Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kom ind på klinikken med min elskede hund med mistanke om for lavt stofskifte. En utrolig dygtig dyrlæge lyttede til min forklaring, undersøgte min hund grundigt og foreslog de undersøgelser, der... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mehrsprachigkeit bei der Termin Absprache, macht es enorm leicht d.h. neben DK, auch noch EN + DE, schnelle Diagnose, nach Labor Ergebnis, genaue Erklaerungen und zeigen, wie die Behandlung fortgeset... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har fornyelig måtte bruge jer, da vores 7 mdr. gamle hvalp på vores ferie havde fået en alvorlig forgiftning. Jeres dyrelægen Peter var super hurtig og god til både at behandle vores hund, men og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid venlige og hjælpsomme over for dyr og ejer, om det så er kat, marsvin, kanin eller andre dyr. I har god service, man er tryg og I er dygtige❤️👍 det er også rigtig praktisk med vetplanordningen.... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Hospital veterinario
  2. Servicio veterinario de emergencia
  3. Veterinario/a

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Moderne dyrehospital i Sønderjylland, hvor omsorg, hygiejne og patientsikkerhed er i fokus. Vi tilbyder såvel mere komplicerede operationer, medicinske udredninger, men også god, omsorgsfuld og grundig behandling ved sundhedstjek og vaccinationer af såvel hvalpe, killinger som voksne dyr.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Godt tilfreds 😊

Godt sted kan varmt anbefales super dygtige folk og gode service alt spiller bare når man kommer der ind og så er de meget søde og flinke 😊

26 de enero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ekstremt dyrt og dårlig vejledning.

God service men dårlig vejledning i forbindelse med at vores kat var blevet kørt ned. Kommer mandag aften omkring kl.19 - max 1 times arbejde - undersøgelse - nogle røntgenbilleder - og en regning på kr. 6.377,-

Jeg savner at man havde oplyst hvor vi befandt os rent økonomisk - og så havde haft et valg om katten skulle aflives eller om vi ville fortsætte. Eller at man havde foreslået at vente med røntgen til dagen efter i normal åbningstid - for ud fra regningen at dømme - er maskinen meget meget dyrere at benytte om aftenen.

Servicen var der ikke noget at udsætte på - men vil bestemt ikke anbefale at køre hertil med sine kæledyr. Det er i hvert fald sidste gang vi brugt det.

30 de octubre de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bare ikke godt nok

Priserne er skruet helt vildt op.
Det var første gang i deres nye lokaler i Sønderborg

Man bliver ikke oplyst om priser før behandling eller undersøgelse udføres.
Scanning af underliv på labrador +
10 min snak med dyrlæge 2100 kr
Alle symptomer tyder på underlivs betændelse. I tidligt stadige..
var scanning nødvendigt for at stille diagnose ?

Medicin behandling vil de have 5500 kr + for. 3 sprøjter , 3 besøg til dyrlægen på 8 dage.
Underlivs Operation 12000 kr +

Efter at have haft Sønderborg og Gråsten som fast dyrlæge i mange år til både. Hest, hund og kat er det desværre slut nu.
Vi tog til Augustenborg dyrlæge istedet og fik samme operation til 7000kr med en tid dagen efter. Man burde ikke skulle lede rundt efter priser for at få sine trofaste dyr opereret.
Det er som om de lever hårdt på at folk vil gøre alt for deres kære kæledyr og har sat priserne der efter.
Vi skulle alle gerne kunne passe og pleje vores dyr uden at skulle have forsikring eller 20 k +liggende bare for at hjælpe vores kære dyr

Vi skal ikke betale for jeres nye lokaler og nye maskiner.
jeg ved de er dyre.
men det koster ikke så meget At starte op og udføre en scanning.

Desværre. Det er bare blevet for dyrt at have kæledyr. Og mange har stadig hunde og heste som brugs dyr. Fx. Jagt. Ridning. Ikke kun kæledyr

5 de septiembre de 2022
Logotipo de Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg

