Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele fijne knuffel voor mijn dochters en geweldige service. Wij hebben twee Meddy bears waarvan één nog niet veel gebruikt. Na een aantal maanden bleek de batterij gelekt te hebben waardoor de beer ni... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldige beer, helpt kinderen en ook volwassenen om beter te slapen, kennis te maken met meditatie.... Zo belangrijk voor het leven nu en later. heel fijn dat er zo een beer bestaat, heel veel a... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super blij met de nieuwe Meddy mijn dochtertje is weer helemaal gelukkig ze heeft autisme en Meddy geeft haar rust wanneer nodig en helpt haar in slaap te komen! We zijn super blij dat nieuwe Meddy bi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Besteld omdat onze zoon moeite had met inslapen. Drukke periode december hierna weer school cito enz. Beer besteld door recensies en hij is er helemaal weg van. Alle oefeningen zijn goed maar voor de... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de juguetes para niños

Escrito por la empresa

Dreamfully brengt rust in de wereld van jouw kind. De Meddy Bear van Dreamfully is dé meditatie knuffel voor kinderen van 3 t/m 12 jaar oud. De knuffel speelt een meditatie van 18 minuten af en laat kinderen voor het eerst kennis maken met mediteren. De knuffel legt uit hoe kinderen moeten mediteren, neemt ze mee in een rustig verhaal waarna een ontspannende muziek volgt. Mediteren heeft veel voordelen zoals een betere focus, meer ontspanning, meer rust en meer zelfcontrole.

4,1

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 84% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Uitvinding van de eeuw

Mijn kleindochter van 5 valt nu eindelijk op tijd in slaap. Ze heeft er zelfs overdag veel aan. Als ze nodig is pakt ze hem zelf. Mijn kleindochter vindt alleen jammer dat ze overdag niet alleen de muziek kan luisteren maar dan ook het hele verhaaltje zoals zij het zegt moet afluisteren.

6 de septiembre de 2023

Respuesta de Dreamfully

Bedankt voor je waardevolle feedback over ons knuffelbeertje. We waarderen het enorm dat je kleindochter nu eindelijk op tijd in slaap kan vallen en overdag zoveel plezier beleeft aan het beertje. We begrijpen dat ze graag alleen naar de muziek wil luisteren zonder het hele verhaaltje te moeten afluisteren.

We willen je laten weten dat we goed hebben geluisterd naar je suggestie en graag binnenkort nieuwe knuffelbeertjes ontwikkelen waar alleen de muziek kan worden afgespeeld. We begrijpen dat dit voor veel kinderen en ouders een welkome toevoeging zou zijn. We zijn blij dat we deze kans hebben gekregen om ons assortiment te verbeteren dankzij jouw feedback.

Geweldige beer

Zo belangrijk voor het leven nu en later.
heel fijn dat er zo een beer bestaat, heel veel aandacht aan geven zodat veel kinderen [en volwassenen] hiervan profijt kunnen hebben.

P. Bouwens, moeder en bedrijfsarts

10 de septiembre de 2023

Respuesta de Dreamfully

Wat een prachtige woorden van jou! Het verwarmt ons hart te weten dat onze beer niet alleen kinderen, maar ook volwassenen helpt en een positieve invloed heeft op hun leven.

Jouw feedback betekent heel veel voor ons en we delen volledig jouw overtuiging dat dit een levenslange waarde zal bieden.

vriendelijke vriend

De passie van mijn dochter voor meditatie en daarna valt ze gemakkelijk en vredig in slaap

11 de septiembre de 2023

Respuesta de Dreamfully

Wat geweldig om te horen dat jouw dochter zo'n passie heeft voor meditatie en dat ze gemakkelijk en vredig in slaap valt!

We zijn erg blij te horen dat onze producten kunnen bijdragen aan zulke mooie momenten van rust en ontspanning.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lotte heeft er een super vriend aan als…

Lotte heeft er een super vriend aan als ze over haar overleden papa of papy verdrietig is is dat haar troost en vertelt ze daar tegen

10 de septiembre de 2023

Beste Lotte,

Wat fijn om te horen dat onze meditatie meddy bear een speciale vriend voor je is geworden, vooral op momenten dat je verdrietig bent over je overleden papa of papy.

