Toplanta Opiniones

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Bardzo dobre produkty

Bardzo dobre produkty. Po paru dniach stosowania żelu ból pleców i kolan złagodniał i prawie odstawiłam środki przeciwbólowe. Dziękuję że jesteście

19 de noviembre de 2025

elegancko

elegancko, akurat zawsze ten zestaw witsów adek wrzucałem w smoothie ale tu dobra opcja też i fajnie działa, polecam dla wszystkich pacjentów 🤪🤪😀

10 de abril de 2025

Super Firma

Pełen profesjonalizm, miła obsługa, zamówienie dotarło bardzo szybko. Natychmiastowa reakcja na sugestie. Produkty najwyższej jakości w cenach dla każdego. Polecam.

23 de enero de 2025

Fantastyczna jakość i cena

Fantastyczna jakość, fantastyczna cena, bez zbędnych kolorowych opakowań byle zachęcić użytkowników. Duża ilość informacji nt produktów na stronie, szybka wysyłka - POLECAM. nr zamówienia 19797

14 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

UWAŻAĆ! NIE POLECAM firmy, nie opłacają faktur za wykonane usługi, szukając wymówek bez pokrycia. Zawsze starać się pisać maile, aby były dowody i można było dochodzić swego na drodze oficjalnej!

EDIT ODPOWIEDŹ DLA WŁAŚCICIELA:
1. Witryna toplanta.com została w pełni odwirusowana (dodatkowo pozostałe Pana witryny również, co zostało zrobione na Pana prośbę już w tej kwocie, którą Pan usłyszał wcześniej).
2. Na potwierdzenie odwirusowania są 3 NIEZALEŻNE SKANY (w różnym od siebie czasie) zrobione przez Pana hosting. Wszystkie skany posiadają wynik: 0 wirusów na każdej z domen. Zostały mi one oficjalnie przesłane przez support hostingu. Pan również jest w posiadaniu tych wyników skanowania.
3. Został Pan poinformowany o konieczności zabezpieczenia witryn od strony serwera (nie żadną wtyczką) żeby zapobiec temu na przyszłość. Nie zmuszałem żeby to robić u mnie, tylko można poprosić o ofertę swój hosting. Jest to naturalne działanie przy tego typu zdarzeniach.
4. WSZYSTKO jest na szczęście udokumentowane wiadomościami.
5. Usługa była robiona m.in. w trakcie weekendu i po nocach żeby tylko Panu ruszyła sprzedaż, bo po sklepie nie dało się poruszać w ogóle. Nie została za pracę w tym czasie doliczona ani złotówka. Koszt był podany od razu w jednej z pierwszych wiadomości.
6. Każdy napotkany problem opóźniający dojście do celu został Panu pisemnie przedstawiany. Na bieżąco był Pan informowany o postępach prac.

W dalszym ciągu podnoszę, że firma Toplanta sp. z o.o. zachowała się wobec mnie nieuczciwie. Spokojnie, będę dochodził swoich należności. Nie cierpię krętactwa i nieprofesjonalnego podejścia.

Firma WordPressowo :)

11 de septiembre de 2023
Logotipo de Toplanta

Respuesta de Toplanta

Można nas sprawdzać wszystkie faktury płacimy na bieżąco. Pana usługa oczyszczenia strony internetowej z wirusów skończyła się kolejną awarią po 4 dniach ponieważ zostawił pan stronę zawirusowaną, mamy kopie zapasową która to potwierdza. Po prostu chciał nas pan naciągnąć na kolejne usługi. Mieliśmy nadzieje że jednak rozwiążemy to w sądzie jak pan zaproponował ale woli pan zostawiać komentarze pod profilem firmy. To pana sposób prowadzenia firmy , nie zapłacimy nikomu za niewykonaną usługę.

Fachowość

Fachowość, pomoc, zaangażowanie. Doskonała jakość, profesjonalne podejście. Uczciwe produkty. Korzystamy od kilku lat , polecam z czystym sumieniem!

22 de agosto de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Toplanta firma na wysokim…

Toplanta firma na wysokim poziomie,zasługująca na duże wyróżnienie,prowadzona przez profesjonalistów,służących fachową wiedzą i pomocą. Produkty certyfikowane,wysokiej jakości.Polecam w 100%

Wieeeeeelki pozytyw

Produkty są wielkim jakościowym sztosem 👍👌 a kontakt i obsługa klienta? Są dobrym Materiałem, by na ich podstawie prowadzić szkolenia z tego zakresu 👌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Firma, która tworzy najwyższej jakości produkty naturalne. Dodatkowo do każdego klienta ma indywidualne podejście. Jestem bardzo zadowolony z produktów i doradztwa. Jako Naturoterapeuta polecam gorąco i dziękuję za pomoc.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.