Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fick meddelande att ni gått i KK så har inte fått några resultat. Tycker att ni kunde ha utfört testen ändå eftersom jag beställde testen bara några dagar innan ni lät meddela er konkurs. Vet att de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har haft många år av kamp pga sjukdom och andra hälsoproblematik som försvårat min vardag till stor del. Tack vare Dynamic Code så förstår jag äntligen varför min kropp och dna reagerar som den alltid... Ver más

La empresa ha respondido

1. Servicio de fitness y nutrición
  2. Servicio de pruebas ETS
  3. Programa de bienestar

Escrito por la empresa

Dynamic Code erbjuder smarta självprovtagningslösningar, ofta baserade på DNA-teknik, både till vården och direkt till konsument. Våra produkter beställs enkelt online och kan utföras vart du än befinner dig. Proven analyseras i vårt labb och provsvaren hämtas via en kod på webben inom några dagar, säkert och helt anonymt. Vi erbjuder även så kallade snabbtest där man som kund får svaret direkt antingen på en provsticka eller via app. Historien om Dynamic Code börjar på 90-talet då Anne Kihlgren arbetar på SKL med kriminaltekniska analyser i brottsutredningar. Med lång erfarenhet av DNA-analyser fascineras hon över hur mycket information som går att få fram med DNA-prover. Anne ser möjligheterna med DNA och hur det kan hjälpa människor att få svar på så mycket mer, bara det görs mer tillgängligt. Hon inser också hur prover som kan utföras hemma kan spara tid och resurser och korta väntetiderna i vården. Där och då föds Dynamic Code, då Anne bestämmer sig för att ta fram specialanpassade DNA-prover i syfte att revolutionera vården och ge människor mer kontroll över sin hälsa.

3,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

3,0

Todas las opiniones

10 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

SÅ DÅLIGT!!

Fick aldrig mitt prov analyserat pga företaget gick i konkurs! Borde inte ens ha kunnat lagt mig order, den borde ha blivit makulerad. Då dom måste ha vetat redan då att det var konkurs på gång!! Och nu får man inget svar från dom och kommer aldrig få mina pengar tillbaka!! Sämsta jag varit med om!!

8 de julio de 2025

Konkurrs

Konkurrs, trots att jag fick köpa deras produkt 2-3dagar innan så genomför de inte undersökningen.

26 de junio de 2025

Intressant!

Intressant att få information om ens genetiska förutsättningar, vilken träning, kost mm som passar en bäst. En del har man förstås upptäckt själv men det är roligt att få det bekräftat, andra saker, som t.ex hur ens kropp förbränner koffein, var mycket bra att få info om, så nu dricker jag kaffe på kvällen utan problem :)
En del av informationen är dock lite svår att förstå, så man får läsa om och om igen.

10 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bad experience, do no recommend

Sent the test almost 2 weeks ago(within sweden), the website still shows it hasn't been received. Sent an email 3 days ago, still no reply. This is very frustrating as the test was expensive and i need the results urgently.

5 de junio de 2025
Opinión espontánea
Logotipo de Dynamic Code AB

Respuesta de Dynamic Code AB

Dear customer,
Thank you for sharing your experience!
We’re truly sorry for the frustration you’ve encountered.
 Our team will make it a priority to help resolve your case. Thank you again for your patience, and we look forward to supporting you through this.
Best regards,
Dynamic Code

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.