Anbefaler ikke hvis du tror på garanti hva de lover. Garanti er en svindel. Dyson støvsuger er et bra produkt så lenge det fungerer . Kjøpte min 2023 februar. Etter 3 år er ikke heil lenger. Og gar... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Kundeservicen deres er helt håpløs. Sendte inn min kones hårføner for over et halvt år siden og har enda ikke mottatt noen erstattning selv om det ble bestemt at hun skulle få ny på garanti. Man ringe... Ver más
Veldig dårlig kundeservice. Det finnes ingen e-postadresse, all kontakt må skje via WhatsApp, hvor medarbeiderne ikke kan hjelpe med annet enn standardsvar. Jeg har ventet på en reservedel til min D... Ver más
Jeg kjøpte en Dyson v8 advance og det ble historiens dårligste støvsuger kjøp. Jeg kunne returnere den og få pengene tilbake sa kundeservice, men måtte regne med at det kunne ta opptil flere uker. Noe... Ver más
Información sobre la empresa
| Få skreddersydd support |
| Se stylingveiledninger |
| Dyson for bedrifter |
Om Dyson
Dyson ble grunnlagt med en idé og et ønske om å løse problemer som andre ignorerer; støvsugere som tetter seg og mister sugekraft, håndtørkere som trekker masse strøm og ikke fungerer og hårteknologi som er avhengig av høye temperaturer og fører til varmeskader.
Siden Dyson ble startet opp i England i 1993 har virksomheten vokst fra en mann og en idé til et globalt teknologi selskap med et økende antall ansatte, og et team av ingeniører og forskere i hjertet av virksomheten.
I dag selges Dysons maskiner i over 65 land. Fra trådløse støvsugere til luftrensere og hårfønere – en ny generasjon av teknologi som har funnet veien til Dyson-eiere i hele verden.
Kjøp direkte fra oss som har utviklet den
Dysons prisgaranti
Fri frakt* og retur
60 dagers åpent kjøp*
Kjøp nå, betal senere
Información de contacto
Det er utrolig hvor dårlig service jeg…
Det er utrolig hvor dårlig service jeg har opplevd av ulike dyson eksperter. Hver gang du vil snakke med eksperter må du oppgi navn, e-post, adresse og bestillingsnummer og du må sitte foran maskinen slik at du ser serienummer osv. alt det er for sårt vidt ok.
Historien er. Jeg kjøper en ny maskin og etter 2 ganger bruk er den defekt. Etter korrespondanse og en svar på en del kontrollspørsmål med eksperten få jeg beskjed om at hoveddelen på maskin er defekt og garantisak. Men delen er ikke på lager så jeg må vente. Når den ankommer kan eksperten ikke svare på, ikke antyde en gang om det tar 1 uke, 2 eller en måned. Etter 8 dager kontakter jeg dem på nytt og etterspør leveransen. Får samme beskjed, delen er ikke på lager. De kan ikke antyde når den kommer. Etter 10 dager kontakter jeg dem på nytt. Dyson har maks 10 dagers ventetid på deler. Samme beskjed, ikke tilgjengelig på lager, ingen dato kan oppgis. Dette aksepterer jeg ikke og da tilbys refusjon eller ny maskin. Jeg velger ny maskin, men må først sende inn min nåværende, så jeg velger det og får da bekreftelse pr e-post hvor det henvises til vedlegg med returetikett. Men det er ingen returetikket ved e-posten, så jeg ber om å få tilsendt den. Da får jeg svar på engelsk med 2 alternativer som er vanskelig å forstå forskjellen på. Mye tid er brukt før en mulig løsning kommer. Jeg vet fortsatt ikke hvor jeg skal sende min maskin i retur. Fortsatt ikke mottatt noen retur etikett. Jeg gidder ikke å betale for å returnere en maskin som ikke etter 2 dager. Utrolig skuffet over produktet og ikke minst hvor omstendelig det er å chatte med kundeservice, som føles som en blanding at chat gpt korrespondanse og noen som forsøker å hjelpe deg, men så omstendelig dette. Så jeg er spent på når jeg får etikett og ikke minst hva som skjer etter at de har fått maskinen i retur- kanskje er det da heller ingen garanti lenger og ingen ny maskin. I mellomtiden har jeg lånt støvsuger av 4 ulike naboer. Jeg flytter og derfor er det ekstra kjedelig at dette skjer. Mulig det er lettere å kjøpe maskinen i butikk lokalt. Ser at dyson Spania får god bedømming på sin service, mens dyson Norge får 2,9. jeg skjønner godt hvorfor
Retur av en vare er nesten umulig…
Retur av en vare er bare mulig med store nerver. Nettstedet får det til å høres veldig enkelt og bekymringsløst ut å returnere en vare, men i virkeligheten er det nesten umulig å gjøre. Når du sender en returforespørsel, mottar du ingen etikett med en kode til postkontoret. Det vil si at du faktisk ikke har noen måte å returnere varen på, du har verken adresse eller informasjon. Etter å ha kontaktet supporttjenesten, vil du bare motta løfter om at alt vil bli sendt snart, og dette vil være alle 5-6 ganger du kontakter i løpet av få dager. Så vil de skrive til deg at et helt team allerede jobber med problemet ditt, selv om det faktisk ... bare er en retur av varer som ikke burde forårsake problemer. Videre, hvis du fortsatt klarer å få en etikett og du sender varene, er det en risiko for å bli stående uten varene og uten penger. Du vil få beskjed om at varene ennå ikke har kommet til dem, osv. Du kan ikke spore pakken utenfor Norge. Og de vil lyve til deg at varene ennå ikke har blitt tollklarert, ønske deg en god dag, osv. Og dette kan skje i 2 måneder eller mer. Hvis du ikke skriver hundre ganger, vil de glemme deg. Vær forberedt på at du kanskje må kontakte forbrukervernet. Selvfølgelig må du betale et gebyr, men det er i det minste en sjanse til å få pengene tilbake. Jeg kommer aldri til å bestille dette produktet fra nettstedet igjen. Og dette er første gang jeg har sett kunder bli så frekt lurt i Norge.