We zijn blij dat onze meddy bear je troost biedt en een luisterend oor is.

Veel warmte en troost toegewenst.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn zoontje met ADHD heeft er veel aan!

Mijn zoontje (8jr) heeft ADHD en heeft moeite om met zijn medicatie in slaap te komen. Hij ligt er om 20:00 in en sliep pas rond 21:30/22:00.
Nu met de beer slaapt hij binnen een half uur. Wat een winst! Hij word ook uitgeruster wakker. Hij wil hem soms wel 2x aan zetten maar dat is prima. We hebben het de eerste paar keer samen gedaan en dan kon ik ook wat meer uitleggen, welke gedachten kunnen er in de ballonnen, want het kunnen ook leuke dingen zijn waar je hoofd te druk van word of waar je heel erg naar uit kijkt zodat je daar even niet meer aan denkt en lekker kan slapen en er morgen weer mee verder kan. Kunnen ook andere gedachten/emoties zijn. Het heeft hem geholpen. In het begin moesten we ook even het letterlijke er uit nemen. Want dan wilde hij letterlijk doen wat de beer zei, zoals kijken waar de ballonnen zijn en het gras voelen etc. Dus uitgelegd, doe je ogen dicht en zie in je hoofd de lucht, het gras en de ballonnen. Dat ging na 1x uitleggen goed. Wijnzijn er blij mee. En ondanks dat het verhaal elke keer hetzelfde blijft word hij door de muziek en de stem heel rustig, hij maakt zelf de variatie omdat er elke keer nieuwe gedachten in de ballon gaan.

5 de septiembre de 2023

Hi Samantha,

Wat geweldig om te horen dat de Dreamfully beer zo'n positieve impact heeft gehad op het slaapritueel van je zoontje! Het is hartverwarmend om te weten dat hij nu sneller in slaap valt en uitgeruster wakker wordt. Je feedback plaatst een grote lach op ons gezicht en we waarderen je gedetailleerde feedback enorm.

Bedankt voor je vertrouwen in Dreamfully.nl, en we hopen dat de goede nachtrust voor jouw zoontje en jullie blijft voortduren!

De beer voor onze zoon van 7 jaar

Onze zoon van 7,5 jaar slaapt al jaren niet door. Veel nachtmerries, nachtterrors en gedachtes die hem s nachts wakker maken.
Na lang wikken en wegen toch deze beer aangeschaft. Nu 2 weken in gebruik en het is geen wondermiddel waardoor hij s nachts niet meer wakker wordt, maar het helpt hem wel rustig in slaap te vallen. Hij gaat rustig liggen, doet de ademhalingsoefeningen en stopt zijn gedachtes in de ballonnen.

30 de agosto de 2023

Beste ouders,

Wat leuk om te horen dat onze meditatiebeer een positieve invloed heeft op de slaap van jullie zoon.

Hoewel het misschien geen wondermiddel is om nachtmerries volledig te elimineren, is het geweldig om te weten dat hij erdoor geholpen wordt om rustig in slaap te vallen.

Het feit dat hij de ademhalingsoefeningen doet en zijn is een geweldige stap naar een vredigere nacht (en ook dag!)

Knuffel uit 1000

Geachte dreadfully team,

Wij hebben twee weken geleden de geweldige beer ontvangen en zijn er ontzettend blij mee. Deze beer is niet alleen leuk en lief, maar heeft ook een geweldige oplossing geboden voor het slaapprobleempje van mijn dochter.

's Avonds gaat ze met plezier naar bed, en het is gewoon een feit dat ze binnen 20 minuten ontspant en in slaap valt dankzij deze bijzondere beer. We zijn erg onder de indruk van de effectiviteit en het comfort dat deze beer biedt.

Hartelijk dank voor deze geweldige oplossing!

Jennifer

5 de septiembre de 2023

Respuesta de Dreamfully

Bedankt voor deze super fijne review! Het tovert een lach op ons gezicht.

Wat geweldig om te horen dat onze beer zo'n positieve impact heeft gehad op het slaapritueel van je dochter!

We zijn zo blij dat ze met plezier naar bed gaat en binnen 20 minuten ontspant en in slaap valt dankzij onze bijzondere beer.

Bedankt voor je lieve woorden.

