Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hallo Drawables, Allereerst van Harte Gefeliciteerd met jullie 1-jarig bestaan! Ga vooral zo door! Ik heb meteen gebruik gemaakt van de uitbreiding van je assortiment met schrijfwaren. Je biedt hee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb recent een paar wenskaarten besteld bij Drawables. Snel geleverd en goed verpakt samen met een attent handgeschreven briefje dat me bedankte voor de bestelling. Verder hebben ze een geweldig a... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros artísticos
  2. Tienda de artesanías
  3. Tienda de hobbies
  4. Tienda de mapas
  5. Papelería
  6. Tienda de pósters

Escrito por la empresa

Speciaal aanbod in stationary, journals, schetsboeken en notebooks. Voor elke creatieveling en kunstenaar die houd van schilderen, tekenen, journallen en schrijven. Daarnaast een verfrissend aanbod in etui's, stickers, tassen, wenskaarten en andere kunstzinnige accessoires. Elk product wordt met veel zorg uit gezocht.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Couldn't be better

I've lost count of the number of times I've shopped at Drawables. Absolutely love the selection of sketchbooks, accessories and the personal notes that come with each order.

4 de julio de 2025

Fijn bedrijf!

Goede sortering producten, snel antwoord bij vragen en attent in het informeren over nieuwe leveringen.

12 de junio de 2025

Respuesta de Drawables

Hartelijk bedankt voor de mooie review. We zijn heel blij om dit te horen!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

4 dagen later ontvangen

Zeer late verzending. Blijkbaar hadden ze een verzendpauze maar hier kreeg ik geen banner of melding van tijdens de bestelling. Mails komen ook niet terecht bij ze. Uiteindelijk meer info via de chat gekregen op de website. Pakket verder in orde, maar teleurgesteld door de communicatie.

12 de junio de 2025

Respuesta de Drawables

Hi, bedankt voor je feedback! Jammer om te horen dat je ervaring met onze webshop niet helemaal naar wens is geweest. Het is natuurlijk altijd vervelend als een bestelling later aankomt dan verwacht. Drawables was er even tussenuit waardoor er sprake was van een aangepaste levertijd. We hadden graag gezien dat de communicatie hierover ook jou bereikt zou hebben.

Wat betreft de e-mail: we hebben helaas geen bericht ontvangen, ook niet in de spambox, anders hadden we uiteraard sneller kunnen reageren (dit doen we namelijk in dit soort gevallen vaak alsnog tijdens een kleine break). Gelukkig hebben we tijdens dit alles via de chat alsnog goed contact gehad, waardoor ik je toch nog meer informatie heb kunnen verlenen. Fijn om te horen dat het pakket verder in orde was en wie weet tot een volgende keer met een wat positievere afloop!

Drawables

Leuke website

Leuke website, goede communicatie en enorm leuk verpakt! Heel blij mee :)

10 de junio de 2025

Respuesta de Drawables

Wat fijn om te horen, bedankt! Veel plan-plezier in je nieuwe planner!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn kleindochter werd 24 en waardeert…

Mijn kleindochter werd 24 en waardeert het altijd zeer bijzonder als ik een cadeau voor haar bedenk. Bij Drawabled kon ik een fantastisch en origineel pakket samenstellen. Het werd uitgepakt de ene verrassing na de andere. Kwalitatief van grote klasse. Ik zal er voor mezelf, zeker weten, ook het nodige vinden en kopen.
Jke

4 de abril de 2025

Heel goede ervaring

Heel goede ervaring. Per ongeluk een verkeerd schetsboek besteld, na mailcontact was dit gauw opgelost. Spullen worden goed ingepakt, prima service.

31 de marzo de 2025

Aanrader!

Ik ben super blij met deze mooie notitieboekjes! Kwaliteit en design zijn super.

18 de marzo de 2025

Pakketje zorgvuldig ingepakt!

Wat een zorgvuldigheid. Hier krijg je een pakketje wat zo goed verpakt is dat er geen kreukels of vouwen in komen tijdens het verzenden. Mensen met liefde voor papier. Zelfs een handgeschreven kaartje erbij. Dankjewel voor het prachtige notitieboek. Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen!

12 de marzo de 2025

Thank you

I had given a very bad review because I hadn't received my order. However, as soon as I contacted the people at Drawbles, they managed to expedite everything with the transport company - which, in the end, was the one who was at fault.
The next day the order arrived and I can say that from the service I received, to the way the items came very well packaged and cared for, plus the handwritten note...
I can say that I highly recommend them and that they were very professional and efficient in the help provided.
Thank you very much.

10 de marzo de 2025

Top service & fantastische organizer

Ik hou van mn organizer & de manier hoe ik op de hoogte werd gehouden van dat het weer in stock was

30 de enero de 2025

Respuesta de Drawables

Hi, bedankt voor de leuke review en feedback! Fijn om te horen dat het product zo goed bevalt

Drawables

Heel fijne website met leuke producten, snelle levering, leuke verpakking en een persoonlijk berichtje in de verpakking als hoogtepunt. Kortom een echte aanrader!

21 de febrero de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Drawables

Hoi Nienke, ontzettend bedankt voor het schrijven van een review! Dat is heel goed om te horen!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.