Dracoon Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Helaas is mijn product geannuleerd, kan gebeuren in tijden van extreme vraag tov het aanbod. Netjes een mail gehad en vrijwel dezelfde dag nog mijn geld teruggekregen. In de mail werd aangeboden om de... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hier nooit wat bestellen want ze leveren toch niets! Hebben hun lesje na prismatic duidelijk niet geleerd (amateurs) of ze doen het gewoon om gratis geld te lenen (oplichters). Verdeling van product i... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijke en behulpzame klantenservice. Producten voldeden aan beschijving en kwamen goed binnen. De prijs was ook beter dan bij andere webshops! 4/5 ipv 5/5 sterren omdat de bezorging wat milieuv... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dracoon stelt mij nooit teleur. Ook nu er in de TCG omgeving zoveel vraag en hype is, worden mijn orders altijd netjes geleverd. In het geval van een tekort aan product zijn ze hier ook transparant ov... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de juegos

Escrito por la empresa

Dracoon is de website voor you trading card games! Voor elke verzamelaar op tcg gebied is er wel wat te vinden. Van opslag Boxen tot booster Boxen, wij hebben het! Hebben we iets niet op voorraad dan kunnen we het eventueel bestellen op verzoek.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

22 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik krijg een melding dat mijn pakket is…

Ik krijg een melding dat mijn pakket is toegekomen en heb niets ontvangen en mijn aankoop was heel duur probeer jullie dan te bereiken telefonisch en krijg dan voicemail dat is voor mij hetzelfde als opgelicht worden

18 de junio de 2021

Goedemiddag,

Jammer dat u als u 1 keer belt en er niet opgenomen word, dit ziet als opgelicht worden. We willen u vragen om ons nogmaals een keer te bellen of anders een e-mail te sturen voor een passende oplossing.

PS: We hebben even navraag gedaan bij onze vervoerder en die geeft het volgende aan:

Je pakje werd op 21 juni om 09:20 afgeleverd.

Als dit niet het geval is dan wil ik u even vragen om contact te leggen met Bpost.

Prima zaak

Prima zaak, snel geleverd en aantrekkelijke prijs!

10 de junio de 2021

Goede en snel

Goede informatie. Snel geleverd.

18 de mayo de 2021

Snel

Snel, goede prijs. Bedankt!

5 de mayo de 2021

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goede service en snelle levering

Zeer goede service en snelle levering ( indien op vooraad ).
En voor vragen krijg je snel een andwoord via messenger.

Ik ga zeker vaker bestellen hier.

21 de abril de 2021

100% aan te raden

Betrouwbaar, veilig, en goed geregeld.

1 de abril de 2021

Tevreden aftersales

Onlangs bij Dracoon een box Shining Fates besteld. Vanwege persoonlijke redenen heb ik het moeten annuleren. De klantenservice en Jeffrey aarzelde niet en restitueerde hij mijn bedrag binnen enkele minuten. Klasse service!

3 de marzo de 2021

Betrouwbare top webshop

Top webshop, altijd alles goed geregeld. Snelle en degelijk ingepakte leveringen. Vlotte en vriendelijke communicatie. Alles voor normale prijzen. En behulpzaam als je met vragen zit.

9 de febrero de 2021

Goed service

Goed service, goede prijzen en snelle levering! Ga vaker hier bestellen!

8 de febrero de 2021

Bedankt voor je review! We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop.

8 consejos para escribir buenas reseñas.