Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn kleindochter werd 24 en waardeert het altijd zeer bijzonder als ik een cadeau voor haar bedenk. Bij Drawabled kon ik een fantastisch en origineel pakket samenstellen. Het werd uitgepakt de ene v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hallo Drawables, Allereerst van Harte Gefeliciteerd met jullie 1-jarig bestaan! Ga vooral zo door! Ik heb meteen gebruik gemaakt van de uitbreiding van je assortiment met schrijfwaren. Je biedt hee... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een zorgvuldigheid. Hier krijg je een pakketje wat zo goed verpakt is dat er geen kreukels of vouwen in komen tijdens het verzenden. Mensen met liefde voor papier. Zelfs een handgeschreven kaartje... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb recent een paar wenskaarten besteld bij Drawables. Snel geleverd en goed verpakt samen met een attent handgeschreven briefje dat me bedankte voor de bestelling. Verder hebben ze een geweldig a... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros artísticos
  2. Tienda de artesanías
  3. Tienda de hobbies
  4. Tienda de mapas
  5. Papelería
  6. Tienda de pósters

Escrito por la empresa

Speciaal aanbod in stationary, journals, schetsboeken en notebooks. Voor elke creatieveling en kunstenaar die houd van schilderen, tekenen, journallen en schrijven. Daarnaast een verfrissend aanbod in etui's, stickers, tassen, wenskaarten en andere kunstzinnige accessoires. Elk product wordt met veel zorg uit gezocht.

4,8

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Persoonlijk

Persoonlijk

Een simpel boekje bestellen wordt een ervaring via drawables. Ik ben benieuwd wie het gezicht achter deze website/dit bedrijf is. Persoonlijk, snel, vriendelijke, verzorgd. Ik heb meer gekocht dan een boekje alleen.

24 de abril de 2023

Respuesta de Drawables

Hi Sacha, wat een mooie review! Bedankt, dat is goed om te horen! Veel plezier met het mooie schetsboek van Karst en het Penco papierklemmetje!

Heel vriendelijk

Heel vriendelijk, op tijd en leuk ingepakt met een kaartje

27 de abril de 2023

Respuesta de Drawables

Hi Helen, bedankt voor je bestelling en de fijne review! Veel plezier met de Talens schetsboekjes!

Mooi product

Mooi product, mooi ingepakt, echt een kadootje. En netjes op tijd bezorgd

26 de abril de 2023

Respuesta de Drawables

Hoi Nettie, wat goed om te horen! Bedankt voor je bestelling en de mooie review! Nogmaals veel plezier met het leuke Talens schetsboekje.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering met persoonlijke note!

Snelle levering en super leuk met persoonlijk geschreven bericht.

18 de abril de 2023

Respuesta de Drawables

Hi Marijke, bedankt voor je leuke review! Veel plezier met het mooie Hahnemühle schetsboekje en de Penco papierklemmen!

Overzichtelijk, snel en betrouwbaar

Snelle levering en goed verpakt. En heel leuk dat de artikelen ingepakt waren. de schetsboeken zijn een cadeautje voor mijzelf en op deze manier extra leuk om te krijgen:) ik ga zeker vaker iets bestellen.

16 de abril de 2023

Respuesta de Drawables

Hi Judith, bedankt voor je bestelling en de leuke review. Wat goed om te horen! Veel plezier met de prachtige Etchr en Hahnemühle schetsboeken!

Bestelling optijd ontvangen

Bestelling optijd ontvangen. Aan alles was te zien dat deze met aandacht was ingepakt en opgestuurd. Bedankt!

11 de abril de 2023

Respuesta de Drawables

Hoi Emma, nogmaals bedankt voor je bestelling en bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Veel succes met de workshop en geniet van deze mooie Talens schetsboeken!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, vriendelijke notitie erbij. Heel persoonlijk

3 de abril de 2023

Respuesta de Drawables

Hallo Peter, dat is goed om te horen! Bedankt voor de bestelling en de mooie review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi product en leuke verpakking

Mooi product en leuke verpakking, echt een cadeautje om open te maken.