Het werkt super goed

Het werkt super goed, ze worden er heel rustig van

27 de agosto de 2023

Respuesta de Dreamfully

Jouw review maakte ons helemaal blij! Het is fantastisch om te horen dat je tevreden bent. Dank je wel en op naar nog meer ontspannende momenten!

Snelle bezorging

Snelle bezorging, nuttige bijsluiter..
kind- ervaring onbekend.. moeten ze nog ervaren

27 de agosto de 2023

Respuesta de Dreamfully

Wat fijn dat je zo'n positieve ervaring met ons deelt! Bedankt voor je support en vertrouwen. Laten we samen nog meer rustmomentjes creëren!

Wat een ontdekking!

Wat een ontdekking! Melatoline hielp niet en we hebben nog andere dingen geprobeerd, maar onze dochter (8 jaar met autisme en add) kon gewoon niet in slaap komen. Ze sliep vaak net of nog niet eens als wij naar bed gingen en dan was het 's ochtends natuurlijk ook vreselijk om uit bed te komen.
Nu met de beer slaapt ze voor of tijdens het muziekje op het eind. Ze is 's ochtends ook veel beter in haar doen en uit bed te krijgen. Wij zijn er zo blij mee!

28 de agosto de 2023

Respuesta de Dreamfully

Wat super fijn om dit te lezen, Betty! Het maakt ons super gelukkig en we waarderen deze feedback enorm.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Aanrader! Maar helaas niet voor onze dochter.

Onze dochter van 6 jaar heeft al 5 jaar slaapproblemen. Variërend van niet in slaap komen tot makkelijk inslapen maar daarna halve nacht wakker.
De laatste 2 jaar is het inslapen vooral een probleem. Om 19.30 naar bed en voor 22.00 uur niet slapen. De eerste avond dat wij de beer gebruikten ging fantastisch, het was een winder. Ze sliep, binnen 20 minuten! Avond 2 en 3 gingen ook goed maar duurde iets langer. Dit kwam doordat ze al wat gewend raakte aan de beer, ze ging meer proberen. Bijvoorbeeld: de beer zei dat ze "ver" moest kijken dus de gordijnen gingen open en ze zat voor het raam
Uiteindelijk toch gaan liggen en in slaap gevallen. Vanaf de 4e avond wil ze de beer niet meer aan want: ze valt in slaap door de beer...
Conclusie:
Ze wordt duidelijk rustig van de beer en dat help zeker met inslapen. Onze dochter wil gewoon echt niet slapen en daarom de beer niet meer gebruiken, anders was dit het perfecte hulpmiddel. We gaan weer op zoek naar andere mogelijkheden.

Ik raad de beer zeker wel aan andere ouders aan, voor veel kinderen zal dit een uitkomst zijn!

Respuesta de Dreamfully

Bedankt voor je eerlijke feedback.

Het is jammer dat de slaapbeer niet de langdurige oplossing bleek te zijn voor je dochters slaapproblemen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat elk kind uniek is en verschillende behoeften heeft als het gaat om slaap. Het feit dat de beer in het begin hielp, toont aan dat het potentieel heeft om een effectieve slaapassistent te zijn voor veel kinderen, zoals je zelf aangaf.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mijn dochter valt sneller in slaap door…

Mijn dochter valt sneller in slaap door de beer maar het gepraat er voor vind ze niet leuk, ze houdt enkel van de muziek

Respuesta de Dreamfully

Elk kind is uniek en daarom dat onze Beer verschillende opties heeft. Wat fijn om te horen dat je dokter nu sneller in slaapt valt met haar beer. Bedankt voor je feedback!

Snelle levering!

Snelle levering!
Zijn geld waard!
Zelfs 2 knuffels aangekocht!
Ik zie veel negatieve reacties van mensen zonder ervaring.
Dit is zo spijtig!
De knuffel wordt hier voor het slapen opgezet bij beide kinderen. Eerst had ik er 1 om te proberen maar al snel een 2e gekocht.
Kindjes worden hier heel rustig van en vallen rustig in slaap. Ze vragen zelf om hun knuffel op te zetten voor het slapen gaan.

