Lovely tea leaves
Lovely tea leaves , very reasonable price , sent promptly , will be ordering again 😊
Hemp and herbs CBD CBG diet suplements
Kościelna 6, 63-645, Siemianice, Polonia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bardzo dobre produkty. Po paru dniach stosowania żelu ból pleców i kolan złagodniał i prawie odstawiłam środki przeciwbólowe. Dziękuję że jesteście
Mój znajomy jest w trudnym okresie choroby , chemia ...
Napisalam do Toplanty prośbę o pomoc, o info. jak wesprzeć organizm .
Otrzymałam pakiet fachowej i konkretnej wiedzy. Bardzo dziękuję .Polecam z całego serca. Profesjonaliści !.
elegancko, akurat zawsze ten zestaw witsów adek wrzucałem w smoothie ale tu dobra opcja też i fajnie działa, polecam dla wszystkich pacjentów 🤪🤪😀
Pełen profesjonalizm, miła obsługa, zamówienie dotarło bardzo szybko. Natychmiastowa reakcja na sugestie. Produkty najwyższej jakości w cenach dla każdego. Polecam.
Fantastyczna jakość, fantastyczna cena, bez zbędnych kolorowych opakowań byle zachęcić użytkowników. Duża ilość informacji nt produktów na stronie, szybka wysyłka - POLECAM. nr zamówienia 19797
Bardzo porządku firma , pełen profesjonalizm. Kosmetyki na najwyższym poziomie polecam gorąco.
UWAŻAĆ! NIE POLECAM firmy, nie opłacają faktur za wykonane usługi, szukając wymówek bez pokrycia. Zawsze starać się pisać maile, aby były dowody i można było dochodzić swego na drodze oficjalnej!
EDIT ODPOWIEDŹ DLA WŁAŚCICIELA:
1. Witryna toplanta.com została w pełni odwirusowana (dodatkowo pozostałe Pana witryny również, co zostało zrobione na Pana prośbę już w tej kwocie, którą Pan usłyszał wcześniej).
2. Na potwierdzenie odwirusowania są 3 NIEZALEŻNE SKANY (w różnym od siebie czasie) zrobione przez Pana hosting. Wszystkie skany posiadają wynik: 0 wirusów na każdej z domen. Zostały mi one oficjalnie przesłane przez support hostingu. Pan również jest w posiadaniu tych wyników skanowania.
3. Został Pan poinformowany o konieczności zabezpieczenia witryn od strony serwera (nie żadną wtyczką) żeby zapobiec temu na przyszłość. Nie zmuszałem żeby to robić u mnie, tylko można poprosić o ofertę swój hosting. Jest to naturalne działanie przy tego typu zdarzeniach.
4. WSZYSTKO jest na szczęście udokumentowane wiadomościami.
5. Usługa była robiona m.in. w trakcie weekendu i po nocach żeby tylko Panu ruszyła sprzedaż, bo po sklepie nie dało się poruszać w ogóle. Nie została za pracę w tym czasie doliczona ani złotówka. Koszt był podany od razu w jednej z pierwszych wiadomości.
6. Każdy napotkany problem opóźniający dojście do celu został Panu pisemnie przedstawiany. Na bieżąco był Pan informowany o postępach prac.
W dalszym ciągu podnoszę, że firma Toplanta sp. z o.o. zachowała się wobec mnie nieuczciwie. Spokojnie, będę dochodził swoich należności. Nie cierpię krętactwa i nieprofesjonalnego podejścia.
Firma WordPressowo :)

Respuesta de Toplanta
Fachowość, pomoc, zaangażowanie. Doskonała jakość, profesjonalne podejście. Uczciwe produkty. Korzystamy od kilku lat , polecam z czystym sumieniem!
Very good quality products and reasonable prices. I highly recommend!
Toplanta firma na wysokim poziomie,zasługująca na duże wyróżnienie,prowadzona przez profesjonalistów,służących fachową wiedzą i pomocą. Produkty certyfikowane,wysokiej jakości.Polecam w 100%
Produkty są wielkim jakościowym sztosem 👍👌 a kontakt i obsługa klienta? Są dobrym Materiałem, by na ich podstawie prowadzić szkolenia z tego zakresu 👌
Firma, która tworzy najwyższej jakości produkty naturalne. Dodatkowo do każdego klienta ma indywidualne podejście. Jestem bardzo zadowolony z produktów i doradztwa. Jako Naturoterapeuta polecam gorąco i dziękuję za pomoc.
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.