Valorada con 5 estrellas sobre 5

Liep beetje mis bij dhl dit hebben ze direct opgepakt en gezorgd dat het in orde kwam , vind t zeer mooie schoenen Het contact via de app liep zeer fijn werd best snel op mijn appjes met vragen gerea... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nu voor de tweede keer besteld bij deze webshop. Eerste bestelling ging eerst mis; we ontvingen de verkeerde maat, maar dit werd direct opgelost! Heel fijn en goede communicatie. Zoon wacht vol verw... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa
  2. Zapatería

Escrito por la empresa

Wij geven aan onze klanten beste kwaliteit en maken het betaalbaar zo dat iedereen zijn stijl kan voltooien!

4,0

1 estrella

Ha contestado el 40% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Liep beetje mis bij dhl dit hebben ze…

Het contact via de app liep zeer fijn werd best snel op mijn appjes met vragen gereageerd en wat men daar heeft beloofd heeft men waar gemaakt

19 de marzo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Zeer slechte klantenservice, retour sturen lukt niet

Het duurde lang voordat de bestelling binnen was. De maat was niet goed, via WhatsApp aangegeven dat ik wilde ruilen. Geen probleem, de nieuwe schoenen in een andere maat werden geleverd. Ondertussen al wel gevraagd naar retourinstructies voor het eerste paar schoenen, daar kreeg ik geen reactie op.
Ook het tweede paar schoenen zat niet lekker, dus ik wilde ook dit paar retourneren en mijn geld terug krijgen. Uiteindelijk heb ik, na herhaaldelijk appen en dreigen met rechtsbijstand en het plaatsen van negatieve recensies, mijn geld terug gekregen. Met een hele vage uitleg dat de bank het had tegen gehouden ...
Beide paren schoenen staan hier nog steeds. Ook nadat ik heb aangegeven dat ik ze dan maar via Marktplaats ga verkopen om er vanaf te komen, nog steeds geen reactie met retourinstructies.
Slecht en verdacht bedrijf.

9 de marzo de 2026

Top!

Goeie kwaliteit schoenen en een duidelijke communicatie via WhatsApp.

7 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor de 2e keer schoenen besteld echt…

Voor de 2e keer schoenen besteld echt top kwaliteit en wat een gave schoenen deze kwamen ook weer netjes binnen 12 dagen binnen....netjes bezorgd door DHL.
Ik snap nog steeds de negatieve reacties niet hier.
Ik ga hier zeker meer bestellen top service en goed contact via WhatsApp ook ik ben een zeer tevreden klant..

18 de febrero de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering, de schoenen die ik had besteld waren niet leverbaar dus mocht ik andere uitzoeken. Prijsverschil namen zij voor hun rekening. Vriendelijk en snel in reageren.

5 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

wij zijn super te vreden ze zijn echt…

wij zijn super te vreden ze zijn echt mooi schoenen goed aan gekomen ik ga zeker weer bij jullie bestellen bedankt hier voor

top top top super bedankt 🥰

4 de febrero de 2026

Respuesta de Dutchsteps

Dank u wel voor uw positieve woorden. Wij blijven ons inzetten voor kwaliteit en service.

Zeer goede service en betrouwbaar

Zeer goede service en betrouwbaar
Ik bestel vaker bij dutch steps ik ben zeer tevreden over dutch steps

31 de enero de 2026

Respuesta de Dutchsteps

Hartelijk dank voor deze mooie review. Wij hopen u snel opnieuw te mogen verwelkomen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Schoenen zagen er goed uit

Schoenen zagen er goed uit! En snel geleverd👌

30 de enero de 2026

Respuesta de Dutchsteps

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij streven ernaar om iedere bestelling met zorg af te handelen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zo blij met deze site je koop 4…

Ik ben zo blij met deze site je koop 4 paar schoenen en je krijg een 1 paar random er bij en ook hele leuke actie met feestdagen en zo

28 de enero de 2026

Respuesta de Dutchsteps

Het doet ons goed te lezen dat u tevreden bent. Veel plezier met uw aankoop en zien u graag terug.

pas op

pas op, avrotros radar heeft een opmerking gestuurd waarin ze stellen dat ze namaak producten verkopen.

26 de enero de 2026

Goeie kwaliteit

“Ik heb schoenen gekocht bij DutchSteps en ze zijn echt van supergoede kwaliteit. Je merkt meteen dat ze stevig en comfortabel zijn. Daarnaast zijn de mensen daar ook supervriendelijk en behulpzaam. Alles werd goed uitgelegd en de service was top. Ik ga hier waarschijnlijk zeker nog eens opnieuw kopen. Echt een aanrader!”

6 de enero de 2026

Super bestelling

Super vriendelijke mensen, die je de benodigde info geven na de bestelling. Levering was ook goed. Schoenen zijn binnen en ze zitten super. Dank jullie wel Dutch Steps👏🏾

21 de diciembre de 2025

Respuesta de Dutchsteps

Wij stellen uw feedback zeer op prijs. Veel draagplezier gewenst en graag tot een volgende bestelling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zeer tevreden vreden. Heb de schoenen netjes thuis gekregen .en ik ben steeds netjes behandeld. Ook mijn track en trace werkten steeds niet en zo gou ik hen appte gingen ze kijken .super dankje

Zeer tevreden en de mensen helpen je gewoon zo als het hoort dankjewel voor de goede service. Top

18 de diciembre de 2025

Respuesta de Dutchsteps

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Hele slechte ervaring

Hele slechte ervaring. Schoenen werden pas 3 weken na aankoop geleverd. Deze voldeden niet aan mijn verwachting. 4 x contact gehad (met hun computer) en gevraagd hoe te retourneren en naar welk adres. Geen antwoord bekomen. Nooit meer!

14 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De communicatie verloopt zeer stroef…

De communicatie verloopt zeer stroef bovendien beweren ze mails te hebben gestuurd wanneer dit niet het geval is. Het heeft maanden geduurd om geld terug te krijgen voor schoenen waarvan ze mijn maat uiteindelijk niet hadden.

10 de septiembre de 2025

Respuesta de Dutchsteps

Dank u voor uw feedback.

Nogmaals ons excuses namen bancaire fout. Het terugbetalingsproces is destijds correct en direct door ons gestart. Door een uitzonderlijke bancaire fout is het bedrag tijdelijk vastgehouden, iets waar wij helaas geen invloed op hadden. Na uw melding hebben wij dit onmiddellijk opgepakt en is het bedrag succesvol opnieuw overgemaakt. Hierover hebben wij ook steeds mail contact gehad met u. Voor ons is klanttevredenheid van belang.

Wij betreuren het ongemak en zijn blij dat de situatie inmiddels volledig is opgelost.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb opnieuw Air Jordan 1’s besteld…

Ik heb opnieuw Air Jordan 1’s besteld bij Dutch Steps en de kwaliteit is – zoals altijd – écht top! Je merkt dat ze zorg besteden aan de afwerking. Helaas duurde de verzending deze keer wel wat langer (bijna een maand), maar de klantenservice bleef heel vriendelijk en behulpzaam en gaf duidelijke updates wanneer ik ernaar vroeg.

Uiteindelijk ben ik weer supertevreden met mijn bestelling. Aanrader! 🙌

6 de diciembre de 2025

Respuesta de Dutchsteps

Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring. Het doet ons plezier te lezen dat alles naar wens is verlopen.

We zien u graag snel terug!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.