Je wordt niet op de hoogte gehouden van…
Je wordt niet op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling. Reageren op mail die je hebt verstuurd gebeurt ook niet... erg jammer...
Sells almost indistinguishable fake Nike shoes that come from the infamous StockX marketplace.
My son (13 years old) bought fancy new sneakers at Dutchsteps. Shoes were delivered in good condition and right on time. But...they were 1 size too small. We are apping, mailing, calling etc..trying to make contact to return or change the shoes since July 31. But no reaction whatsoever. Disapponiting.. Now I read on Trustpilot that the sold shoes may be fake? Could be, but then it is very well done. Please do not buy shoes from this shop.
Update: We receive new shoes with the correct size on August 27. Thank you Dutchsteps. We are now still waiting for return instructions. There is no clear return policy.
2 paar schoenen besteld waarvan 1 paar te klein is. Gevraagd om te retourneren of om te ruilen tegen een grotere maat, ben al vanaf 10 juli aan het appen maar krijg geen reactie waar ik ze retour moet sturen of of ze geruild kunnen worden!!! Slechte communicatie!!!
Top communicatie en levering van perfecte kwaliteit! Voor herhaling vatbaar!