Duurzaam Opgewekt  Opiniones

TrustScore: 1 sobre 5

1,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ook ik heb hele slechte ervaringen. Zit al weken te wachten op terugbetaling van teveel betaald voorschot, op de jaarafrekening staat dat ze dat binnen 2 weken overmaken. Bellen, mailen, alles geprobe... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het is dat we geen andere leverancier kunnen kiezen, maar ik zal ze NOOIT aanraden. Het is belachelijk duur en op service kan je ook niet rekenen. De telefoniste zegt het ene, het mail contact persoon... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechter kan niet, aan de telefoon ronduit onbeschoft, mails gestuurd gelijk mail terug met bedankt voor uw mail. Een paar dagen later " omdat wij van u geen antwoord hebben ontvangen ......" En dit... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloos bedrijf. Continu storingen met warmtepomp. Hoge contractkosten, maar daar krijg je helemaal niets voor. 3,5 week geleden storing gemeld (geen verwarming), inmiddels meerdere keren contact... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 20% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

25 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik woon al sinds 7 juli in een gebouw…

Ik woon al sinds 7 juli in een gebouw waar allemaal jongeren wonen. Het systeem van DuurzaamOpgewekt werkt gewoon niet! Ik probeer nu al maanden ze te bereiken ze zijn een keer langskomen alleen het heeft niet gewerkt. Ik weet nog geen eens of ik mijn geld terug krijg. Zelfs tijdens de kerst werkte het niet. Ik vind dit echt schandelig. Ik zal Duurzaamopgewekt niet aanraden.

7 de julio de 2023

Respuesta de Duurzaam Opgewekt

Hoi Thomas, Als het goed is, is mijn collega op vrijdag 29 december langs geweest om het probleem te verhelpen. Mocht je na dit bezoek nog steeds problemen hebben, dan kan je contact opnemen met een van mijn collega's via 0344 - 750 270 of klantzaken@duurzaamopgewekt.nl. ^Sanne team Duurzaam Opgewekt

Overgeleverd aan (kleine) WKO's

Wat een ellende, na overname van Evoyo (Econic), dat bedrijf was al een domper, nu verplicht in zee met Duurzaam Opgewekt. Diverse VVE's in Zandvoort hebben nu al dagen een probleem met warmteleverantie. Na heel veel slechte ervaringen met Econic (Evoyo) nu met, onbereikbaar, Duurzaam Opgewekt. Heeft Duurzaam Opgewekt een kat in de zak gekocht en zijn zij, met ons, ook de dupe van het wanbeleid van de vorige eigenaren?

15 de diciembre de 2023

Storingen worden niet verholpen

Probeer al een maand contact te krijgen met hun storingsdienst omtrent eenn storing van de warmtepomp. Wordt maar niet teruggebeld. Verschrikkelijke communicatie en klantenservice

28 de noviembre de 2023

november 2023: steevast telefonisch onbereikbaar

3 en 6 nov. 2023: voor een onderhoudsaanvraag meermalen gebeld en gemaild: geautomatiseerd antwoord per mail en telefoon, je krijgt niemand aan de lijn; steevast wordt na 9 minuten vergeefs wachten de telefoonverbinding verbroken 'wegens drukte". Bestaat dit bedrijf nog wel? Onderbezet? Incompetent? Failliet? Hoe moet dit als mijn warmtepomp onverhoopt bij winterkoude uitvalt en dit bedrijf dan onbereikbaar is?

6 de noviembre de 2023

eindafrekening

wat gaat er mis, tja alles. er is geen contact met hun partner vrijleve. een eindafrekening kan er maar niet komen. het probleem ligt aan dat zij niet communiceren met vrijleve, maar lossen dit ook niet op. na alle gegevens maar weer doorgestuurd gebeurt er niets! Ja, afschrijven voor een volgende periode, dat kunnen ze wel. het kan allemaal zo simpel gedaan worden, maar dat lukt ze maar niet!

1 de febrero de 2023

Hallo meneer Van Baaren,

Wat vervelend dat u nog geen eindafrekening heeft ontvangen. Doorgaans ontvangt u deze uiterlijk 6 weken na de uithuizingsdatum (in dit geval 2 februari). Ik laat bij de klantenservice even uitzoeken waarom het wat langer duurt.

Vriendelijke groet,
Duurzaam Opgewekt
^Sanne

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb een vraag/probleem die ik met ze…

Ik heb een vraag/probleem die ik met ze probeer ik te lossen.
Mijn contact momenten zijn geweest:
Dinsdag 3 januari gebeld
Vrijdag 3 februari gemaild

Reactie vanuit Duurzaam Opgewekt, 0,0

2 de enero de 2023

Respuesta de Duurzaam Opgewekt

Wat vervelend dat u zo lang op een antwoord moet wachten. De contactmomenten die u noemt zien wij ook in ons systeem staan. Mijn collega heeft op 07/02 contact met u opgenomen en heeft een offerte voor u aangevraagd. Uw vraag heeft op dit moment onze hoogste prioriteit.

Vriendelijk groet,
Sanne van Duurzaam Opgewekt

8 consejos para escribir buenas reseñas.