Respuesta de Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg

Kære Lena,
Tak for at du har taget dig tid til at anmelde os på Trust Pilot . Vi håber Kala har det godt igen.
Vi ultralydsskanner ikke og laver i det hele taget ikke noget uden ejers accept, det er jo netop derfor du har fået prisoverslag på de forskellige behandlingsmuligheder.
Ultralydsscanning er nødvendig for at se livmoderens størrelse. I Kalas tilfælde, var diameteren 2 cm og medicinsk behandling mulig. I andre tilfælde kan livmoderen være så stor at det ikke er muligt, eller der kan være andre forandringer ex cancer.
Den medicinske behandlingsmulighed skal gentages tre gange på 1., 2. og 8. dagen og en kontrolscanning er nødvendig for at se om livmoderen er fuldstændig tømt. Medicinen som bruges til dette er kostbar. Den vil i sig selv koste 1100 kr.
Du har glemt at oplyse/ eller misforstået at du vil få den indledende konsultation , scanningen og blodprøven modregnet, som det vi kalder pakkerabat, og at der også er en fuld blodprofil inkluderet i operationsprisen. Så de 12.000 er en samlet pris for hele pakken , dvs konsultation , scanning, blodprofil og kontrol.
Vi synes, at det er fair, at der er prisforskelle de enkelte dyrlæger imellem. Vi har valgt at drive et døgnbemandet dyrehospital med udelukkende udddannet personale og alt hvad der “bimler og bamler “ af sikkerhedsudstyr. Det er selvfølgelig mere omkostningstungt at drive end en mindre klinik, men det giver også de sønderjyske dyr mulighed for komplicerede og meget sikre behandlinger uden at skulle den lange vej til Århus eller København .
Vi er en privatejet sønderjysk virksomhed og har ikke en stor kapitalfond i ryggen.
Man skal vælge os som dyrehospital hvis kvalitet, hygiejne, døgnservice betjent af egne dyrlæger og mulighed for mere komplicerede behandlinger er vigtige.
Vi kan ikke være både i top med kvalitet, udstyr, udddannelse, hygiejne , døgnvagt og service og samtidig være billigst.
Endnu en gang tak for dine refleksioner om vores priser.
Mvh Dyrlæge Karina Ryborg

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vores Cocker Spaniel på 2 1/2 år fik…

Vores Cocker Spaniel på 2 1/2 år fik den bedste behandling af Peter d. 14 august, hvor jeg kom ind med Willie som bestemt ikke havde det godt, han havde 39,9 i feber
Han blev modtaget på parkeringspladsen af dyrlægen Peter, som hurtigt vurderede Willie skulle lægges i drop - han fik taget blodprøve og det viste sig hans infektionstal var lidt forhøjet fik antibiotika og noget febernedsættende.
Heldigvis fik han det bedre i løbet af 1 1/2 times tid igen og vi kunne heldigvis få ham med hjem.
Han er i dag lige så fræk som inden besøget hos Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg.
Er så taknemmelig for den gode behandling vi fik
Inge

18 de agosto de 2022

Super profesionelle

Super profesionelle, venlige og smilende. De er kanon dygtige og de omgåes dyrene utrolig flot. Føler os altid værdsat når vi kommer der.

Jeg kan varmt anbefale Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg.

15 de agosto de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god og meget kompetent…

Rigtig god og meget kompetent behandling på en søndag. En dyrlæge, der forklarede meget detaljeret. Al nødvendig medicin kom med hjem. Tillige meget venlig og omsorgsfuld.

15 de agosto de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig godt sted at komme

Virkelig godt sted at komme! Man er fuldstændig tryg i deres hænder og man føler virkelig at der bliver taget hånd om både patient og deres ejere.
Jeg er kommet i flere år her og har aldrig oplevet følelsen af at “blive prakket noget på” eller at jeg ikke følte at der lige præcis blev gjort det der var aftalt 👍

20 de junio de 2022

Fuld tilfredshed og ros!

Fuld tilfredshed og ros!
Alle medarbejdere er klædt godt på til at svare på spørgsmål. Man bemærker den gode stemning. Der er ro på, tid nok. Omsorgsfuld behandling af såvel dyr som mennesker. Kun ros!

18 de mayo de 2022

Kan absolut anbefales

Min hund blev syg en søndag, hvor jeg måtte kontakte vagtdyrlægen, som var Mia fra dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg. Jeg var meget heldig at der ikke var ventetid, hvilket havde været forståeligt der kunne være. Min hund og jeg blev mødt af en meget imødekommende, kompetent, grundig og professionel dyrlæge som grundigt undersøgt min hund og efterfølgende forklarede alle undersøgelser omhyggeligt for mig. Min hund blev sat i relevant behandling.
Dagen efter blev jeg ovenikøbet ringet op for at høre hvordan min hund havde det dagen derpå.
Jeg er imponeret over den behandling min hund og jeg fik. Det skal siges vi ikke normalt kommer på det dyrehospital, da det ligger ret langt fra hvor vi bor
Jeg kan kun give dyrehospitalet min varmeste anbefaling.

2 de mayo de 2022

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.