Respuesta de Dreamfully

Wat super fijn om dit te lezen. We waarderen je feedback enorm en zijn blij dat de kindjes er zoveel genot en goede slaaprust aan hebben.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kleinzoon van 5j. weigerde de beer en Dreamfully reageerde heel begripvol.

Mijn kleinzoon (5j.) waarvoor ik het kocht weigert hem te gebruiken. Ik weet niet waarom, maar hij wil er zelfs niet naar luisteren. Dus het kan hem niet helpen om in te slapen wat voor hem heel moeilijk verloopt. Mss omdat we Vlaams zijn en de stem met een Nederlands accent spreekt? Ik weet niet hoe het komt...
Dreamfully heeft begripvol gereageerd en we hebben ons geld teruggekregen.

1 de septiembre de 2023

Hi Lene,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat jammer om te lezen dat jullie ervaring niet zo is als vooraf gehoopt en dat jullie kleinzoon Meddy Bear (nog) niet gebruikt. De meditatietips die je bij je bestelling krijgt kunnen ook helpen bij het gebruiken van Meddy Bear en de introductie met meditatie.

We gaan even contact met je opnemen, zodat we jullie ervaring hopelijk kunnen verbeteren.

Colin

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Als ze hem gebruikt is het echt heel schattig en slaapt ze goed

Mijn dochter bijna 3 gebruikt hem soms. Nu vraagt ze hem de laatste dagen dagelijks echt heel schattig om samen te doen voor het slapen

31 de agosto de 2023

Hi Denise,

Bedankt voor jouw review.

Meddy Bear is ontwikkeld voor kinderen vanaf 3 jaar, omdat ze de meditatie zelf dan ook beter (beginnen te) begrijpen. Het kan zijn dat sommige kinderen er iets langer aan moeten wennen dan andere kinderen.

Wel fijn om te lezen dat wanneer ze Meddy Bear gebruikte het een positief effect heeft gehad op haar nachtrust. De meditatietips die je bij je bestelling krijgt kunnen ook helpen bij het gebruiken van Meddy Bear en de introductie met meditatie.

We gaan even contact met je opnemen, zodat we je hopelijk met een 5-sterren ervaring kunnen helpen.

Colin

Vlotte levering

Vlotte levering.
Leuk product. Goede kwaliteit en doeltreffend!

Hi Fleur,

Wat fijn om te horen. Bedankt voor je review!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het help mijn kleinzoon om zijn hoofd…

Het help mijn kleinzoon om zijn hoofd leeg te maken hij valt ook sneller in slaap is een goede aankoop geweest

Hi Cobie,

Wat fijn om te horen dat je kleinzoon de voordelen ervaart van Meddy Bear. Op naar nog vele rustmomentjes en snel in slaap vallen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De Meddy bear is echt fantastisch

De Meddy bear is echt fantastisch. Een aanrader. Mijn zoontje van 5 jaar wordt er echt rustig van en doet heel goed mee met de mevrouw die het verhaal verteld. Ook als hij een boze bui heeft wordt hij er rustig van. We zijn zeer tevreden!

Hi Wendy,

Wat geweldig om te horen dat Meddy Bear helpt en je zoontje goed meedoet met de meditatie. Op naar nog vele rust momentjes.

Super service prachtige beer 😻

Goede service snelle levering . Kleindochter helemaal blij met de beer. Dankjewel

30 de mayo de 2023

Hi Jacqueline,

We hebben zojuist op de e-mail die je gisteren hebt gestuurd gereageerd. Omdat je niet meer op onze laatste e-mail had geantwoord (met de eventuele oplossing waardoor Meddy Bear niet werkte bij je), wisten we nog niet dat je de bestelling daadwerkelijk had geretourneerd. De beer was daardoor nog niet verwerkt in ons distributiecentrum.

Natuurlijk lossen we altijd alles op en kun je zoals afgesproken gewoon een nieuwe Meddy Bear verwachting in de komende dagen. Als je de Meddy Bear binnen hebt, zijn we benieuwd naar je ervaringen en hopelijk wil je deze ook hier delen!

Super

Ik heb hier een super leuke beer en 2 kussens gekocht, goede kwaliteit, snelle zending, goede service en communicatie.

29 de mayo de 2023

Respuesta de Dreamfully

Dankjewel voor je leuke review! Op naar nog meer rustmomentjes!

Team Dreamfully.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.