Hele fijne knuffel voor mijn dochters en geweldige service. Wij hebben twee Meddy bears waarvan één nog niet veel gebruikt. Na een aantal maanden bleek de batterij gelekt te hebben waardoor de beer ni... Ver más
Geweldige beer, helpt kinderen en ook volwassenen om beter te slapen, kennis te maken met meditatie.... Zo belangrijk voor het leven nu en later. heel fijn dat er zo een beer bestaat, heel veel a... Ver más
La empresa ha respondido
Super blij met de nieuwe Meddy mijn dochtertje is weer helemaal gelukkig ze heeft autisme en Meddy geeft haar rust wanneer nodig en helpt haar in slaap te komen! We zijn super blij dat nieuwe Meddy bi... Ver más
La empresa ha respondido
Besteld omdat onze zoon moeite had met inslapen. Drukke periode december hierna weer school cito enz. Beer besteld door recensies en hij is er helemaal weg van. Alle oefeningen zijn goed maar voor de... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Dreamfully brengt rust in de wereld van jouw kind. De Meddy Bear van Dreamfully is dé meditatie knuffel voor kinderen van 3 t/m 12 jaar oud. De knuffel speelt een meditatie van 18 minuten af en laat kinderen voor het eerst kennis maken met mediteren. De knuffel legt uit hoe kinderen moeten mediteren, neemt ze mee in een rustig verhaal waarna een ontspannende muziek volgt. Mediteren heeft veel voordelen zoals een betere focus, meer ontspanning, meer rust en meer zelfcontrole.
Achtseweg Zuid 159R, 5651 GW, Eindhoven, Holanda
- hello@dreamfully.nl
- dreamfully.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 84% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Meddy bear
We hebben voor beide zoontjes een beer gekocht. Ze zijn er beide heel blij mee. Is een vriendje wat helpt tegen verlatingsangst en de meditatie/muziek lijkt echt te helpen om te ontspannen en makkelijker in slaap te vallen. Zeker een aanrader!

Respuesta de Dreamfully
Mijn zoontje vindt de beer geweldig
Mijn zoontje vindt de beer geweldig. Toen de beer na een paar weken kapot ging en ik contact opnam met de klantenservice werd er meteen een prettige oplossing bedacht.

Tevreden klant
We bestelden twee beren voor onze zoontjes, onze oudste zoon is 7 jaar en heeft af en toe nood aan rust maar kan die moeilijk vinden. We wilden hem op een leuke manier kennis laten maken met mediteren. Onze jongste zoon van 3 is nog wat jong voor de oefening met de beer maar hij geniet enorm van het muziekje om zo tot rust te komen.
Jammer genoeg werkte een van de beren niet naar behoren, hij ging nog al snel door de batterijen, en we hadden tot 2x per dag nieuwe nodig. Na een mailtje met de klantenservice werd dit probleem mooi opgelost door een nieuwe beer en de oude in retour, kosteloos. Ik ben dan ook heel tevreden van de snelheid waarmee alles opgelost werd maar ook na de aankoop hadden we de beren snel in ons bezit. Ze brengen hier veel rust in huis dus ik kan ze alleen maar aanraden.

Respuesta de Dreamfully
Onze dochter valt moeilijk in slaap
Onze dochter valt moeilijk in slaap. Met deze beer gaat dit een stuk beter en komt ze ook 's avonds niet steeds uit bed. We zijn dus erg blij met de verbetering die Meddy biedt.
We ontdekten na 1 dag een los stiksel en een gaatje. Toen ik hierover contact opnemen met dreamfully kreeg ik gelijk een nieuwe meddy toegestuurd. Goede service!

Respuesta de Dreamfully
Goede ervaring goede ervaring mee
Goede ervaring mee had nog een vraag en kreeg snelle reactie en kids zijn blij met de beer

Respuesta de Dreamfully
Erg fijn om mee in slaap te vallen
Wij zijn erg blij met de beer! Ik val er zelf ook van in slaap😉 onlangs ook cadeau gegeven aan een meisje van 12. Hij zou nog beter zijn als je ook nog een optie had om na de meditatie alleen nog de muziek aan te kunnen zetten.

Hulpmiddel voor zoontje van 8 met ADHD
Vrij snelle levering, mooie beer mogen ontvangen en valt goed in de smaak bij ons zoontje met ADHD van 8 jaar oud. Er speelt zich 1 oefening af waarbij je een ademhalingsoefening doet en een gedachte oefening om je hoofd en lichaam rust te geven als je op het hartje drukt. Met de pootjes kun je kiezen voor alleen muziek en de volume. Ons zoontje kan zelfstandig de oefening volgen en soms doen zelfs pappa en mamma mee, heerlijk ontspannend! Ik vind het vooral een aanrader voor kinderen die een vol of druk hoofd hebben voor het slapen gaan. Hier helpt het in ieder geval!

