Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Anbefaler ikke hvis du tror på garanti hva de lover. Garanti er en svindel. Dyson støvsuger er et bra produkt så lenge det fungerer . Kjøpte min 2023 februar. Etter 3 år er ikke heil lenger. Og gar... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kundeservicen deres er helt håpløs. Sendte inn min kones hårføner for over et halvt år siden og har enda ikke mottatt noen erstattning selv om det ble bestemt at hun skulle få ny på garanti. Man ringe... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Veldig dårlig kundeservice. Det finnes ingen e-postadresse, all kontakt må skje via WhatsApp, hvor medarbeiderne ikke kan hjelpe med annet enn standardsvar. Jeg har ventet på en reservedel til min D... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kjøpte en Dyson v8 advance og det ble historiens dårligste støvsuger kjøp. Jeg kunne returnere den og få pengene tilbake sa kundeservice, men måtte regne med at det kunne ta opptil flere uker. Noe... Ver más

Información sobre la empresa

Få skreddersydd support
Se stylingveiledninger
Dyson for bedrifter

Om Dyson

Dyson ble grunnlagt med en idé og et ønske om å løse problemer som andre ignorerer; støvsugere som tetter seg og mister sugekraft, håndtørkere som trekker masse strøm og ikke fungerer og hårteknologi som er avhengig av høye temperaturer og fører til varmeskader.

Siden Dyson ble startet opp i England i 1993 har virksomheten vokst fra en mann og en idé til et globalt teknologi selskap med et økende antall ansatte, og et team av ingeniører og forskere i hjertet av virksomheten.

I dag selges Dysons maskiner i over 65 land. Fra trådløse støvsugere til luftrensere og hårfønere – en ny generasjon av teknologi som har funnet veien til Dyson-eiere i hele verden.

Kjøp direkte fra oss som har utviklet den

Dysons prisgaranti

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Dårlig kundeservice!!!!

11 de marzo de 2024

Respuesta de Dyson Norge

Håper du får en fin dag og kontakt oss gjerne hvis det skulle være noe annet.

Du kan også ringe oss på 80069196

Åpningstider for vår hjelpelinje: 09:00 - 18:00 mandag til fredag 09:00 - 14:00 lørdag.

Jeg kjøpte en Dyson Airwrap

Jeg kjøpte en Dyson Airwrap, den brøt sammen etter en måned. Vi kontaktet dem, og de ba oss returnere den og sa at de ville sende en ny. Vi sendte den til dem, men PostNord mistet den. Vi har ventet i to uker på den nye, og de sier at vi må kontakte PostNord selv. Dårlig opplevelse, jeg kommer ikke til å handle med dem igjen.

28 de febrero de 2024
Opinión espontánea

Hei Angelo,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding her. Vi beklager å høre at du har hatt en dårlig opplevelse med din Dyson. Vi inviterer deg derfor til å sende oss en melding via WhatsApp, eller kontakte oss på en av kanalene som er oppført nedenfor.

WhatsApp -

Telefon - 80069196

Åpningstider på telefonen: 09:00 - 18:00 mandag til fredag og 09:00 - 14:00 på lørdager.

Send 2 times wrong machine

Send 2 times wrong machine. So i send mine back in november and got New back in march

12 de marzo de 2024

Respuesta de Dyson Norge

Vi er triste å høre at løsningstiden tok lengre tid enn forventet. Forhåpentligvis er du fornøyd med den nye maskinen din. Vi minner deg om at du kan få ut mer av din Dyson med den nye MyDyson™-appen. Personlig guider og eksklusivt innhold. Snabb tilgang til ekspertsupport, reservedeler og tilbehør. Dina brukermanualer og garantiinformasjon.

For eventuelle fremtidige spørsmål eller problemer, kan du sende oss en tekstmelding på WhatsApp.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fikk ny airwrap men det tok tid

Fikk ny airwrap til slutt, men det tok tid å få svar og returseddel. Måtte purre flere ganger

1 de marzo de 2024

Hei Harald,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding her, vi beklager at det tok litt tid!

Vi er glad du mottok din nye Dyson Airwrap™ og håper du er fornøyd med den.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Saken treneres i ukesvis.

Saken treneres i ukesvis.
Stiller stadig spørsmål som er besvart. 4-14 dager før ny mail kommer.

7 de marzo de 2024

Respuesta de Dyson Norge

Håper du får en fin dag og kontakt oss gjerne hvis det skulle være noe annet.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Defekt Dyson støvsuger erstattet på reklamasjon etter 4 år.

Min Dyson støvsuger sluttet å fungere 4 år etter at den ble kjøpt. Jeg fikk god hjelp fra Dyson kundeservice, de mente det var motorenheten som var defekt. De ville selge meg en ny motorenhet for 1500 kr, men jeg viste til Forbrukerkjøpsloven som sier at det er 5 års reklamasjonsrett på slike produkter.
Dyson aksepterte da å sende meg en ny enhet kostnadsfritt, og denne fungerte fint når den kom ca 8-9 dager senere.
Det største problemet var at Dyson bruker UPS til å sende ut deler, og jeg fikk ingen beskjed fra UPS eller DYSON om når enheten ble levert til hentested, og det var umulig å komme i kontakt med UPS over telefon eller finne ut fra deres webside hvor hentestedet var. Jeg måtte få hjelp fra en venn for å finne ut av dette, og fikk da hentet ut enheten.

4 de marzo de 2024

Bra kundeservice

Min Dyson V10 støvsuger fungerte ikke lenger. I Chat-Kontakt med kundeservicen fikk jeg god hjelp til feilsøking, løsningsforslag, og når det likevel ikke gikk fikk jeg en direkte link til den delen jeg kunne kjøpe og bytte ut, for å ha mulighet til fortsatt å bruke min støvsuger, og ikke behøve å kjøpe helt nytt.

Når jeg bestilte den nye delen kom den i løpet av noen dager, levert på døra. Helhetlig en god og profesjonell opplevelse.

13 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Overpriset produkt som ikke fungerer over tid.

Overpriset og møkka produkt.

1 de enero de 2024

Hei Gunnar,

WhatsApp -

Telefon - 80069196

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Ansatte har null kundeservice innstilling og drøyer hjelpen. Fraråder og bruke dette selskapet IG heller kjøpe andre produkter eller bruke lokale elektro butikker enn disse folka.

15 de febrero de 2024
Opinión espontánea

Hei Jabar,

Takk for din tilbakemelding.

Vi beklager å høre om din forferdelige opplevelse. Våre agenter i supportavdelingen skal kunne gi deg en skikkelig kundeservice.

Hvis du har spørsmål, foreslår vi at du tar kontakt med oss igjen, siden vi liker å hjelpe deg.

Anbefales

Enkelt å bestille , rask levering .Veldig enkelt å bruke , mange tilbehør , bråker ikke for mye .Veldig fornøyd .Sterk anbefales .

15 de febrero de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.