DrSmile är på en som hökar när man först visar intresse att påbörja en behandling. Sedan bryr de sig inte alls när man ingått avtalet. Svåra att få kontakt med, behandlingen tog längre tid än förvänta... Ver más
La empresa ha respondido
Jag önskar att jag läst recensionerna innan jag påbörjade min behandling! Dr.smile ser ju till att man aldrig vill le igen. Bluff företag, blockar när det blir problem och flyr. Är inne på min tredje... Ver más
La empresa ha respondido
Haft inviselines i 1 år nu. Och fått helt utlovat resultat. Kan rekommendera Dr Smile Sverige. Efter min första behandling på var klar efter 9 månader hade det önskade resultatet nästan blivit uppnått... Ver más
La empresa ha respondido
OMG OMG, vad ska jag säga? PERFEKTA METODEN!! Snälla om ni vill ha ett drömleende på så snabb tid och ett så noggrant och vackert leende så ta er hit! Min behandling på 7 månader gick så fort och var... Ver más
La empresa ha respondido
Få ditt drömleende! Reglera tänderna med tandskenor av högsta kvalitet. Vi tummar aldrig på kvaliteten och hos oss är tandregleringen prisvärd, effektiv och trygg. Vi har inga dolda kostnader."
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Jag är extremt missnöjd med DrSmile och kan tyvärr inte rekommendera dem till någon. Mina refinement-skenor tog över fyra månader att få, vilket innebar att jag fick gå med samma skena hela den tiden. Det kändes varken seriöst eller professionellt.
Kundtjänsten är i princip obefintlig – jag har skickat flera meddelanden utan att få svar. När de väl svarar kan de inte svara på några frågor. När de väl lovar att ringa upp så händer det aldrig. Man känner sig helt lämnad ensam i behandlingen.
Resultatet blev dessutom långt ifrån det som utlovades. Tänderna blev inte som jag hoppats, och det känns bokstavligen som att jag kastat mina pengar i sjön. Ingen kompensation eller ursäkt har erbjudits.
Jag ångrar verkligen att jag valde DrSmile. Om du funderar på att använda deras tjänster – tänk dig för noga.

Respuesta de DR SMILE SE
Jag är väldigt missnöjd med min upplevelse. De har blockerat mig och vägrar svara på mina frågor, vilket känns både oseriöst och respektlöst. Jag fick ingen hjälp eller support efter att jag betalat, och känner att jag har kastat bort mina pengar. Tyvärr kan jag absolut inte rekommendera DrSmile till någon – varken för kundbemötande eller för tjänsten i sig.

Respuesta de DR SMILE SE
Jag rekommenderar absolut inte denna klinik

Respuesta de DR SMILE SE
Hela grejen med DR SMILE känns jättemärklig. Jag och många andra blev scammade. De lovade raka, vita tänder men pausade min behandling mitt i och gick helt ghost mode. Ändå ringer de direkt när en faktura inte är betald. Jag har gått månader utan hjälp eller ens ett svar från deras kundtjänst.
När man kollar runt ser man hur många patienter som haft exakt samma problem. Nu ringer Impress och säger att de köpt DR SMILE och ska ”lösa allt”. Fortfarande känns det jättemärkligt.
Jag ser att jag inte är ensam om detta, det finns många andra som är missnöjda med DR SMILE och känner sig scammade. Nu ringer någon från Impress och säger att de tagit över och ska fixa allting. Jag är 100% säker på att jag inte är den enda som blivit uppringd med samma löften. Men frågan är, kan man ens lita på det här?

Respuesta de DR SMILE SE
Tar sjukt lång tid att få svar och nu när jag väl fått det så visar det sig att de sagt upp avtalet med min tandklinik och vill att jag ska resa 3h enkel väg för ett tandläkarbesök på 15 minuter med jämna mellanrum under behandlingen. Så oerhört dåligt och totalt lurendrejeri!! Har betalat stora summor pengar för en behandling som inte ens blir slutförd. Otroligt besviken på detta oprofessionella företag!!

Respuesta de DR SMILE SE
I hardly ever do reviews but I feel that it is my duty to inform other fellow citizens of this world to stay away from this dreadful company. They will take your money, probably mess up your treatment, drive you crazy and offer nothing in return.

Respuesta de DR SMILE SE
If I could give these guys 0 reviews I would.
Incompetent and NEVER AGAIN would I consider doing anything with this company!
They took my money, and then when quiet. Until I started calling - nobody reached out to me about what needs to be done with regards to retainers and now they are unable to process my images and want me to come back to the dentist for another image.
Now, I also ordered from them cleaners that never arrived - to which they refused to resolve as it is a Shopify problem.

