Hele fijne knuffel voor mijn dochters en geweldige service. Wij hebben twee Meddy bears waarvan één nog niet veel gebruikt. Na een aantal maanden bleek de batterij gelekt te hebben waardoor de beer ni... Ver más
Geweldige beer, helpt kinderen en ook volwassenen om beter te slapen, kennis te maken met meditatie.... Zo belangrijk voor het leven nu en later. heel fijn dat er zo een beer bestaat, heel veel a... Ver más
La empresa ha respondido
Super blij met de nieuwe Meddy mijn dochtertje is weer helemaal gelukkig ze heeft autisme en Meddy geeft haar rust wanneer nodig en helpt haar in slaap te komen! We zijn super blij dat nieuwe Meddy bi... Ver más
La empresa ha respondido
Besteld omdat onze zoon moeite had met inslapen. Drukke periode december hierna weer school cito enz. Beer besteld door recensies en hij is er helemaal weg van. Alle oefeningen zijn goed maar voor de... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Dreamfully brengt rust in de wereld van jouw kind. De Meddy Bear van Dreamfully is dé meditatie knuffel voor kinderen van 3 t/m 12 jaar oud. De knuffel speelt een meditatie van 18 minuten af en laat kinderen voor het eerst kennis maken met mediteren. De knuffel legt uit hoe kinderen moeten mediteren, neemt ze mee in een rustig verhaal waarna een ontspannende muziek volgt. Mediteren heeft veel voordelen zoals een betere focus, meer ontspanning, meer rust en meer zelfcontrole.
Achtseweg Zuid 159R, 5651 GW, Eindhoven, Holanda
- hello@dreamfully.nl
- dreamfully.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 84% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Super Meddy Bear Dreamfully
Wat een super bedrijf is dit zeg. Onze Meddy was op één of andere manier voorgoed in slaap gevallen, maar geen probleem hoor, we kregen zodra Meddy weer beschikbaar was, een nieuwe toegestuurd. Een super service voor zo'n jong startend bedrijf, echt geweldig, waar vind je dat nog.

Respuesta de Dreamfully
Heel goede aankoop geweest voor mijn zoon van 6…
Heel goede aankoop geweest voor mijn zoon van 6 jaar.
De muziek werkt ontspannen voor hem.
Het verhaal dat verteld word is erg leuk voor een kind.
Het zou fijn zijn dat er bijvoorbeeld ook een ander ontspanningsverhaal word verteld. Ik denk namelijk dat een kind na meedere malen het verhaal gehoord te hebben, toe is aan iets anders.

Respuesta de Dreamfully
Kleindochter kon slecht in slaap komen…
Kleindochter kon slecht in slaap komen met deze bear zo vertrokken

Bij ons veel effect!
Snel geleverd, met schooldagen enorme vooruitgang geboekt. Eerder sliep hij pas rond 23:00 door prikkels die nog verwerkt moesten.
Iedere avond in de schoolweek gebruiken we de Meditatiebeer, en hij slaapt nu om 20:00. Voor de prestaties en voor hem zelf veel beter, en voor ons natuurlijk ook!
De Meditatiebeer doet het op een hele rustige, speelse lieve manier. Wij doen hem hier altijd met zijn allen, even ons momentje na een drukke dag.

Respuesta de Dreamfully
beer is heel goed om rustig te worden…
beer is heel goed om rustig te worden met de rust die de muziek geeft

Fijne beer!
Mijn zoon en dochter beide autisme hebben meer rust door de beer. En merk dat ze minder vaak wakker worden snachts.
Levertijd duurde helaas wel wat lang. 1.5 week maar verder heel tevreden kinderen.

Respuesta de Dreamfully
De medibeer maakt het verschil!
De medibeer heeft voor ons echt een verschil gemaakt. Een dochter die slecht kon inslapen door alle onrust in haar hoofd en lichaam. De medibear zorgt voor ontspanning in lichaam en geest. De stem is vriendelijk en geschikt voor kinderen. Wat zijn wij blij! We kunnen niet meer zonder!

Respuesta de Dreamfully
Meddy bear was voor ons dochter van 7…
Meddy bear was voor ons dochter van 7 de oplossing om eindelijk alleen te gaan slapen. Ze sliep vanaf de eerste nacht zonder problemen in haar eigen bed. Ze was onmiddellijk gehecht aan de beer, die ze Michiel noemt....een hele hulp voor moeilijke slapers!!!

Geweldige rustgevende beer
Mijn kleindochter vond geen rust om te gaan slapen en kon de dag moeilijk loslaten. Na een lange tijd van zoeken, hoe hiermee om te gaan, kwam ik Meddybeer tegen en kocht hem voor haar. De meditatie maakt haar veel rustiger. Ze valt nu makkelijker in slaap! Dit was een goede aankoop die volgens afspraak werd geleverd!

Heel tevreden van
Snel in huis.
Mijn kind is er heel blij mee. Vindt het fijn dat hij zijn gedachten in ballonnentjes kan loslaten. In begin had hij drie keer luisteren nodig om in slaap te kunnen vallen. Nu na 1 keer luisteren is hij in slaap. Ook overdag als hij teveel gedachten heeft, luistert hij naar het beertje en het helpt hem.

Respuesta de Dreamfully
de beer werkt goed bij mijn dochter…
de beer werkt goed bij mijn dochter alleen jammer dat er maar 1 meditatie in zit en dus elke dag hetzelfde beluisterd,

Respuesta de Dreamfully
Het is steeds hetzelfde riedeltje
Het is steeds hetzelfde riedeltje, de beer verveelt snel.

Fijne ervaring
Een erg prettige manier voor onze dochter om rustig in slaap te vallen. Nette en snelle levering. Meerdere keuzes qua meditatie zou gewenst zijn.

Respuesta de Dreamfully
Mijn dochter kan door haar beer veel…
Mijn dochter kan door haar beer veel beter inslapen. Ze neemt hem uit zichzelf mee naar bed, zet hem aan en volgt wat de neer zegt. Binnen 10 minuten slaapt ze. Voorheen was dit best een strijd, omdat ze zichzelf graag wakker hield. Wij zijn heel blij met onze beer

Respuesta de Dreamfully
Bestelling vlot en snel geleverd
Bestelling vlot en snel geleverd.
Jammer dat er maar 1 meditatie mogelijk is. Enkel keer volledig dezelfde tekst. T was leuk geweest als er eens wat variatie was

Saai…
Verschillende verhaaltjes was leuk geweest. Hier al na een week erop uitgekeken omdat hij steeds hetzelfde verhaal verteld

Respuesta de Dreamfully
Más información sobre otros tipos de reseñas.