Meget kjapt levert. Her har de varene på et lokalt lager, ikke i Sverige. Ingen 4-5 dager til forsending. I tillegg har de alt du kan tenke deg av sjeldne duppedingser for spesielt interesserte. Du... Ver más
La empresa ha respondido
Fikk problem med Nimly gateway. (Fjernstyring av dørlås). Kontaktet Nimly først, som ville sende meg ny. Men tenkte jeg skulle teste kundeservice hos Dustin først. Sendte epost. Et par dager ette... Ver más
La empresa ha respondido
Useriøst selskap. Ringer kundeservice og spør om hvorfor det står faktura på betalingsmåte når orderen er gjort opp med kort. Kundeservice spør: Hvordan betalte du? Når du ringer nettbutikken og de ik... Ver más
Liker ikke å få en webside med uendelig med alternativer når man ikke har kunnskap om hardware. Fikk god hjelp på kundeservice men har fortsatt ikke fått vite om min konto har blitt "slettet" eller hv... Ver más
Escrito por la empresa

Dustin er en ledende online IT-partner i Norden og Benelux
Vi hjelper kundene våre med å tilby optimale IT løsninger tilpasset deres behov, slik at de alltid er i forkant.Tykkemyr 1, NO-1597, Moss, Noruega
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 85% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bestilte en vare i 23.12.2022 og kansellerte i dag 04.04.2023. Forventet dato ble flyttet hele tida i framtida.
Må "anbefale" Rikke fra kundestøtte som svaret ved kansellering med: Haha, gjør det! Det hørtes smart ut :)
Det er det verste nettbutikkoplevlese i mitt liv og jeg sterkt ville anbefale til alle andre å ikke handle på Dustin og heller velge andre nettbutikker.

Respuesta de Dustin Norge
Laaang leveringstid, og trenger support og det varer og rekker før jeg får svar

Respuesta de Dustin Norge
Måtte engasjere Forbrukertilsynet for å få gjennomført kjøpsavtalen etter norsk lov.
Verken kundestøtte eller "kundeombudsmann" som jeg ble henvist til var interessert i å hjelpe før Forbrukertilsynet tok kontakt etter et halvt år.
Når jeg henviste til paragraf i kjøpsloven, fikk jeg svar tilbake med henvisning til samme paragraf, bare at de valgte å stoppe lesingen ved komma midt i paragrafen.

Respuesta de Dustin Norge
Dålig service og uvillige at hjelpe. Skuffet.

Respuesta de Dustin Norge
Varer som ved bestilling tilsynelatende ligger på lager finnes ikke på lager allikevel. Får bare jevnlige eposter med beskjed om ny leveringsdato men man aner ikke når varene kommer!

Respuesta de Dustin Norge
Veldig god kundeservice og hurtig levering!

Topp levering!
Super rask levering, bestilte fredag kveld og fikk varene levert på mandag morgen. Gode priser også.

Respuesta de Dustin Norge
Effektiv og ryddig nettside. Kjapp levering

Respuesta de Dustin Norge
Hadde på lager det som andre hadde ikke. Raskt levering. Litt misforståelse med levering om delt bestilling, hvis en vare plutselig er i lengre periode utilgjengelig.

Respuesta de Dustin Norge
Varen ble sendt i løpet av kort tid. Ble holdt løpende orientert om ordren.

Respuesta de Dustin Norge
Stort sett alltid greit å handle fra Dustin, men denne gangen tok forsendelsen unormalt lang tid. Fikk bekreftelse fra Bring om at forsendelsen var registrert, men den ble ikke hentet eller levert før 3 dager senere.

Respuesta de Dustin Norge
Bra utvalg, gode priser og rask levering!

Respuesta de Dustin Norge
Solgt med en produkt som ikke fungere. Dernest gått rundt grøten på e-post og frasagt seg ansvar. Helt elendig kundesesevice, blir siste gang jeg handler her.. og anbefaler alle andre til å ikke ta sjansen på det heller

Respuesta de Dustin Norge
Bestilte 20 varer i samme varekategori.
Det sto også at varene var på lager.
Ordren drøyde 2 uker før den ble sendt.
Da vi mottok pakken var 12 av 20 varer noe helt annet vi hadde bestilt. Hold dere langt unna dette firmaet.
Har sendt klage, ikke noe svar på over 2 uker. sent ny klage igjen. Og regner ikke med å få noe mere svar.
Har tatt opp aken med Klarna og banken.
Neste blir forbrukerrådet.
Hold dere LANGT unna denne nettbutikken.
De lyver om lagerstatus på varer.
De har en elendig kundeservice.
Velg heller andre nettbutikker.
Ikke handle på Dustin selv om du kan spare noen hundrelapper.
Det er ikke verdt det.

Respuesta de Dustin Norge
Dustin har det en trenger, til god pris, og leverer raskt

Respuesta de Dustin Norge
Rask respons og god info på chat .
Dagen etter bestilling var varene på plass 🤩💪🏼
Anbefales !!!!

Respuesta de Dustin Norge
Más información sobre otros tipos de reseñas.