Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kom ind på klinikken med min elskede hund med mistanke om for lavt stofskifte. En utrolig dygtig dyrlæge lyttede til min forklaring, undersøgte min hund grundigt og foreslog de undersøgelser, der... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mehrsprachigkeit bei der Termin Absprache, macht es enorm leicht d.h. neben DK, auch noch EN + DE, schnelle Diagnose, nach Labor Ergebnis, genaue Erklaerungen und zeigen, wie die Behandlung fortgeset... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har fornyelig måtte bruge jer, da vores 7 mdr. gamle hvalp på vores ferie havde fået en alvorlig forgiftning. Jeres dyrelægen Peter var super hurtig og god til både at behandle vores hund, men og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid venlige og hjælpsomme over for dyr og ejer, om det så er kat, marsvin, kanin eller andre dyr. I har god service, man er tryg og I er dygtige❤️👍 det er også rigtig praktisk med vetplanordningen.... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Hospital veterinario
  2. Servicio veterinario de emergencia
  3. Veterinario/a

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Moderne dyrehospital i Sønderjylland, hvor omsorg, hygiejne og patientsikkerhed er i fokus. Vi tilbyder såvel mere komplicerede operationer, medicinske udredninger, men også god, omsorgsfuld og grundig behandling ved sundhedstjek og vaccinationer af såvel hvalpe, killinger som voksne dyr.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde en god oplevelse med jeres…

Havde en god oplevelse med jeres dyrelæge mikkel som var på weekendvagt, påtrods travlhed havde han hurtig tid og tog sig tid til at tjekke og behandle min hund selvom der var rigeligt at se til. Behagelig oplevelse hvor vi følte os i trygge hænder :)

19 de agosto de 2023

En god oplevelse

En god oplevelse, hvor både mine hunde og jeg blev pænt behandlet af et imødekommende og venligt personale. Faktisk var mine to hunde vilde med dyrlægen.

26 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, venlig og imødekommende modtagelse også i vagten om natten, grundig og kompetent udredning af symptomer og absolut betryggende at der er opfølgende opringning efter indlæggelse. De bedste anbefalinger herfra.

1 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg finder den største tryghed i at…

Jeg finder den største tryghed i at overlade mine to katte i Anne Sofies kyndige hænder. Hun har en større intuition end de fleste og hun går altid de ekstra skridt for at finde en løsning. Hun har en evne til at læse mig som katte ejer og jeg tvivler aldrig på at hun gør sit bedste, og mere til! Jeg føler mig altid forstået og under sygdom og lignende oplever jeg et fantastisk samarbejde mellem os.
Jeg kan ikke rose Anne Sofie og dyrehospitalet nok!!
Tak for jer.

13 de junio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionelt, kompetent, informativt og venligt

Efter henvisning fra vores hunde forsikringsselskab Agria, ankom vi lørdag formiddag før pinse og dermed udenfor normal åbningstid med en total dehydreret og syg gravbasse. Der forinden havde kastet op i næsten 24 timer. En ung og meget venlig og imødekommende dyrlæge tog imod os og efter hurtig registrering blev hunden grundigt undersøgt imens vi fik fin forklaring på undersøgelserne. Meget nænsomt blev der lagt et drop og efter blodprøver, hvis resultat blev grundigt forklaret for os, blev diagnosen stillet - slem mave tarm infektion. Imens hunden fik drop i ca 3 timer blev givet antibiotika og anden medicin. Vi fik udleveret en skriftlig patientvejledning på 4 sider med diagnosen og grundig forklaring og vejledning på hjemmebehandling de følgende 5 dage og hvad vi skulle være opmærksomme på. Yderligere fik vi udleveret hjemmepakke og medicin til hele perioden således vi undgik apoteker besøg i pinsen. Yderligere indeholdt pakke special skånekost mm. 3 dage efter hændelsen ringede dyrlægen os op for opfølgning på status. Alt i alt en positiv oplevelse og yderst professionelt og samtidigt venligt og imødekommende. Det er der vi kommer fremadrettet, forhåbentligt bare til almindelige opgaver som vaccination mm. Anbefales.

27 de mayo de 2023

Absolut! Fantastisk

Absolut!! Vil til enhver tid anbefale sønderborg Dyrehospitalet til ALLE som har dyr!. Super søde og dygtige personale. Altid imødekommende og forstående, dygtige til at gøre dyr trygge. Har absolut kun! Positive oplevelser. Opfordrer alle til at lade deres kærste dyr få chancen for at opleve jer.

25 de mayo de 2023

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.