikke. Nu står jeg med et produkt som jeg er nødt til at beholde hvis ikke de svarer mig, og det er næsten 2 uger siden jeg skrev.

25 de diciembre de 2025

Hej Michael

Tak for din henvendelse. Jeg kan umiddelbart ikke se nogen mails fra dig i vores system, og for at returnere skal man blot oprette en returnering gennem vores returportal, som vi har linket til i vores returpolitik og nederst på vores hjemmeside. Linket er også her: https://www.returnflows.com/da/www-ngoodso-dk.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt levering og flotte produkter

Meget hurtig levering inden for 4 dage.
Super pakket ind, meget flotte produkter!

29 de diciembre de 2025

Hej Julius

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at høre om din positive oplevelse.

Dårlig service

Bestilte en jakke men sendte den retur da jeg havde bestilt den 2 gange men kom til at skrive at jeg ville have et gavekort i stedet for pengene udbetalt men nej det kunne ikke laves om
Det er dårlig service for jeg kommer aldrig til at købe noget hos jer mere

29 de diciembre de 2025

Hej Ejdis

Vi arbejder pt. på en løsning, så du kan få dine penge tilbage. Vi har ikke oplevet denne situation før, hvilket gør at vi lige skal finde ud af, hvordan vi løser den bedst. Vi beklager selvfølgelig, at du ikke har oplevet den service vi ellers stræber efter.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.