Hele fijne knuffel voor mijn dochters en geweldige service. Wij hebben twee Meddy bears waarvan één nog niet veel gebruikt. Na een aantal maanden bleek de batterij gelekt te hebben waardoor de beer ni... Ver más
Geweldige beer, helpt kinderen en ook volwassenen om beter te slapen, kennis te maken met meditatie.... Zo belangrijk voor het leven nu en later. heel fijn dat er zo een beer bestaat, heel veel a... Ver más
La empresa ha respondido
Super blij met de nieuwe Meddy mijn dochtertje is weer helemaal gelukkig ze heeft autisme en Meddy geeft haar rust wanneer nodig en helpt haar in slaap te komen! We zijn super blij dat nieuwe Meddy bi... Ver más
La empresa ha respondido
Besteld omdat onze zoon moeite had met inslapen. Drukke periode december hierna weer school cito enz. Beer besteld door recensies en hij is er helemaal weg van. Alle oefeningen zijn goed maar voor de... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Dreamfully brengt rust in de wereld van jouw kind. De Meddy Bear van Dreamfully is dé meditatie knuffel voor kinderen van 3 t/m 12 jaar oud. De knuffel speelt een meditatie van 18 minuten af en laat kinderen voor het eerst kennis maken met mediteren. De knuffel legt uit hoe kinderen moeten mediteren, neemt ze mee in een rustig verhaal waarna een ontspannende muziek volgt. Mediteren heeft veel voordelen zoals een betere focus, meer ontspanning, meer rust en meer zelfcontrole.
Achtseweg Zuid 159R, 5651 GW, Eindhoven, Holanda
- hello@dreamfully.nl
- dreamfully.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 84% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Uitvinding van de eeuw
Mijn kleindochter van 5 valt nu eindelijk op tijd in slaap. Ze heeft er zelfs overdag veel aan. Als ze nodig is pakt ze hem zelf. Mijn kleindochter vindt alleen jammer dat ze overdag niet alleen de muziek kan luisteren maar dan ook het hele verhaaltje zoals zij het zegt moet afluisteren.

Geweldige beer
Zo belangrijk voor het leven nu en later.
heel fijn dat er zo een beer bestaat, heel veel aandacht aan geven zodat veel kinderen [en volwassenen] hiervan profijt kunnen hebben.
P. Bouwens, moeder en bedrijfsarts

vriendelijke vriend
De passie van mijn dochter voor meditatie en daarna valt ze gemakkelijk en vredig in slaap

Respuesta de Dreamfully
Lotte heeft er een super vriend aan als…
Lotte heeft er een super vriend aan als ze over haar overleden papa of papy verdrietig is is dat haar troost en vertelt ze daar tegen

Respuesta de Dreamfully
Mijn zoontje met ADHD heeft er veel aan!
Mijn zoontje (8jr) heeft ADHD en heeft moeite om met zijn medicatie in slaap te komen. Hij ligt er om 20:00 in en sliep pas rond 21:30/22:00.
Nu met de beer slaapt hij binnen een half uur. Wat een winst! Hij word ook uitgeruster wakker. Hij wil hem soms wel 2x aan zetten maar dat is prima. We hebben het de eerste paar keer samen gedaan en dan kon ik ook wat meer uitleggen, welke gedachten kunnen er in de ballonnen, want het kunnen ook leuke dingen zijn waar je hoofd te druk van word of waar je heel erg naar uit kijkt zodat je daar even niet meer aan denkt en lekker kan slapen en er morgen weer mee verder kan. Kunnen ook andere gedachten/emoties zijn. Het heeft hem geholpen. In het begin moesten we ook even het letterlijke er uit nemen. Want dan wilde hij letterlijk doen wat de beer zei, zoals kijken waar de ballonnen zijn en het gras voelen etc. Dus uitgelegd, doe je ogen dicht en zie in je hoofd de lucht, het gras en de ballonnen. Dat ging na 1x uitleggen goed. Wijnzijn er blij mee. En ondanks dat het verhaal elke keer hetzelfde blijft word hij door de muziek en de stem heel rustig, hij maakt zelf de variatie omdat er elke keer nieuwe gedachten in de ballon gaan.

De beer voor onze zoon van 7 jaar
Onze zoon van 7,5 jaar slaapt al jaren niet door. Veel nachtmerries, nachtterrors en gedachtes die hem s nachts wakker maken.
Na lang wikken en wegen toch deze beer aangeschaft. Nu 2 weken in gebruik en het is geen wondermiddel waardoor hij s nachts niet meer wakker wordt, maar het helpt hem wel rustig in slaap te vallen. Hij gaat rustig liggen, doet de ademhalingsoefeningen en stopt zijn gedachtes in de ballonnen.

