Efter at have læst at en modtog en kasse uden ur, var jeg lidt nervøs for at det også kunne ske for mig. Da jeg fik hentet pakken og åbnet den, var urkassen faktisk tom, så der var lige et sekund hvor... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Helt fantastisk service - også selvom jeg kvajede mig! Lægger mig fladt ned for både levering og service. Jeg havde "aktiveret" et ur, som jeg efterfølgende ville returnere grundet urremmens fa... Ver más
Købte mit Citizen pingo hos dykkerur.dk. Stærk pris, hurtig forsendelse og generelt forløb hele processen fantastisk. Ville helt sikkert købe herfra igen
Hos Dykkerur.dk kan du købe originale dykkerure til lave priser. Vi sælger alle ure med GRATIS fragt og har hele 90 dages returret.
Klaksvigsgade 14, 2.th, 2300, København S, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig levering. Fik en god pris på mit ur ift. andre steder. Havde et spørgsmål til mit nye ur, og skrev derfor til deres kundeservice. Fik hurtig besked samme dag, hvor mit spørgsmål blev afklaret hurtigt og kundevenligt. Vil helt sikkert købe her igen
Jeg bestilte et ur til 4695kr hos dem over nettet og en pakke med trackingnr blev sendt til mig fra Tyskland med UPS, beløbet blev hævet fra min konto men da jeg modtog pakken var der desværre ikke noget ur i den. Pakken bar ikke spor af at have været åbnet undervejs. Jeg havde mail dialog med sælger efterfølgende, men desværre ville sælger ikke refundere beløbet til mig. Jeg har derfor være nød til at politanmelde firmaet samt at bede om indsigelse hos min bank .

Respuesta de Dykkerur.dk
Flot Netbutik, super udvalg af robuste Dykkerure, Absolut de billigste, var derudover glad over en fin "sommerrabat" samt gratis fragt,, Og så fik jeg brug for deres Kundeservice, som var hurtige, venlige, og det man lover holder man🏆. Kære "Dykkerur.dk", tak for fin og ordentlig behandling.. De bedste hilsner fra Lars
Jeg bestilte et Citizen ur hos Dykkerur fredag, lørdag morgen var det i pakkeboksen, mere enkelt kan det ikke være, og beskrivelse på hjemmesiden stemmer helt overens med det man får.
Kan helt klart anbefales.
Jeg bestilte et Citizen ur og hele oplevelsen var god. Prisen var markedets klart bedste og levering hurtig, så alt i alt en rigtig god oplevelse. Der var lige lidt dril med at få uret i gang og kæden afkortet - men begge mine emails blev lynhurtigt seriøst besvaret. Dykkerur får de varmeste anbefalinger her fra!
Jeg bestilte det ikoniske Citizen Pingo ur og hele oplevelsen var bare god. Prisen var markedets bedste og levering tog kun 2 dage, så alt i alt en rigtig god oplevelse. Dykkerur får de varmeste anbefalinger her fra!
Bedste pris, hurtig betjening og levering. Mere har jeg ikke brug for. Vh Søren
God betjening samt vejledning, i valg af ur. Priserne er absolut konkurrence dygtige.
God/bedste netpris og hurtig levering. Havde samme oplevelse sidst vi handlede der.
Hurtig og præcis levering og service. Jeg fik lige det jeg gik efter.
Hurtig levering - nem hjemmeside - ure til gode priser
Har fået leveret det ønskede, og det var som det skulle være.
Jeg er meget glad for uret:-)
Jeg var så heldig at finde et Luminox ur, som jeg længe har ønsket mig, til en meget god pris.
Jeg købte det sent om aftenen og fik allerede næste formiddag besked om at uret var afsendt. Det er hurtig ekspedition.
Jeg har netop modtaget uret som var pakket godt til at klare forsendelsesstrabasserne.
Tak for god og hurtig service.
Rigtig god service i forbindelse med bestilling og bytning af ur på Dykkerur.dk.
Godt udvalg og fik en super pris på et Seiko dykkerur. Desværre blev leveringstiden noget længere, hvilket koster en stjerne.
Mit ur kom med posten 3 dage efter ordreafgivelse. Ingen problemer. Dejlig oplevelse
Godt udvalg, gode priser og hurtig levering. Min anbefaling herfra.
Bestilte et Seiko Samurai igennem hjemmesiden og alt virkede fint, så intet at klage over der.
Det er bare træls at de ikke udfylder garantibeviset, i tilfælde af at der skulle opstå problemer med uret inden for de første 2år.

Respuesta de Dykkerur.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.