Dr Erkam CAYMAZ Hair Transplant Clinic in Turkey Opiniones 114

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bir yıl önce arkadaşım hair upload clinikte saç ekimi yaptırmıştı. Sonucu mükemmel olmuştu onun tavsiyesi ile bende müracaat ettim çok bilgili ve profesyonel bi ekiple karşıladılar beni. Beni etkileye... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Yakınımızın tavsiyesi üzerine sayın Dr. Erkam CAYMAZ’ın kliniğine ulaştım. Eşim için saç ekimi yaptırdık öncesinde baya araştırma yapmıştık karşımıza daha ucuz klinikler çıktı ama iyi ki onlara gitme... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dr.Erkam Caymazi bir arkadaşimin tavsiyesi uzerine basvurdum. Dr. Erkam Caymaz VİP operasyonunu tercih ettim.bu alanda gerçekten basarili bir hekim olduğu söylendi. Bu klinikte saç ekimi yaptırmak ist... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Safir FUE. En iyi sonuçları alabileceğiniz bir teknik. Dr. Erkam CAYMAZ Vip operasyonunu tercih ettim. Fiyatları ve kalitesi gayet güzel. Sonuçları çok başarılı bir klinik. Arkadaşımın tavsi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Clínica de trasplante capilar

Sobre Dr Erkam CAYMAZ Hair Transplant Clinic in Turkey

Escrito por la empresa

💪 Dr Erkam CAYMAZ - Hair Upload Clinic
✅ “Fue Europe” and “World Fue Institute” Certified Surgeon, Leader Hair Restoration Clinic in Turkey, Sapphire FUE Hair Transplant
✅ Perfect and Natural Result!
✅ Doctor’s Team. Sapphire FUE Technique and DHI Technique
💪 All included that 3 nights 5 stars hotel accommodation with breakfast and vip transfer in Istanbul.
❗️ Visa and fly ticket not included.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hayatımda Gördüğüm En İyi ve Hizmeti En…

Hayatımda Gördüğüm En İyi ve Hizmeti En Güzel ve Düzgün Yapan Tek Klinik Tüm İşlemlerimi Artık Burdan Yapıyorum Cidden Tavsiye Edilir Bir Klinik Teşekkürler Dr. Erkam CAYMAZ <3

5 de octubre de 2021

Thanks

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Thank you Dr.Caymaz for your jobs

Thank you Dr.Caymaz for your jobs. Very succsessfully jobs and trust currently work. Move on like this

4 de octubre de 2021

Many Thanks

For my Hairs

For my hairs, i was try this clinic. So successfully jobs. And nice experience. My hairs now so strong and never fall. Thank you Dr.Caymaz.

4 de octubre de 2021

Respuesta de Dr Erkam CAYMAZ Hair Transplant Clinic in Turkey

We appreciete it. Thanks.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ben Buradan Randevu Aldığımda Aklımda…

Ben Buradan Randevu Aldığımda Aklımda Birkaç Tane Soru Vardı Ama Operasyona Gittiğimde İse Bu Sorular Kayboldu Çünkü Çok Anlayışlı Ve Güler Yüzlüsünüz Operasyondan Sonra İse Harika Bir Sonuç Aldım Teşekkür Ederim.

3 de octubre de 2021

We appreciete it.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I’ve had great experience with Dr.Erkam…

I’ve had great experience with Dr.Erkam CAYMAZ Hair Transplant Clinic, everyone was professional and very attentive.
13) I had a good experience here in 2015 and returned again in 2021. The clinic drives you to and from airport, hotel and appointments.Dr.Caymaz is best!

2 de octubre de 2021

Thank you.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gerçekten en iyi saç cerrahı

Gerçekten en iyi saç cerrahı. Sizsiniz çok harika sonuçlar elde ediyoruz tebrik ederim sizi ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En iyi saç doktoru diyebilirim

En iyi saç doktoru diyebilirim. Eşim bir kaç yere gitti bir çözüm yolu bulamadi. Sağolsun Dr. Erkam bey eşimin istedigı saçlara kavuştu. Teşekkür ederiz. İşinde uzman güvenilir ve profesyoneldir.