Not like an old type dyson hoover
I previously owned a dyson when they were manufactured in the uk it was like a tank solid and felt solid as well
So I buy a new one it arrived today
First impression its heavy
Second its like a big box of plastic
Flimsy not strong looking or feeling like it could snap
It got very hot
Overall disappointed will not buy duson again since they got the Chinese to manufacture it they lost the quality and went for the profit
Dårlig produkt som ikke er verdt penger
Vi kjøpte en trådløs støvsuger for ca. 2 år siden som begynte å feile allerede etter en kort tid. Motoren slår seg av automatisk etter bare noen sekunder, og lager en rar lyd. Etter mye fram og tilbake sendte de oss en ny hode, og det hjalp ikke heller, og det samme skjer igjen hver gang vi skal bruke den. Nå har vi meldt saken på nytt, og venter på svar. Veldig veldig vanskelig å få tak i kundeservice og man må bruke mange dager for å få tak i dem. Mtp. prisen som man betaler for produktet, forventer man mye bedre kvalitet. Kommer ikke å kjøpe flere produktet fra dette merket.
Dårlig kundeservice
Vanskelig å få tilbake refusjon
Jeg kjøpte 3 hårprodukter 27. mars hvorav jeg sendte 2 av produktene i retur 2. mai som var godt innenfor fristen. Det lå ingen returlapp med så måtte kontakte de gjentatte ganger for å få tilsendt den på mail. Sendte så pakken tilbake med PostNord 2. mai og så på appen at Dyson hadde mottatt returen 15. mai. Når jeg skriver dette så har jeg fremdeles ikke fått tilbake pengene mine og datoen er 7. juli. Jeg har ringt de flere ganger til liten nytte og de sender heller aldri noen oppdatering på hvor saken min står og hva problemet er. Jeg angrer bittert på at jeg ikke betalte med 30 dager åpent kjøp med Klarna, da hadde jeg selvfølgelig ikke betalt. Det dreier seg tross alt om rundt 11000 kr så vil selvfølgelig ha pengene tilbake. Synes hele prosessen med Dyson har vært meget dårlig og lite kundevennlig. Neste skritt nå vil være å kontakte Forbrukerrådet. Det burde selvfølgelig absolutt ikke være nødvendig med et firma som Dyson synes jeg, men de viser svært liten vilje til å holde meg som kunde oppdatert og å løse eventuelt problemet. Har de ikke mottar returen fra PostNord så må jo de kontakte dem og løse det seg i mellom. Det skal ikke gå utover meg som kunde, som har gjort alt de har bedt om. Anbefaler absolutt å bestille via Klarnas 30 dagers åpent kjøp og ikke betale direkte.
They took my money and didn't ship my order.
I placed an order about a month and a half ago for a fan so I could have it during the summer. I've contacted support numerous times over the past month to either get the fan shipped or to get a refund, but every time I get the same answer. "they will escalate the issue and a dedicated team will reach out to me." Well, it's been almost 6 weeks, and no one has reached out to me.
I will never purchase from Dyson again, and I would caution anyone else from buying directly from them.
