Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Konge service. Jeg lavede en bestilling søndag aften, og modtog min pakke tirsdag. Jeg havde bedt om en ændring i min ordre, som blev glemt, men sammen fandt vi en løsning. Tak for hurtig levering... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig og god levering. Der var lidt problemer med en enkelt vare som var hoppet ud af min bestilling, derfor ikke 5 stjerner. Kundeservice var hurtig til at hjælpe mig med en rabat kode der gjorde je... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skriver meget sjældent anmeldelser, fordi jeg nok hører til de mere "krævende" købere... Men jeg kan kun give min BEDSTE anbefaling til Dsignhouse! Deres emaljerede produkter i højeste k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

For os der elsker Mumi er det her en dejlig side:) Havde nogle spørgsmål til nogle af produkterne som pr. mail blev besvaret hurtigt, venligt og præcist. Jeg kan helt klart anbefale dsignhouse.

Información sobre la empresa

1. Agencia de diseño
  2. Tienda de decoración e interiorismo

Escrito por la empresa

Velkommen til Dsignhouse – dit kreative univers fyldt med magiske Mumitrolde-designs! Hos Dsignhouse skaber vi mere end bare produkter – vi skaber historier. Vores håndlavede Mumitrolde-kreationer bringer glæde og charme til hverdagen, altid med respekt for den autentiske ånd i Mumitroldenes univers. Hvert design er nøje udformet med fokus på kvalitet og tidløs skønhed. Lad dig fortrylle af Mumitroldenes verden, og find det perfekte design til dit hjem. Besøg vores butik, og oplev magien allerede i dag!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Dsignhouse

1000tak for den søde og fantastiske anmeldelse. Vores motto er, hvis vores kunder er glade, er vi også glade👍💖 Vi håber snart du kommer tilbage til shoppen igen

Hurtig levering 😄

16 de abril de 2022

Respuesta de Dsignhouse

Kære Søde Ida, 1000tak for din søde anmeldelse.💖😊 Vi er glade for din anmeldelse og glade for din tilfredshed ved køb hos os. Vi bestræber altid på at få pakkerne ud så hurtigt som muligt så I ikke skal vente længe💖
Vi håber snart at se dig snarest igen på shoppen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering alt var som det skulle…

Hurtig levering alt var som det skulle være 👍

16 de abril de 2022

Respuesta de Dsignhouse

Kære Søde Gitte, 1000tak for din søde anmeldelse.😊 Vi er glade for din anmeldelse og glade for din tilfredshed ved køb hos os💖Vi håber snart at se dig snarest igen på shoppen,

Er vild med mine varer

Er vild med mine varer. Og hurtig levering oveni 😃

8 de abril de 2022

Respuesta de Dsignhouse

Hej Annette, hvor er det dejligt at høre. Det er jo ikke nogen hemmelighed at vi er vilde med Mumitroldene selv, de fantastiske universer der i 2025 bliver 80 år. En aldrene dame men ikke desto mindre mere populær end nogensinde.

Endnu engang 1000tak for din anmeldelse, vi håber snart du kommer tilbage, mange nyheder er på vej i maj.

Knus og kram

Ekstrem hurtig ekspedition.

Ekstrem hurtig ekspedition.
Virkelig god emballage.

8 de abril de 2022

Respuesta de Dsignhouse

Søde Iben, 1000tak for din fantastiske anmeldelse, hos Dsignhouse skal vi sikre de bedste varer i den bedste kvalitet, men også den hurtigste levering. Endnu engang 1000tak

Masser af spændene ting.

Masser af spændene ting.
Overskuelig hjemmeside, super kvalitet og hurtig levring !

5 de abril de 2022

Respuesta de Dsignhouse

Hvor er vi glade og hvor varmer det meget at høre det Tina.

Vi glade for du synes vores hjemmeside er overskuelig og flot at se på! Din mening betyder meget for hos, tak for dig :)

Mange knus og kram fra os her på kontoret

Så sød mumi lampe

Er meget glad for min mumi lampe. Vil bruge den til når min søn kommer til verdenen og skal ammes om natten. Den er så fin og kan følge ham så længe han vil have den med sig :)

26 de marzo de 2022

Respuesta de Dsignhouse

Hvor er vi glade og hvor varmer det meget at høre det Trine. Vi sender vores kærlighed til dig og din kommende søn.

