N'goodso leverer lækre produkter, god kvalitet, hurtig levering, nem ombytning og god kundeservice. What's not to like :) Tak for en god købsoplevelse! Det betyder alt når jeg handler på net... Ver más
La empresa ha respondido
Elsker bare deres tøj, synes det passer lige Præsic til min stil. Og selvfølgelig var de også hurtige til at sende pakke
La empresa ha respondido
N’goodso får toppoint herfra. Ikke bare er det spot on med trends så teenagerne i husstanden er begejstrede også det ældre segment har nydt godt af de skønne varer fra solbriller, t-shirts til jakk... Ver más
La empresa ha respondido
Bestilte en jakke , og pengene blev selvfølgelig trukket med det samme , hvilket er ulovligt , Får ingen opdatering eller lign før jeg selv kontakter N’goodso hvor de så skriver de regner stærk... Ver más
La empresa ha respondido
Velkommen til N'goodso – hvor fashion og fest forenes. Vi hedder Filip & Gustav, spiller begge professionel fodbold, og er ikke bare forretningspartnere; vi er to gode venner, der har skabt N'goodso ud af vores fælles passion for at forfølge drømme og søge oplevelser - og gøre det med stil. N'goodso er ikke bare en virksomhed; det er en fejring af glæde, begejstring og de poppin' øjeblikke i livet. Vi tror på, at livet er en fest, og vores produkter afspejler den energi og entusiasme, vi selv har og giver hinanden. Fra vores unikke designs til vores kvalitetsprodukter stræber vi efter at indfange ånden af glade dage og uforglemmelige øjeblikke. Vores inspiration kommer ikke mindst fra vores rejser rundt i verden, hvor vi ikke kun har spillet fodbold, men også har absorberet kulturer, traditioner og den pulserende atmosfære, der findes i hvert hjørne af kloden. Hver N'goodso kollektion fortæller en historie, og vi vil gerne invitere dig med, der hvor fest og farver forenes. Vi tror på, at vores fælles lidenskab for at udforske verden kan inspirere mennesker til at omfavne livets magi. N'goodso er ikke bare et brand; det er en livsstil, der hylder glæden ved at hygge sig, udforske og skabe minder, der varer livet ud. Tak, fordi du tager med os.
Virum Stationsvej 124, 2830, Virum, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig levering, passede perfekt i str. og lige som min søn ønskede den.

Respuesta de N'goodso
Tak for en god købsoplevelse!
Det betyder alt når jeg handler på nettet.
Jeg vender helt sikkert tilbage.

Respuesta de N'goodso
Bestilte en hvid windbreaker men i kvitteringen jeg fik står der den er oliven hvilket bestemt ikke er den farve jeg bestilte har prøvet at kontakte kundeservice uden noget svar tilbage skrev lige efter den var bestilt og 2 gange idag men intet svar

Respuesta de N'goodso
Har købt jakke til min søn, han ønsker en helt anden og derfor ville jeg returnere jakken.
Ser så at få pengene retur ikke er muligt, øv. Og der er ikke andet han kan lide på siden.
Sur r…..

Respuesta de N'goodso
Super god service. Pakken kom 2 dage efter bestilling, og det er vanvittig kvalitet

Fik 2 meget gode kvalitets jakker, meget tilfreds

Respuesta de N'goodso
Pas på når i skal returner jeres tøj, der kan nemt gå 1 måned eller mere inden der sker noget, først for DAO skylden. Når man så giver dårlig anmeldelse så reagere de med at refunderingen er i gang, dette er også løgn . Har fået mail for 10 dage siden at de var på vej , men på trustpilot siger de noget andet. De har ikke styr på deres løgne mere . Men så må jeg jo få videre med dette på de sociale medier og forbruger ombudsmanden ! Øv
N’goodso kan ikke anbefales herfra, hold jer væk !!!

Respuesta de N'goodso
Er glad for produktet men troede det var lidt anderledes men det var min fejl den er betaling og passer godt

Respuesta de N'goodso
Der var god service og jakken kom efter 2 dage ligsom der står at den gør på hjemmesiden. Rigtig godt firma det er anbefaldet fra mig. Jeg kommer helt sikkert til at købe herfra igen.

Respuesta de N'goodso
jeg har lige købt en jakke hos jer som er super fed, og den fejler intet. leveringstiden var dog ikke som reklameret, der stod 1-2 hverdage og det tog ihvertfald 10, så hvis i ikke kan garantere leveringstiden, skal i ikke reklamere med det.

Respuesta de N'goodso
Kan på ingen måde anbefale denne virksomhed. Mega god service mens man vil købe noget, men når man skriver til dem(som de skriver man skal)om at man vil sende noget retur så svarer de ikke. Nu står jeg med et produkt som jeg er nødt til at beholde hvis ikke de svarer mig, og det er næsten 2 uger siden jeg skrev.

Respuesta de N'goodso
Meget hurtig levering inden for 4 dage.
Super pakket ind, meget flotte produkter!

Respuesta de N'goodso
Bestilte en jakke men sendte den retur da jeg havde bestilt den 2 gange men kom til at skrive at jeg ville have et gavekort i stedet for pengene udbetalt men nej det kunne ikke laves om
Det er dårlig service for jeg kommer aldrig til at købe noget hos jer mere

Respuesta de N'goodso
Más información sobre otros tipos de reseñas.