Respuesta de DR SMILE SE
It's me again and I'm disappointed once again. I'm just trying to end the treatment and even that process is a struggle.
They just book appointments without telling anything to the clinic so I have to tell everything about my case whenever I see one of their partners and they never know what to do.
People at the clinic are trying to do their best but since there is 0 communication from Dr Smile, they end up not knowing what is supposed to be done.
My advice to anyone who have a LinkedIn account is to complain their in a public post and tag them, they go by the name of "Impress" there. This is what I do now since they seem to care about their reputation there. At least I'm getting quick replies when I complain on LinkedIn

Respuesta de DR SMILE SE
Bluff företag som inte svarar sina patienter. UNDVIK
Man kommer inte fram till dem. Har inkompetenta medarbetare som skyller ifrån sig. Appen är katastrof.
UNDVIK!!!

Respuesta de DR SMILE SE
KÖP INTE DERAS PLANER. I Början är allting bra o de är så trevliga men efter du betala för dreas plan så bryr de inte alls sig. Blev skyldig 40 tusen o fick så lite resultat. Rekommenderar inte!

Respuesta de DR SMILE SE
Sämsta skiten, jag har blivit lurad på 20 tusen kronor. Fick mina skenor dom satt helt lösa. Dom skulle fixa nya, skulle fått hem dom efter 4 veckor. Har nu väntat 3 månader. Ringer till kundtjänst varje dag men får ALDRIG svar. Dom är super trevliga och hjälpsamma i början INNAN du har genomfört betalningen, för att man ska köpa och skriva under, när du väl har gjort det skiter dom totalt i dig och ditt resultat . Jag vill varna ALLA, gör INTE era skenor hos drsmile, usch vilket vidrigt företag, aldrig varit med om något liknande.

Respuesta de DR SMILE SE
Min behandling skulle varit avslutad för över 4 månader sedan. Ändå har jag fortfarande inte fått mina nattskenor. Jag sitter fast med samma skena utan någon progress.
För 2 månader sedan fick jag dessutom ett felproducerat par som inte passade. Ni lovade leverans i början av augusti – men inget har kommit. Ingen uppdatering, ingen respons, trots att jag kontaktat er via mejl, telefon och app.
Nog är nog. Jag pausar autogirot i veckan och anmäler till ARN samt Konsumentverket. Autogirot aktiveras först när jag fått det jag betalat för. Tills dess får ni inte en krona.
Ert agerande är oseriöst, oacceptabelt och respektlöst mot kunder.

Respuesta de DR SMILE SE
Bedrägeri företag bluff företag !!!!!!

Respuesta de DR SMILE SE
Helt omöjliga att få tag på efter man betalt n

Respuesta de DR SMILE SE
Helt omöjliga att få tag på, jagat företaget i flera veckor både på mail, telefon och i deras chatt. Ingen som svarar. Min behandling ska vara ”klar” men får ingen uppföljning och jag har haft samma skena nu i två månader. Funderar också på att polisanmäla eller gå till ARN

Respuesta de DR SMILE SE
Under all kritik - välj ett annat företag att göra din behandling hos. Helt omöjliga att få kontakt med, svarar varken på mail eller telefon. Jag har efter ”färdig/klar” behandling fortfarande två sneda tänder och ofullständigt resultat mot 3D scansen som presenterades som slutresultat i början av behandlingen vid införsäljning, tandläkarepartnerkliniken konstaterade detsamma och gjorde nya scans åt mig för att kunna gå vidare med ytterligare skenor. Dr Smile svarar varken på mail eller telefonnummer och stoppar huvudet i sanden. Appen har buggat genom hela behandlingen och varit svårt att kunna boka tider.

Respuesta de DR SMILE SE
Totalt katastrofalt! Dom har helt förstört mitt bett. Lider varje dag. Går inte att kontakta företaget. Har haft skenor i 3 år nu. Gör inte samma misstag som jag. Välj ett annat alternativ

Respuesta de DR SMILE SE
Katastrof, tar över Smajla Dental, dess patienter och har inte ens en plan på hur de ska bedriva verksamheten. Pinsamt, gör er en tjänst och gå inte hit, deras recensioner speglar kompetensen väl.

Respuesta de DR SMILE SE
Vill beställa tandställning och har gjort en undersökning men de är omöjliga att få kontakt med. Ibland smsar dom, sen las numret ner, ingen bra mailadress och inget telefonnummer… jag blir tokig

Respuesta de DR SMILE SE
Beställde från deras webbshop för 3 veckor sedan och inte fått något ännu. Kontaktat via telefon och 5 olika mailadresser (inklusive den de ber folk kontakta på denna sida) utan att få hjälp. Inget svar någonstans och inga produkter vilket jag betalt för.

Respuesta de DR SMILE SE
Más información sobre otros tipos de reseñas.