Vi håber han vokser op med disse skønne eventyr, som nu snart har været her i 80 år, og aldrig været stærkere.

Mange knus og kram fra os her på kontoret

Dbh Dsignhouse

Fine varer

Fine varer, hurtig levering

26 de marzo de 2022

Respuesta de Dsignhouse

1000 tak for din søde anmeldelse Lone, vi håber meget snart at se dig på shoppen igen

Valorada con 4 estrellas sobre 5

👍🏻👍🏻

Hurtig levering 👍🏻👍🏻gaven faldt i god jord hos modtager.

25 de marzo de 2022

Respuesta de Dsignhouse

tak for din anmeldelse Carhrine, vi håber at både den hurtige levering men også at du kunne lide produkterne du købte.

Ha en skøn dag, vi håber snart at se dig på shoppen igen

Dbh

Lækre ting

Lækre ting, flot side, hurtig levering

24 de marzo de 2022

Respuesta de Dsignhouse

1000tak for din søde anmeldelse Line, det betyder meget for os, mere end du tror.

De bedste hilsner

Nem og hurtig betjening

16 de marzo de 2022

Respuesta de Dsignhouse

1000tak Chris det betyder rigtig meget for os at du giver din mening til kende. Vi håber snart at se dig på shoppen igen

Respuesta de Dsignhouse

1000tak søde Malene, service for os er at hjælpe vores kunder med alt det vi kan gøre. For os er kunden GUD, så vi håber snart at se dig på shoppen igen, jeg lover dig at vores service fortsat vil være i top.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, produkt og pris matcher

2 de marzo de 2022

Respuesta de Dsignhouse

1000tak for din anmeldelse Martin, vi er superglade for at du både finder produkt og pris et match. Vi håber snart at se dig igen på shoppen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så hurtig levering at jeg faktisk troede pakken var noget jeg havde bestilt fra andet firma da jeg modtog sms om pakken kunne hentes.

8 de enero de 2022

Hej Pernille,
1000tak for din fine anmeldelse, dejligt at du oplever vores shop professionelt, det er præcist det vi hele tiden stræber efter, super gode produkter til priser alle kan være med på, hurtig levering fordi vi ved når man har taget sit valg vil man gerne have varen hurtigst muligt, sådan er vi også selv når vi handler online.

DBH Team Dsignhouse

Fin netbutik

Alt spillede og der var hurtig levering

15 de diciembre de 2021

Respuesta de Dsignhouse

1000tak Anne, vi sætter enorm pris på din tilbagemelding. Vi gør en dyd ud af at vores kunder skal føle det som en god oplevelse at handle hos os, både at det er nemt og overskueligt men også at leveringen simpelthen bare spiller. Endnu engang 1000tak for din støtte til os, vi håber snart at se dig i shoppen igen.

Super flotte vare.

Super flotte vare.
Dejlig hjemmeside. Nem at bestille fra. Hurtig levering.

9 de diciembre de 2021

Kære Laura,
1000tak for din anmeldelse af vore produkter. Vi elsker selv produkterne og håber at den glæde vi selv har til dem, skinner igennem ude hos vores kunder. Vi håber snart at se dig i shoppen igen=:) Dbh Team Dsignhouse

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fine varer og hurtig levering

7 de diciembre de 2021

Kære Lone,
1000tak for din anmeldelse af vore produkter. Vi elsker selv produkterne og håber at den glæde vi selv har til dem, skinner igennem ude hos vores kunder. Vi bruger et af de hurtigste og bedste lager til at sende vores varer, derfor glæder det os at høre du er glad for leveringen og produkterne naturligvis:=)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid god og hurtig betjening og…

Altid god og hurtig betjening og levering 🇩🇰

4 de diciembre de 2021

Respuesta de Dsignhouse

Hej Inge, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du føler dig godt behandlet :)
Vi håber selvfølgelig at se dig igen på dsignhouse.dk
Bedste julehilsner
Sara/dsignhouse

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.