Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte mit Citizen pingo hos dykkerur.dk. Stærk pris, hurtig forsendelse og generelt forløb hele processen fantastisk. Ville helt sikkert købe herfra igen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt fantastisk service - også selvom jeg kvajede mig! Lægger mig fladt ned for både levering og service. Jeg havde "aktiveret" et ur, som jeg efterfølgende ville returnere grundet urremmens fa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot Netbutik, super udvalg af robuste Dykkerure, Absolut de billigste, var derudover glad over en fin "sommerrabat" samt gratis fragt,, Og så fik jeg brug for deres Kundeservice, som var hurtige, ven... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Simpelthen en fornøjelse at handle hos dem. Fede ure til en fornuftig pris. Svarer pænt og udførligt i deres kundeservice. Vil absolut anbefale hjemmesiden. Seks stjerner hvis jeg kunne. Købte et C... Ver más

Información sobre la empresa

1. Relojería

Escrito por la empresa

Hos Dykkerur.dk kan du købe originale dykkerure til lave priser. Vi sælger alle ure med GRATIS fragt og har hele 90 dages returret.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlig kundeservice

Forsøgte at købe et ur,hvor der stod 2-3 dages levering. Får straks en ordrebekræftelse og kort efter en mail, hvor de skriver min ordre behandles og jeg hører nærmere. Samtidig kommer der en advisering i min PostNord App at de afventer min pakke.
Seks dage senere skriver jeg til dem, hvad der sker med min ordre. Får nu at vide at de ikke kan skaffe uret og at jeg fik besked for en uge siden. Det gjorde jeg bare ikke. Og pakken står stadig og afventer i PostNord App'en. Rigtig dårlig stil og service.

Svar på svar:
Har ikke på noget tidspunkt skrevet fra min arbejdsmail, kun min privat mail. Og der har jeg fået de to andre mails I sendte!!

10 de marzo de 2026
Logotipo de Dykkerur.dk

Respuesta de Dykkerur.dk

Svar på svar:

Vi antog, at der var tale om en arbejdsmail, da mailadressen slutter med et yderst unikt navn i modsætning til de mere klassiske Gmail- eller Hotmail-adresser. Kort sagt må der desværre være opsat et filter fra din udbyder, hvilket er grunden til, at du ikke har modtaget mailen fra os.

Vi er naturligvis kun interesserede i at have tilfredse kunder og giver derfor altid besked i tilfælde af en sjældent udsolgt vare, ligesom vi bestræber os på at besvare mails så hurtigt som muligt. De to mails, du har sendt til os forud for denne uheldige anmeldelse, er blevet besvaret inden for henholdsvis 4 timer (første mail) og 5 minutter (anden mail).

Vi beklager endnu en gang den uheldige situation, men det er udelukkende i vores interesse at levere en ordentlig service, hvilket de mange andre gode anmeldelser også burde indikere.

Dykkerur.dk

Super god kundeservice !

Vil godt rose dykkerur for hurtigt levering og super gode kundeservice..

Da der gik lidt kludder i fra dykkerur’s leverandør var dykkerur lynhurtigt til at få det på plads på ultra kort tid og jeg fik mit fede ur til den lovede tid (inden for 2 dage)

Jeg kan kun varmt anbefale at købe kvalitets ure fra dykkerur

Mvh.
En glad jysk kunde
Sonny Mathisen

7 de agosto de 2025

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service - også selvom jeg kvajede mig!
Lægger mig fladt ned for både levering og service.
Jeg havde "aktiveret" et ur, som jeg efterfølgende ville returnere grundet urremmens farve.
Som udgangspunkt bortfalder returretten, hvis man gør dette.
Men Chris "tryllede" lidt med hans leverandør, og fik lavet en anden aftale, som gik udover de faste og oprindelige aftaler vedr. returret.
Fra jeg sendte uret retur, til jeg havde et nyt i en anden farve, gik der kun 6 dage - "trods mit bøf"!
Tak til Dykkerur.dk

4 de julio de 2025

Jeg købte et Citizen Promaster

Jeg købte et Citizen Promaster, som desværre gik lidt for langsomt. Reklamationsprocessen var fin.
Jeg skulle godt nok selv betale for fragten til Citizen, men bortset fra det, var der god kommunikation og mit reparerede ur fungerer rigtig godt.

28 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode priser på fede ure og god kundeservice

Købte et Citizen eco drive 200m titanium BN0200-81E

12 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og god service

Hurtig levering. Fik en god pris på mit ur ift. andre steder. Havde et spørgsmål til mit nye ur, og skrev derfor til deres kundeservice. Fik hurtig besked samme dag, hvor mit spørgsmål blev afklaret hurtigt og kundevenligt. Vil helt sikkert købe her igen

27 de septiembre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.