Bestelling was vlot. Communicatie achteraf was minder. UPS stond vandaag 8/1/2024 plots aan de deur zonder aankondiging noch ontvangst van tracking info. Gelukkig waren we net thuis. Raar was dat de z... Ver más
Misleiding van zoekmachines en prijs weergave op google. Laat 99 euro op google zien op een product dat 400-600 euro waard is. En alle links waar je het product kan vinden is het vele malen duurd... Ver más
La empresa ha respondido
Alle lof aan dit bedrijf. Een goed product, en dat hebben ze, verkoopt zichzelf, maar Dutchtravelshop doet daar nog een schepje bovenop! Prima productinformatie via WhatsApp, zeer goede opvolging qua... Ver más
La empresa ha respondido
Onlangs door een kennis gewezen op Dutchtravelshop omdat ik op zoek was naar een noodstroom voorziening voor het geval de elektriciteit onverhoopt uitvalt. Je weet maar nooit. Mooi aanbod van EcoFlo... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Dutchtravelshop is de Ecoflow specialist van Nederland. We bieden het complete aanbod Ecoflow power stations, solar panels, koelboxen, airco's, balkon solar systemen, generatoren en smart accessoires. Klanttevredenheid staat bij Dutchtravelshop op de eerste plaats en dat is terug te zien aan onze klantwaarderingen. Bestel je vandaag jouw Ecoflow dan bezorgen we deze binnen 1-2 werkdagen gratis bij je thuis. Liever eerst eens een Ecoflow power station proberen voor je er een aanschaft? Huur bij ons een Ecoflow voor een scherp tarief en een periode die je zelf bepaalt.
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Alles goed verlopen
Alles goed verlopen, goede service, zending was goed verpakt. Wij zijn heel tevreden.

Respuesta de Dutchtravelshop.com
Ben erg blij met de Delta max
Ben erg blij met de Delta max, wat een monster is dit!!!! een aanrader! en snelle levering! thnx dutchtravelshop!

Super investering
Na even met Dutchtraveklshop gebeld te hebben de Ecoflow River max besteld. Heb deze nog dezelfde dag in Amsterdam opgehaald. Was even zoeken waar ze zaten. Nu een paar weken verder. Een super investering.

Respuesta de Dutchtravelshop.com
Ik heb een outlet model gekocht en ben…
Ik heb een outlet model gekocht en ben er zeer tevreden van. Levering was sneller dan verwacht.

Respuesta de Dutchtravelshop.com
Heel snelle vlotte en correcte…
Heel snelle vlotte en correcte verwerking van het order. Goed ingepakt maar ik denk in een heel warme omgeving mits bepaalde materialen vervaagd zijn aan de buitenkant. Maar dat kan ook van het transport zijn. Toch ben ik een tevreden klant.

Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, netjes in de doos verpakt.
Geen beschadigingen en het apparaat werkt uitstekend.

Respuesta de Dutchtravelshop.com
Telefonisch goed geholpen toen ik…
Telefonisch goed geholpen toen ik twijfelde over de beste keuze voor mij.

Respuesta de Dutchtravelshop.com
Prima maar dubbel check de bezorg tijden
Geen idee waar het fout is gegaan maar avondbezorigng aangevraagd en toch om 1400 uur in de middag geleverd. Gelukkig was iemand thuis. Verder alles snel en simpel

Respuesta de Dutchtravelshop.com
Heb meer dan een week een Ecoflow Delta…
Heb meer dan een week een Ecoflow Delta pro gekocht die op voorraad was, nu nog steeds niet ontvangen of een e-mail gehad wanneer ik het kan verwachten.Ik heb 1 e- mail gehad op 15 mei dat jullie het gaan klaar maken voor verzending.
Graag een repsons over de status, alvast bedankt

aangenaam winkelen
strakke site; makkelijke klantenservice via whatsapp ; heel correct

Heel vriendelijke online service
Heel vriendelijke online service. Reageren ook zeer tijdig en met de juiste informatie. Zeer kennisvol. Zeker een aanrader

Respuesta de Dutchtravelshop.com
Snel geleverd en service zoals hoort!
Snel geleverd en service zoals hoort!
Door een fout in de beschrijving van het product had ik begrepen dat een bepaalde (auto)lader meegeleverd zou worden. Dit was niet het geval. Nadat ik contact had opgenomen kreeg ik zonder gemaar gelijk alsnog de kabel toegestuurd en had ik een minuut later de track&trace.
Super!

Respuesta de Dutchtravelshop.com
Wat een prachtig bedrijf en service
Wat een prachtig bedrijf en service. Was voor ons wat zoeken en aftasten.....kamperen....wat extra energie in deze tijden en ons oog viel op de delta en zonnepanelen via Dutchtravelshop.com. We hebben het ons nog geen moment beklaagd. Al onze vragen werden zonder zucht noch geblaas (h)eerlijk beantwoordt. Zeker aan te raden. Dank je wel.