Knuffel uit 1000
Geachte dreadfully team,
Wij hebben twee weken geleden de geweldige beer ontvangen en zijn er ontzettend blij mee. Deze beer is niet alleen leuk en lief, maar heeft ook een geweldige oplossing geboden voor het slaapprobleempje van mijn dochter.
's Avonds gaat ze met plezier naar bed, en het is gewoon een feit dat ze binnen 20 minuten ontspant en in slaap valt dankzij deze bijzondere beer. We zijn erg onder de indruk van de effectiviteit en het comfort dat deze beer biedt.
Hartelijk dank voor deze geweldige oplossing!
Jennifer

Snelle bezorging
Snelle bezorging, nuttige bijsluiter..
kind- ervaring onbekend.. moeten ze nog ervaren

Wat een ontdekking!
Wat een ontdekking! Melatoline hielp niet en we hebben nog andere dingen geprobeerd, maar onze dochter (8 jaar met autisme en add) kon gewoon niet in slaap komen. Ze sliep vaak net of nog niet eens als wij naar bed gingen en dan was het 's ochtends natuurlijk ook vreselijk om uit bed te komen.
Nu met de beer slaapt ze voor of tijdens het muziekje op het eind. Ze is 's ochtends ook veel beter in haar doen en uit bed te krijgen. Wij zijn er zo blij mee!

Respuesta de Dreamfully
Aanrader! Maar helaas niet voor onze dochter.
Onze dochter van 6 jaar heeft al 5 jaar slaapproblemen. Variërend van niet in slaap komen tot makkelijk inslapen maar daarna halve nacht wakker.
De laatste 2 jaar is het inslapen vooral een probleem. Om 19.30 naar bed en voor 22.00 uur niet slapen. De eerste avond dat wij de beer gebruikten ging fantastisch, het was een winder. Ze sliep, binnen 20 minuten! Avond 2 en 3 gingen ook goed maar duurde iets langer. Dit kwam doordat ze al wat gewend raakte aan de beer, ze ging meer proberen. Bijvoorbeeld: de beer zei dat ze "ver" moest kijken dus de gordijnen gingen open en ze zat voor het raam
Uiteindelijk toch gaan liggen en in slaap gevallen. Vanaf de 4e avond wil ze de beer niet meer aan want: ze valt in slaap door de beer...
Conclusie:
Ze wordt duidelijk rustig van de beer en dat help zeker met inslapen. Onze dochter wil gewoon echt niet slapen en daarom de beer niet meer gebruiken, anders was dit het perfecte hulpmiddel. We gaan weer op zoek naar andere mogelijkheden.
Ik raad de beer zeker wel aan andere ouders aan, voor veel kinderen zal dit een uitkomst zijn!

Respuesta de Dreamfully
Mijn dochter valt sneller in slaap door…
Mijn dochter valt sneller in slaap door de beer maar het gepraat er voor vind ze niet leuk, ze houdt enkel van de muziek

Snelle levering!
Snelle levering!
Zijn geld waard!
Zelfs 2 knuffels aangekocht!
Ik zie veel negatieve reacties van mensen zonder ervaring.
Dit is zo spijtig!
De knuffel wordt hier voor het slapen opgezet bij beide kinderen. Eerst had ik er 1 om te proberen maar al snel een 2e gekocht.
Kindjes worden hier heel rustig van en vallen rustig in slaap. Ze vragen zelf om hun knuffel op te zetten voor het slapen gaan.

Respuesta de Dreamfully
Kleinzoon van 5j. weigerde de beer en Dreamfully reageerde heel begripvol.
Mijn kleinzoon (5j.) waarvoor ik het kocht weigert hem te gebruiken. Ik weet niet waarom, maar hij wil er zelfs niet naar luisteren. Dus het kan hem niet helpen om in te slapen wat voor hem heel moeilijk verloopt. Mss omdat we Vlaams zijn en de stem met een Nederlands accent spreekt? Ik weet niet hoe het komt...
Dreamfully heeft begripvol gereageerd en we hebben ons geld teruggekregen.

Respuesta de Dreamfully
Als ze hem gebruikt is het echt heel schattig en slaapt ze goed
Mijn dochter bijna 3 gebruikt hem soms. Nu vraagt ze hem de laatste dagen dagelijks echt heel schattig om samen te doen voor het slapen

Respuesta de Dreamfully
Het help mijn kleinzoon om zijn hoofd…
Het help mijn kleinzoon om zijn hoofd leeg te maken hij valt ook sneller in slaap is een goede aankoop geweest

Respuesta de Dreamfully
De Meddy bear is echt fantastisch
De Meddy bear is echt fantastisch. Een aanrader. Mijn zoontje van 5 jaar wordt er echt rustig van en doet heel goed mee met de mevrouw die het verhaal verteld. Ook als hij een boze bui heeft wordt hij er rustig van. We zijn zeer tevreden!

Super service prachtige beer 😻
Goede service snelle levering . Kleindochter helemaal blij met de beer. Dankjewel

Super
Ik heb hier een super leuke beer en 2 kussens gekocht, goede kwaliteit, snelle zending, goede service en communicatie.

Respuesta de Dreamfully
Más información sobre otros tipos de reseñas.