Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget kjapt levert. Her har de varene på et lokalt lager, ikke i Sverige. Ingen 4-5 dager til forsending. I tillegg har de alt du kan tenke deg av sjeldne duppedingser for spesielt interesserte. Du... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fikk problem med Nimly gateway. (Fjernstyring av dørlås). Kontaktet Nimly først, som ville sende meg ny. Men tenkte jeg skulle teste kundeservice hos Dustin først. Sendte epost. Et par dager ette... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Useriøst selskap. Ringer kundeservice og spør om hvorfor det står faktura på betalingsmåte når orderen er gjort opp med kort. Kundeservice spør: Hvordan betalte du? Når du ringer nettbutikken og de ik... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Liker ikke å få en webside med uendelig med alternativer når man ikke har kunnskap om hardware. Fikk god hjelp på kundeservice men har fortsatt ikke fått vite om min konto har blitt "slettet" eller hv... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mayorista de dispositivos electrónicos
  2. Tienda de celulares
  3. Tienda de accesorios para computadoras
  4. Tienda de informática

Sobre Dustin Norge

Escrito por la empresa

Dustin er en ledende online IT-partner i Norden og Benelux

Vi hjelper kundene våre med å tilby optimale IT løsninger tilpasset deres behov, slik at de alltid er i forkant.

Vi kan levere omtrent 255 000 produkter med relaterte tjenester til selskaper, offentlig sektor og privatpersoner.

Dustin har omtrent 2400 ansatte som brenner for og tror på teknologi og mulighetene det gir.

Selskapet har vært børsnoterte på Nasdaq Stockholm siden 2015 med hovedkontor i Nacka Strand like utenfor Stockholm sentrum.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 85% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,6

Todas las opiniones

40 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Løsningsorienterte ansatte på en god…

Løsningsorienterte ansatte på en god gammel bedrift med lang fartstid. Hurtig levering i bra emballasje. Søkefunksjonen på hjemmesiden gir ikke alltid gode resultater.

13 de diciembre de 2022

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topp service og rask behandling

7 de diciembre de 2022

Hei,

Takk for din hyggelige tilbakemelding på hvordan det var å handle hos oss. Det setter vi stor pris på.

Hurtig levering

30 de noviembre de 2022

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Effektiv bestilling og rask levering på…

Effektiv bestilling og rask levering på dør

Nå har jeg brukt laptopen i to uker og har bestilt ekstra deler. Klarer dere å levere hver gang fortjener dere full skor.

Vi er stor fornøyde med service og levering.

Mvh. Ib

30 de noviembre de 2022

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kjøpsopplevelse og rask levering

God kjøpsopplevelse, og utrolig rask levering!

28 de noviembre de 2022

Takk for din hyggelige tilbakemelding på hvordan det var å handle hos oss.

Ta gjerne kontakt med oss dersom det er noe vi kan hjelpe deg med ved en senere anledning.

KUN positiv opplevelse!

God produktveiledning, rask levering, god informasjon underveis- heretter skal alt slikt kjøpes av Dustin!

1 de diciembre de 2022

Har fungert bra tidligere

Har fungert bra tidligere, med rask levering. Denne gangen ble det mye rot, med feil lagerbeholdning og lang leveringstid.

25 de noviembre de 2022

Takk for din tilbakemelding.

Det er leit å høre at du ikke har hatt en bra opplevelse med oss vedrørende din bestilling.

Ta gjerne kontakt med oss på chat eller e-post slik at vi kan se på hva som gjorde at lagerbeholdningen var feil og det ble lang leveringstid.

Dårlig kundeservcie via Chat

Dårlig kundeservcie via Chat, ingen forståelse. Sending til feil adresse til tross at riktig info var opplyst av kjøper. Varen ble trukket tilbake fra selger og returnert!!

16 de noviembre de 2022

Takk for din tilbakemelding.

Ta gjerne kontakt med oss på e-post eller chat slik at vi kan se på om vi kan undersøke hva som gjorde at din sending ble sendt feil til tross for riktig adresse samt returnert til oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Oversiktlig nettside. Bra utvalg og rask levering.

Oversiktlig og bra nettside. Bra utvalg. Rask levering.

14 de noviembre de 2022

Rask levering

1 de noviembre de 2022

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Usedvanlig god service og utrolig rask…

Usedvanlig god service og utrolig rask leveranse. Rett og slett imponert.

18 de noviembre de 2022

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra utvalg, rask levering og gode priser

Bra utvalg, rask levering og fin oversikt over hva som er på lager.

18 de noviembre de 2022

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dustin home er et firma som ikke har…

Dustin home er et firma som ikke har noen oversikt på noe styr unna firmaet.

6 de noviembre de 2022

Takk for din tilbakemelding.

Ta gjerne kontakt med oss på chat eller e-post slik at vi kan undersøke hva som gjorde at din opplevelse med oss ikke var bra. Legg gjerne ved ordrenummer dersom det gjaldt en ordre.

Ønsker deg en fin dag,

Grusomt dårlig kundeservice

Grusomt dårlig kundeservice når utstyr ikke virker. Fraskriver seg ansvar og henviser til produsentens kunderservice når produkt er defekt ut av boksen.
Jeg går i butikken neste gang!

7 de octubre de 2022
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Can be some crazy long delivery times.

Well this is a platform that uses different 3rd party shops as suppliers so it's kind of hard to judge if You will be happy with Your order. There can be completely different experience based on who is the 3rd party deliver. In my case there were exceptional long delivery time that was long past after what was said on the website, at least I was getting info about every step of the delivery but still not for impatience clients.

21 de mayo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Et forferdelig sted å handle

Et forferdelig sted å handle, elendig service (ikke eksisterende), er snerpete på telefon og svarer ikke eposter når man konfronterer dem med denne mangelen på service.

Anbefales overhodet ikke til noen.

NB, Dustin stiller konstant spørsmålstegn til Trustpilot om anmeldelser i årevis etter de er satt. Om man ikke gir dem masse bevis på at man har handlet hos dem, eller ikke svarer på 2 dager, så sletter Trustpilot anmeldelsen!!

Elendig praksis av begge firmaer

24 de mayo de 2022

Fullstendig useriøst

Prøvde å kansellere en bestilling da jeg fikk beskjed om at den var forsinket. Da svarte de med å sette orderen til sendt uten at den ble det, slik at det plutselig ikke var mulig å kansellere. Ingen vare ble sendt, kun forhåndsmeldt til posten. Dette er skikkelig skitten praksis. Jeg kommer ikke til å hente pakken den dagen den kommer eller betale Klarna faktura. Styr unna Dustin. Det er mitt råd.

26 de marzo de 2022

bestilte en nuc mini pc

bestilte en nuc mini pc. mandag var det lagt til sending. en uke gikk det før produktet var klar til henting på mitt lokale post i butikk. endelig. gleden ble til stor skuffelse. pakket ut. modellnummer stemte med det jeg hadde bestilt, men bildene på esken stemte ikke. joda, innholdet stemte heller ikke. kontaktet dustin dagen etter. fikk lapp og klistre på esken til retur. de skulle sjekke med lager, rett produkt på rett hylle. 4 dager på vent om de skulle klare å sende rett produkt brukte jeg angreretten. gidder ikke vente på dette tullet. må legge til og at kvitteringen i esken med min vare var til en helt annen kunde, med et helt annet produkt. rot fra ende til annen.. styr unna hvis du ikke har veldig, veldig god tid.

11 de febrero de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.