Vi er overordnet glade for glassene. De har en god størrelse - problemet er, at lågene går meget let i stykker og at det bliver en dyr udgift for borgeren, der benytter dem.
Consulta las opiniones de los clientes
En helt genial løsning, til ALLE som ønsker at undgå spild! Et fantastisk design, som jeg især har haft glæde af at give til mine bedsteforældre. Særligt min mormor har problemer med knogleskørhed, hv... Ver más
La empresa ha respondido
Vi og vores beboere på bostedet har haft stor nytte af glasset. Det har sparet personale for meget rengøring hos de beboere, som ikke kan anvende et almindelig glas. Også for vores beboere som mister... Ver más
La empresa ha respondido
Super design og virkelig god til folk med finmotoriske udfordringer, ryster på hænderne, har svært ved at holde på et almindeligt glas eller bare til børn, hvor man gerne vil have væsken bliver i og... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi hos Drinksaver er dedikerede til at designe og udvikle innovative produkter, der forbedrer brugernes velbefindende. Vores mål er at skabe funktionelle og veludformede løsninger, der ikke kun ser godt ud, men også giver maksimal selvstændighed i hverdagen. Hos Drinksaver er vi meget stolte af vores drikkeglas, som er resultatet af et samarbejde mellem designingeniører og ergoterapeuter. Vores mål er at skabe et produkt, der ikke kun tillader nemt indtag af drikkevarer, men også forhindrer utilsigtet spild, samtidig med at det blot er et almindeligt drikkeglas.
Información de contacto
Svend Aagesens Alle 10B, 2650, Hvidovre, Dinamarca
- contact@drinksaver.dk
- drinksaver.dk
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Kæmpe anbefaling!
Drinksaver gjorde det muligt for mig at undgå spild og nyde drikkevarer da jeg var til Grøn koncert. Mine venner var meget misundelige, og jeg var den eneste uden øl på tøjet;)
Tusind tak for at gøre min oplevelse så meget sjovere og bekymringsfri!

Respuesta de Drinksaver
Mit nye yndlingsglas
Det er som at drikke fra et helt normalt glas uden låg og på samme tid har den reddet mig fra at spilde allerede mange gange! Klar anbefaling herfra!

Respuesta de Drinksaver
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.