18 de marzo de 2023

Respuesta de Drawables

Hoi Lobke, nogmaals bedankt voor je bestelling en wat leuk dat je een review hebt achter gelaten! Veel plezier met het toffe Nuuna notitieboek!

Supersnel & goed

Supersnel, FANTASTISCHE verpakking, lief persoonlijk briefje. Ik vind jullie geweldig.

5 de marzo de 2023

Respuesta de Drawables

Hi Susanne, bedankt voor de super lieve review en voor je bestelling! Veel plezier met het mooie notitieboekje van Karst!

Snel verzonden, goeie kwaliteit

Ik heb een tijdje terug voor het eerst Etchr boekjes besteld en erg tevreden! Ik houd deze shop graag in gedachten voor een volgende keer :)

19 de febrero de 2023

Respuesta de Drawables

Hoi Willemijn. Wat een leuke review zeg, bedankt! Fijn dat je zo tevreden bent. Ik ben benieuwd wat je allemaal maakt in deze prachtige Etchr boekjes :)

Tevreden

Duidelijke website, makkelijke bestelprocedure , snelle en zorgvuldige levering.
Mooi produkt !

24 de febrero de 2023

Respuesta de Drawables

Hoi René, bedankt voor je bestelling en de mooie review. Wat goed om te horen dat je tevreden bent! Veel plezier met de mooie Karst en Nuuna notitieboekjes!

Snelle levering, mooi verpakt

Snelle levering, netje verpakt en het product zelf is ook nog mooi verpakt!

24 de febrero de 2023

Respuesta de Drawables

Hi! Enorm bedankt voor het plaatsen van een review. Erg goed om te horen dat alles naar wens is! Veel plezier met het prachtige notitieboekje van Karst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, leuk verpakt.

20 de febrero de 2023

Respuesta de Drawables

Hi! Bedankt voor je review. Wat fijn dat je tevreden bent met onze service en de Talens schetsboekjes!

Desk Planner

Erg mooie Desk Planner besteld, super snelle bezorging! Product nog mooier dan op de foto!

20 de febrero de 2023
Opinión espontánea

Respuesta de Drawables

Hoi Denise, wat goed om te horen! Bedankt voor je bestelling en veel plezier met de mooie desk planner van A-Journal! :)

Leuke post!

Ik heb paar nieuwe sketchbookjes van Hahnemuhle besteld. Keurig ingepakt, en leuk persoonlijk kaartje zat in gesloten. Zeker voor herhaling vatbaar.

25 de enero de 2023

Respuesta de Drawables

Hi Shirley. Bedankt voor je review, wat fijn om te horen! Ik hoop dat je geniet van de washi tapes en de prachtige Hahnemühle Watercolour books! :)

Snelle verzending, goede kwaliteit

Snelle verzending, alles precies zoals beschreven op de website, verder geen opmerkingen. Goede kwaliteit producten

2 de febrero de 2023

Respuesta de Drawables

Hoi Silvana, bedankt voor je review! Ik ben erg blij dat je tevreden bent. Veel plezier van de producten!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi en zorgzaam verpakt product

Top ingepakt, met een handgeschreven briefje erbij.
Verder goede kwaliteit van het product.

17 de enero de 2023

Respuesta de Drawables

Hi Marion. Super! Goed om te horen. Bedankt voor je leuke review!

Absolute aanrader

Een prachtige overzichtelijke website, snelle levering en een mooi aanbod aan producten. Aanrader! ☀️

18 de enero de 2023
Opinión espontánea

Respuesta de Drawables

Hi Sjoerd, goed om te horen! Bedankt voor je bestelling en je mooie review. Veel plezier van de mooie boekjes! :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het schetsboekje was mooi ingepakt en…

Het schetsboeken was mooi ingepakt en snel verstuurd. Helemaal prima!

9 de enero de 2023

Respuesta de Drawables

Hi Lis, heel erg bedankt voor je bestelling en review! Veel plezier in je nieuwe schetsboekje!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.