Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great and professional service. We were welcomed by Bjorn and he immediately made us feel at ease. Took the time for us and gave the information needed. I’m satisfied with the watch, it’s in a very go... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I landed on the DUX website because of their great prices. After a quick chat on WhatsApp, Martijn reassured me with his helpful and precise answers. The shipping was incredibly fast—sent just hours a... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great collection, great service and very friendly support, real enthousiasts that take the time to walk you through. They stand for quality which you can see in the watches they sell. Very happy new o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Via Chrono24 bij Dux terecht gekomen. Als snel telefonisch contact gehad met Martijn, de zelfde avond nog een afspraak gemaakt om de volgende dag 2 mooie exemplaren te bezichtigen. Erg leuk ontvan... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Relojería
  2. Servicio de reparación de relojes de pulsera

Escrito por la empresa

Wij zijn een Nederlands bedrijf en wij bieden u chique time pieces. Zwitserse merkhorloges uit het hogere segment. U ziet hier een aantal voorbeelden. Op de pagina Collectie vindt u ons volledige aanbod. Mogen wij u van dienst zijn?

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dux Watches Alkmaar, top horloge en ervaring!

Bij Dux Watches in Alkmaar heb ik afgelopen zondag een zeer mooie Breitling Chronomat Blackbird gekocht die er voor zijn leeftijd super mooi uitziet. Heel erg fijn dat ik ook op zondag bij Bjorn op kantoor langs kon komen om het horloge te bekijken en kopen. Heel fijne ontvangst, lekkere koffie en een zeer gezellig gesprek gehad over onze wederzijdse interesse, horloges! Top Bjorn, dank voor de fijne ontvangst en super ervaring!

22 de septiembre de 2024

Respuesta de Dux Watches VOF

En jij net zo goed bedankt voor je vertrouwen en je bezoek zondag.

First Breitling

Bought a (unworn) Breitling Colt last week at Dux Watches. Process was easy and very secure, great help from Martijn. First time buyer, but surely not the last time.

17 de septiembre de 2024

You're welcome!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag mijn tweede horloge bij Dux…

Vandaag mijn tweede horloge bij Dux Watches opgehaald. Prettige mensen om zaken mee te doen. Reageren snel en de prijs kwaliteit verhouding is geweldig.

19 de septiembre de 2024

Respuesta de Dux Watches VOF

Fijn dat je er weer was; dankjewel weer voor je vertrouwen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ze zijn professionele en serieuze…

Ze zijn professionele en serieuze mensen die kennen hun vak. Ik heb een zeer professionele en vriendelijke een gesprek met Martijn gehad. Wat was het door hem beloofd is in realiteit nagekomen. Zeer betrouwbaar en professioneel.
Ik ben zeer blij.

12 de septiembre de 2024

Respuesta de Dux Watches VOF

We hebben je met veel plezier geholpen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dux Watches biedt een uitstekende…

Dux Watches biedt een uitstekende service die ik iedereen kan aanraden. Ze zijn duidelijk, snel en uiterst transparant in hun communicatie en verkoopproces. Het vertrouwen dat je krijgt door hun eerlijkheid en efficiëntie maakt de hele ervaring nog beter. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar horloge!

9 de septiembre de 2024

Respuesta de Dux Watches VOF

Dank dank dank voor deze mooie woorden!

Topbedrijf en zeer transparant

Mijn tweede aankoop bij Dux watches maar ditmaal was de keuze te moeilijk (drie uurwerken) om zomaar te laten opsturen, ik heb 3uur gereden naar het Dux hoofdkwartier waar ik super ontvangen ben, niks was te veel! Ook rustig de tijd om een keuze te maken.
Mij zullen ze er nog terug zien!
Bedankt! 💪

9 de septiembre de 2024

Respuesta de Dux Watches VOF

Dank je wel weer voor je vertrouwen; we hebben je zoals eerder met plezier geholpen.

Great buying experience at Dux Watches

Had a great experience buying my Breitling watch from Martijn ( Dux watches ) there was a quick response and the contact was very smooth. I would advise everyone to purchase a watch here.

Thank you!!

Goede service, fijn contact

Een heel mooi grand seiko horloge gekocht bij dux watches.
Fijn contact vooraf.
Ben het horloge zelf op gaan halen in Alkmaar.
Daar fijn ontvangen en horloge zag er exact uit zoals beschreven en besproken.

