Duijvestein Winterstore Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik werd in Spaarnwoude (Amsterdam) goed geholpen. was een goede aanbieding. Voordeel t.o.v. alleen online kopen is dat je geen aftersales hebt mbt bootfitting of montage.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snowboard, schoenen en bindingen besteld. Goede website en bestelling snel bezorgd. Daarna nog langs geweest in de winkel (Zoetermeer) en heel goed geholpen door Wayne met het uitzoeken van betere... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Snowboards getest. De vriendelijke jongeman heeft mij erg goed geholpen en had kennis van zaken. Daarom zou ik 5 sterren geven. Echter had de winkel op dat moment te weinig personeel waardoor ik tij... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de deportes de invierno

Escrito por la empresa

✔ Grootste wintersportassortiment van Nederland ✔Retourneren binnen 14 dagen ✔Veilig & Vertrouwd online shoppen ✔Snelle levering. Bestel direct!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

60 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een produkt geprijsd voor 60,- en dan…

Een produkt geprijsd voor 60,- en dan ontvangen met een 50% korting sticker….. voor 36,-
Dat is een bijzondere manier van rekenen, maar weer top opgelost! 👍🏻

1 de mayo de 2026
Logotipo de Duijvestein Winterstore

Respuesta de Duijvestein Winterstore

Hi Piet,

Bedankt voor je review. Ik neem aan dat je contact hebt opgenomen met onze klantenservice. Zo niet, dan raad ik je aan om dat alsnog te doen. We lossen dat graag op.

Excuses voor het ongemak.

Mvg,
Duijvestein Winterstore

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als snowboarder online besteld bij…

Als snowboarder online besteld bij Duijvestein Winterstore: topservice, snelle levering en de kleding is echt kwaliteit. Super warm op de berg!

Ook in de shop in Landgraaf geweest: super behulpzaam personeel dat echt met je meedenkt voor de keuze van snowboard schoenen. Je merkt dat ze verstand van zaken hebben.

Aanrader voor elke wintersporter! – Patrick

4 de abril de 2026

Fijne winkel en webshop

Goed assortiment, nu eind winter goede aanbiedingen. In de winkel al veel gezien en gepast, waarbij ik fijn werd geholpen. En bij bestelling online krijg je weliswaar meerdere pakketten (afhankelijk waar welke items op voorraad zijn), maar daardoor heb je wel alles heel snel.

6 de abril de 2026

Snowboard K2 Manifest, K2 Formula bindingen en Ride schoenen

Daarna nog langs geweest in de winkel (Zoetermeer) en heel goed geholpen door Wayne met het uitzoeken van betere snowboard schoenen, die meer passen bij de set-up. Set-up daarna gelijk uitgeprobeerd in Snowworld Heel tevreden met de spullen en service.

4 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn bestelling van 24 maart heb ik nog…

Mijn bestelling van 24 maart heb ik nog steeds niet ontvangen. Telefonisch contact gehad maar nog steeds niets meer gehoord of gezien.

2 de abril de 2026
Logotipo de Duijvestein Winterstore

Respuesta de Duijvestein Winterstore

Beste Berendina,

Naar aanleiding van je telefonisch contact hebben we een onderzoek gestart bij DHL. Helaas zijn we nog in afwachting van de uitkomst. Zodra wij meer weten, hoor je van ons.

Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groeten,
Duijvestein Winterstore

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Excellent service at Duijvestein…

Excellent service at Duijvestein Zoetermeer!

I received excellent assistance while purchasing my ski equipment. Maud🤩 from the clothing department was very friendly, patient, and professional. She took the time to explain everything clearly and helped me make the right choices.

I was also very well assisted in the ski boot department by another colleague (unfortunately I forgot the name). The service was professional, knowledgeable, and very helpful.

What stood out most was the friendliness, professionalism, and the time they took to help me. It was a very pleasant shopping experience.

I will definitely come back and highly recommend Duijvestein Zoetermeer!

⭐⭐⭐⭐⭐⛷️

1 de abril de 2026

Netjes geholpen

Netjes geholpen, goede service vriendelijk personeel! Mooi bedrijf Blij met mijn black crows ski's Captis en skischoenen met Boafit system van K2. Sportieve groet Jeroen

26 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel snel geleverd (volgende dag in huis) en in prima staat. Misschien niet altijd de allergoedkoopste, maar zeker scherpe prijzen. En heel goede info op de website, dat is ook wat waard.

18 de marzo de 2026

Snowboots voor snowboard

Ik heb een super ervaring met jullie. Ik had de boots in de verkeerde maat besteld, maar toen deze al klaar stonden voor verzending hebben jullie ze alsnog omgewisseld voor de juiste maat.
Echt heel erg fijn! Top service!

17 de marzo de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.