Buradan saç ektirdim Dr

Buradan saç ektirdim Dr. Erkam CAYMAZ çok başarılı bir doktor herkese tavsiye ederim.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Saç ekimi işlemini yaptırmak konusunda…

Saç ekimi işlemini yaptırmak konusunda tedirgindim arkadaşımın tavsiyesi üzerine Dr Erkam Caymaz'a gittim. Gerçekten çok güzel ilgileniyor ayrıca mükemmel sonuç herkes düşünmeden gitmeli çok memnun kaldım.

30 de septiembre de 2021

kalitenin adresi Dr.Caymaz

Öncelikle Dr.Erkam Caymaz hocama teşekkür ederek başlamak istiyorum. Doğal saçlarıma kavuşabileceğime olan inancımı kaybetmiştim fakat kendisi İstanbul'da en iyi saç ekim doktoru olması inancımı yerine getirdi. Sonuçlar mükemmel merak edenler için DHI tekniği kullandı hem de iki eliyle gerçekleştirdi işlemi daha söylenecek bir şey yok, kalitenin adresi randevu almak biraz zor cünkü çok yoğun olmasına rağmen günde en fazla 2 operasyon yapıyor...

30 de septiembre de 2021

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Saç ekimi operasyonu için birçok…

Saç ekimi operasyonu için birçok klinikle görüştük randevu aldık ama tek güleryüz, ilgi ve alaka gördüğümüz yer Dr. Erkam beyin kliniği oldu. O yüzden gayet memnunum ve tavsiye ederim

Dr. Erkam Caymaz'la başarılı bir Operasyon

Beş yıl önce başarısız bir saç ekimi operasyonu geçirdikten sonra olan saçlarımı da kaybetmeye başladım. Bu durum beni bir bayan olarak çok üzüyordu. İşyerinde bir arkadaşım vasıtasıyla DR. Erkam Caymaz'la tanıştım. Arkadaşımın saçları o kadar doğal ve güzeldi ki onun da saç ektirdiğine inanamamıştım. Analizlerden sonra Saç kanallarımın desteklenmesi için Safir Fue tekniğiyle beslenmeleri gerektiğini anlattı. Güler yüzüyle endişelerimi giderdi. İçten bir görüşme sonrasında saç ekimine karar verdim, diğer kliniklerde olduğu gibi teknikerler saç ekimi yapmıyor , resmen doktorun kendisi saç ekimi yapıyor o yüzden günde 1-2 tane kabul alabiliyor. bu gün 8. ayım doluyor sonuçtan o kadar memnunum ki anlatamam. hem çok doğal duruyor hem de saçlarımın gürlüğü herkesin dikkatini çekiyor. Dr. Erkam CAYMAZ bu işin hakkını vererek yapıyor. İyi ki sizi tanımışım , çok teşekkürler.

Muhteşem

saç ekimi adına pişman olmayacağınız en iyi doktorlardan birisi. Dr Erkan ile geç tanışmanın pişmanlığını halen yaşıyorum. hafif el yapısı ve saç ekim tedavi yöntemleri ile harika sonuçlar elde ettim.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Harika bir estetik uzmanı.Doktor erkam…

Harika bir estetik uzmanı.Doktor erkam caymazı buldum iyiki.Bence İstanbulun en iyi saç ekim uzmanı kendisi.Klinik klinik dolaştım seyrekleşen saçlarımı gürleştirmek için ama hiç başarılı sonuçlar almadım.Doktor erkam caymaz muhteşem doğal saçlara kavuşturdu beni.Kesinlile saçım yok diyene,az diyene tavsiye ederim.Ona rastlamasaydım peruk almak zorunda kalacaktım.Peruk kullanmaksa çok zor bişey.Türkiyenin en iyi saç ekim cerrahı kendisi.

28 de septiembre de 2021

ÇOK İYİ BIR YER

Çok iyi bir yer İstanbul da en iyi saç ekim kliniği ben şahsen kendime kaç ektirdim çok memnun kaldım doktorlar çok yetenekli hiç bir sorun çıkmadı güler yüzlü çalışanlar müşteriler ile çok iyi anlaşıyorlar işlerinde birbirlerine tavsiye ederim

24 de septiembre de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.