Respuesta de Dux Watches VOF

Dank je wel Michiel en heb maar veel plezier van je mooie Grand Seiko.

Aanrader!!!

Duidelijk, snel, vriendelijk, begripvol en de horloges geheel volgens omschrijving.
Ben zelf op gaan halen en gezellig onder het genot van een goede bak koffie in alle rust de horloges bekeken.
Zeer prettige gesprekken met Martijn gehad vooraf, (aangezien ik mijn gemaakte afspraak met Martijn moest verzetten wegens een gecancelde vakantie terugvlucht…)
Kortom, Zéker een aanrader!!!👍👍👍

Respuesta de Dux Watches VOF

Dank je wel Leon, fijn te lezen zo. :)

Besser geht’s nicht

Ich kaufte bei Dux Watches eine Rolex. Der Martijn ist ein sehr netter, zuvorkommender und seriöser Verkäufer. Alle meine Fragen wurden prompt und geduldig:-) beantwortet.
Die Uhr entsprach zu 100% seiner Beschreibung, wurde sofort nach Zahlung versendet und 18 Stunden später in Österreich zugestellt!! Wow …
Ich werde bestimmt wieder dort bestellen - Top Adresse - 5 Sterne !!!

22 de agosto de 2024

Danke, vielen dank!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie Rolex datejust aan kunnen…

Mooie Rolex datejust aan kunnen schaffen en naar volle tevredenheid mijn Omega seamaster ingeruild. Was een goede eerste kennismaking met Duxwatches. Alles volgens afspraak prima geregeld.

16 de agosto de 2024

Respuesta de Dux Watches VOF

We hebben je met plezier geholpen Erik, en we wensen je veel plezier van je nieuwe horloge.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele fijne en goede service

Hele fijne en goede service, snelle communicatie en hebben onwijs veel kennis over horloges

9 de agosto de 2024

Respuesta de Dux Watches VOF

En graag gedaan! En dank je wel voor je vertrouwen en geniet van je mooie aankoop!

Breitling Chronomat 2001

Ik was op zoek naar een mooie Breitling. Via mijn zoekopdrachten op internet kwam ik terecht bij DUX Watches. En daar zag ik de Breitling die ik zocht. Eerst de reviews gelezen en dat zag er al veelbelovend uit. Een afspraak gemaakt met Martijn en ruim een uur met hem gesproken over de Breitling en deze ook aangeschaft. Ik kreeg 2 jaar garantie op de Breitling.
Zoek je een mooi en eerlijk horloge bezoek dan hun site. Buy with confidence. Johan

2 de agosto de 2024

Respuesta de Dux Watches VOF

Dank voor je mooie woorden en geniet van je Breitling!

Super Service!!

My first watch by Dux! Everything went smooth and quick! Nice people.

6 de agosto de 2024

Respuesta de Dux Watches VOF

Thank you! And enjoy your watch!

Zeer bekwame vriendelijke mensen

Zeer bekwame vriendelijke mensen. Van het intake gesprek met Martijn en deskundige uitleg van Björn. Zeker een aanrader om eens een gesprek met deze heren te hebben als je op zoek bent naar een mooi horloge.

2 de agosto de 2024

Respuesta de Dux Watches VOF

We hebben je met veel plezier geholpen!

Helemaal top!

Zeer tevreden met de service van Dux Watches. Een prachtige Breitling gekocht voor een uitstekende prijs en in perfecte staat. Ik raad ze zeker aan!

29 de julio de 2024

Respuesta de Dux Watches VOF

Dank voor je mooie woorden en geniet maar heel lang van die mooie Breitling!

Top!

Ik zocht een horloge dat nog maar een paar maanden op de markt was en dat je nog niet zo makkelijk kon verkrijgen. Toen ik een balletje bij Dux Watches opgooide, konden zij in hun grote netwerk het horloge binnen een week voor mij bemachtigen. Als klap op de vuurpijl konden ze er nog eentje leveren voor een vriend van mij die graag hetzelfde horloge wilde. Het hele proces liep soepel en de communicatie was erg snel. Binnen een week zaten we samen onze nieuwe horloges te passen. Ik ben zeer gelukkig met mijn horloge en ik kan Dux Watches aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een horloge!

26 de julio de 2024

Respuesta de Dux Watches VOF

We hebben het met veel plezier voor jullie verzorgd!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.