Super beer
Wat een super beer ons zoontje van 2 slaapt veel sneller in en rustiger hij luisterd er 2x naar en slaapt dan heel rustig. Ons dochtertje van 5 word er heel rustig van overdag vooral als ze ook op het kussen zit en ze slaapt ook weer langer. En de klantenservice is echt super fijn en zo ontzettend lief krijg gewoon een extra kussen toegestuurd omdat ze hier steeds ruzie maakte over het kussen wie er op mag met de beer. Zelfs ik als volwassenen word rustig van de beer heb de meditatie nu een paar keer gehoord maar merkte gewoon dat ik er zelf rustiger van werd

Respuesta de Dreamfully
Onze kleinzoon was redelijk onrustig…
Onze kleinzoon was redelijk onrustig voor het slapengaan . Nu doet hij de meditatie voor hij gaat slapen en da bevalt hem supergoed. Tijdens de na-muziek slaapt hij al.

Top! Echte aanrader!
Super snelle levering!
Ik had me bedenkingen bij de knuffel aangezien ik zelf helemaal niet van mediteren of iets ben.. maar na veel goede recensies gelezen te hebben toch maar aangeschaft!
Onze zoon van 5 ging altijd zeer slecht slapen en we hadden elke dag een strijd van 3/4 uur tot hij uiteindelijk rond 10/11/12 uur ging slapen!
Maar.. met deze beer slaapt hij binnen 10/15 minuten en dat nu al 1,5 week lang! Echt een enorme vooruitgang, eindelijk geen strijdt meer! Wij hadden dit veel eerder moeten weten!
Hopelijk gaat hij ook lang mee, dat zal de tijd leren

Geen knuffelbeer
Mooi beer, mooie duidelijke meditatie.
Had alleen meer een knuffelbeer verwacht.
Deze is stug, niet om even tegen je aan te houden tijdens de meditatie , is jammer.

Respuesta de Dreamfully
Super mooie beer en keurig geholpen!
We kregen Meddybeer een dagje later vanwege vertraging bij het postorder bedrijf. Dit werd heel netjes opgelost door Dreamfully. Ik kreeg een nette mail met excuses en een compensatie. Mijn complimenten daarvoor!
Mijn dochter is erg blij met de Beer en gebruikt hem dagelijks in bed om te ontspannen en haar hoofdje leeg te maken en dit helpt haar erg goed. Ook haar broer van 11 luistert stiekem graag mee naar de beer ;-) We zijn heel tevreden met Meddy!

Respuesta de Dreamfully
Ik wilde de beer terug sturen en heb 4…
Ik wilde de beer terug sturen en heb 4 keer gemaild zonder antwoord. Het terugsturen kostte ook nog 6,- euro. Uiteindelijk heb ik het zelf toch gewoon teruggestuurd en wel het geld teruggekregen.

Respuesta de Dreamfully
Ik hoor wat ruis in de muziek,en de…
Ik hoor wat ruis in de muziek,en de tekst is er maar een... weinig afwisseling

Respuesta de Dreamfully
Succes voor onze dochter!
Fijn snel verzonden. Netjes verpakt. Als verjaardagscadeau aan onze 8 jarige, moeilijk slapende dochter gegeven. Ze was er enorm blij mee! Hij wordt nu al 2 weken iedere avond gebruikt en ze lijkt er beter door in te slapen.
De beer is door een prettige stem ingesproken. Top!

Kan beter
Vind t verhaaltje voor een 4 jarige lang en te moeilijk. Rustgevend muziekje is wel heel fijn maar te kort. Springt te snel uit en misschien waren wat meer verschillende muziekjes fijner geweest
Erg duur voor wat ie doet

Respuesta de Dreamfully
Mijn zoon is dol op deze beer
Mijn zoon is dol op deze beer. Hij is altijd erg druk in zijn hoofd. De beer helpt hem om rustig in slaap te vallen. Ook op momenten door de dag dat hij aangeeft dat zijn buikje pijn doet en zijn hoofd vol is gebruiken we de beer om te ontspannen. We zouden hem niet meer kunnen missen!

Respuesta de Dreamfully
Más información sobre otros tipos de reseñas.