AniCura Dyrenes Butik Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem og overskuelig hjemmeside, stort udvalg. Hurtig betjening på ordre samt levering uden problemer. Meget nemt med genbestilling af ordre, når man mangler hundemad.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid hurtig levering med GLS. Af og til henter jeg selv hvis jeg skal i retning Herlev. Jeres betaling ef potepoint finder jeg lidt tricky, men det virker, ellers er I søde at hjælpe. Desværre mått... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tusind tak for et perfekt solnet fra Canis til bilen der beskytter mod UV stråler og varmen i bilen. Den allerbedste beskyttelse for min hund i forbindelse med træning og ventetid i bilen og selvfølge... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har handlet foder hos jer i mange år.snart syv år. Meget godt produkt,har en Cocker med allergi.Altid hurtig levering. Vi er meget tilfredse og fortsætter vores køb hos jer. Kan kun anbefales. M... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de alimentos para animales
  2. Tienda de suministros para mascotas

Escrito por la empresa

Dyrenes Butik er en del af AniCura, som er Europas største familie af dyrehospitaler og veterinærklinikker. Udbuddet af produkterne på Online Shoppen, er nøje udvalgt, og godkendt af vores dyrlæger. Vores kunder er dermed altid sikret, at produkterne købt her, lever op til diverse krav som giver dit kæledyr de bedste forudsætninger for et langt og sundt liv.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

65 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt stort udvalg og hurtig levering.

Dejligt, at I har et stort udvalg af foder til hunde, også speciel foder. Hurtig levering, nemt at bestille og hurtig ordrebekræftelse.
Har modtaget foder fra jer tre gange, til min fulde tilfredshed, derfor 5 stjerner.

7 de enero de 2025

God service.

Blev ringet op om at varen ikke var på lagret, så jeg kunne bestille en anden varer i stedet. Den var så klar, da jeg kom . Fuldt tilfreds med udleveringen og hunden er glad for fodret.

2 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg handler stort set alt mit foder hos…

Jeg handler stort set alt mit foder hos Dyrenes Butik og finder jeg ikke det jeg skal bruge, inden for deres sortiment, kan jeg bestille det, det er service i topklasse. Jeg oplever en god kommunikation med de ansatte og der er virkelig hurtig levering.

9 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har endnu ikke modtaget varen!

6 de enero de 2025
Logotipo de AniCura Dyrenes Butik

Respuesta de AniCura Dyrenes Butik

Hej Jeanette

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores levering.
Vi kan dog se, at du i fredags hentede pakken, så vi er glade for, at den trods alt, er nået frem til dig nu.

Din ordre blev afgivet i en periode med jul og nytår, hvor der desværre var ekstraordinær travlhed både hos os og hos vores fragtleverandører pga helligdagene.
Vi stræber altid efter at sikre hurtig levering, men vi beklager, at vi i dette tilfælde ikke kunne leve op til vores normale leveringstider på 1-3 hverdage.

Vi håber, at du er tilfreds med produktet. Hvis der er noget, vi kan gøre for dig, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Hilsen
Dyrenes Butik

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg er/var fast kunde ved denne butik

Jeg er/var fast kunde ved denne butik, men desværre ændrer dette sig nu. Min sidste ordrer blev aldrig leveret, normalt aldrig problemer med forretningen, men denne her gang kommer gls buddet op til døren blot og scanner fuldmagten og dernæst skynder sig væk uden at levere pakken, dette er blevet filmet på min dørkamera, så jeg har heldigvis beviset hvilket er fremsendt til adskillige steder inklusive forretningen samt gls. Gls har iværksat en undersøgelse og det er ifølge lovgivningen forretningens pligt, at refundere mig pengene imellem tiden, men dette nægter de, altså de nægter at følge loven.

Jeg vil derfor gerne advare alle som handler her, forretningen er fin nok hvis du blot handler og der intet sker under transport eller fejl fra deres side, men har du fuldmagt, selv med tydelig skrift og mærkat som siger, at den kun må stilles foran din dør ellers er fuldmagten ikke gyldig, så følger forretningen ikke loven hvis pakken ikke bliver afleveret, de tror fejlagtigt at de så er fri for ansvar, det er de IKKE, det er ingen forretningen, alle forretninger har ansvaret til man modtager pakken, altid husk det!

Jeg er ihvertfald ikke fast kunde her længere og har fået startet en chargeback ved banken.

Redigeret for svar: Belærer du MIG om loven? Jeg ER loven! Pakken blev aldrig leveret, ergo er det sælger som har ansvaret hvilket JEG har forklaret dig adskillige gange, der er VIDEO BEVIS på at den ikke er blevet leveret og at buddet skyndte sig væk, det er ikke "blot" en beskyldning! Du skal refundere mig mine penge ifølge lovgivningen og ikke vente på gls eftersøgningen er færdig og sådan er det!

22 de noviembre de 2024
Logotipo de AniCura Dyrenes Butik

Respuesta de AniCura Dyrenes Butik

Hej Berna

Din udlægning er ikke korrekt. Når du vælger at give fuldmagt til GLS, om at en pakke kan afleveres hos dig uden din tilstedeværelse, påtager du dig risikoen for, at pakken kan forsvinde efter levering. I det aktuelle tilfælde har transportøren oplyst, at pakken er leveret. Dette bestrider du, hvilket er din fulde ret.
Når en sådan situation opstår, har transportøren op til 10 dage til at dokumentere, at leveringen er sket. Hvis transportøren ikke kan fremlægge tilstrækkelig dokumentation, vil pakken blive erstattet. Vi har fuld forståelse for, at dette er frustrerende for dig, men vi håber også, at du kan forstå, at sager som denne kræver en proces, hvor der gives tid til at undersøge og behandle de alvorlige anklager, du har rejst mod transportøren, på en grundig og retfærdig måde.
Som tidligere oplyst følger vi dagligt op med GLS, men de har frem til den 16. december til at dokumentere, at pakken er blevet leveret. Hvis GLS ikke kan dokumentere dette inden fristen, vil du naturligvis få refunderet.
Dette har vi informeret dig om flere gange, og vi er derfor noget undrende over din anmeldelse, især da sagen fortsat er under behandling mellem dig og GLS.

Dyrenes Butik.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.