Dyson lover gratis retur men ble det aldri synes jeg
Har kjøpte en dyson hårføner. Har prøvd den i paar ganger. Ble ikke fornøyd. Synes at gamnel hårføner virker like bra. Dyson har 60 dager returrett om jeg ble ikke fornøyd. Først var det ingen retur etiketten i pakken. Da prøvde jeg å kontakte kundeservice gjennom whatsapp. 2 eller 3 ganger. Har fått email at returen ble registrert og at i emailen ble det lagt returetikketen. Ingenting som ble vedlagt. Da prøvde jeg på nytt. Fikk beskjed at jeg må vente i 24 timer at de ordner retur etiketten . Kommer ingenting i løpet av nesten 30 timer. Ble skuffet av kundeservice jeg. Aldri opplevd så dårlig kontakt med kundeservicen. Så lurer jeg på hvordan kan jeg returnere hårføneren tilbake!!!! Oppdatering den 15.07. Jeg har fått returlapp og returnert hårføneren til dyson. Da er det bare vente at dyson registrerer returen.
Kundeservicen er den verste jeg har…
Kundeservicen er den verste jeg har vært borti. Jeg har bestilt en støvsuger for 10 dager siden. Jeg har ikke fått noe sporingsnummer, og får bare beskjed om at jeg må vente til den estimerte leveringstiden er over. De sier at de ikke kan gi meg sporingsnummeret siden systemet ikke er oppdatert enda. Det er den dårligste forklaringen jeg har hørt. Kan hende produktet er bra, men kundeservicen er elendig.
Fornøyd med produktet men elendig…
Fornøyd med produktet men elendig kundeservice…..
Klarte å bestille feil filter til lin støvsuger i mars, holder enda på den dag idag (30 juli) med håndtering av retur. Måtte sende mail og ringe 4 ganger før jeg fikk returlapp. Fikk endelig sendt den i retur i begynnelsen av mai og venter enda på refusjon. Jobber i kundeservice selv så her har de jammen meg en stor jobb og gjøre.
Veldig skuffet over Dysons kundeservice
Veldig skuffet over Dysons kundeservice
For to uker siden kontaktet jeg Dyson angående støvsugeren min, som fortsatt er innenfor garantiperioden. I stedet for en rask og tydelig løsning måtte jeg snakke med hele fem forskjellige ansatte – hver gang en ny person, og ingen av dem klarte å følge opp saken skikkelig. Ingen kontinuitet, ingen ansvarsfølelse.
Nå har jeg i en uke prøvd å få tak i kundeservice – uten hell. Ingen tar telefonen. Jeg ringer 4–5 ganger hver dag, og det er fullstendig ignorering. Selskaper som Dyson burde ta bedre vare på kundene sine, spesielt når produktene ikke er billige. Akkurat nå er servicenivået rett og slett elendig.
Svindel
Skulle kjøpe støvsuger på nettsiden deres, og de tilbydde 5% rabattkode dersom en meldte seg på nyhetsbrevet deres. Dette var en kode som skulle komme iløpet av 24 timer på mail,denne kom selfølgelig aldri. Men støvsugeren låg i handlekirha fortsatt og da får en massevis av mail om en vil fullføre kjøpet, men ikke en eneste mail om rabattkode, som kommer kunden til gode. Og en kan ikke kontakte dem heller, kun via WhatsApp? Og der er det kun spesifikke ting en kan snakke med dem om, via en chat bot. Helt useriøs bedrift som ikke vil at kundene deres skal kunne kontakte dem på vanlig måte.
Umulig å komme gjennom på telefon til kundeservice
Jeg har stått i telefonkø nærmest i hele dag, les i timesvis og blitt kastet ut flere ganger. Et såpass dyrt produkt og så dårlig support/kundeservice er rett og slett for dårlig.
Kundeservice er til å le av
Kundeservice er jo til å le av. Jeg spurte om 360 hepa air purifier glass filter passet pure cool me. Sendte til og med bilde av filteret på nettsiden. Måtte skrive spørsmålet mitt 8 ganger før jeg fikk faktisk svar. Han spurte om og om igjen om hva spørsmålet mitt var og jeg skrev det om og om igjen. Trodde han ikke fikk igjennom meldingene mine først eller at han var en robot, men så spurte jeg om han var en ekte person og det svarte han ja på. Ikke noe komplisert spørsmål heller («passer 360 hepa air purifier filter til pure cool me?»).
Kjære alle venner🥰håper dere kan hjelpe…
Kjære alle venner🥰håper dere kan hjelpe meg å dele denne historien med alle deres venner. Jeg bestilte meg en Dyson Airwrap i.d multistyler til kroner 6460,- som jeg mottok 22 april. Dessverre så stod ikke produktet til forventningene. Jeg returnerte produktet 5 mai med Qr kode fra Dyson. Som dere ser av alle screenshot så forlanger Dyson at vi bruker deres Qr kode. Jeg har dessverre betalt produktet, og Dyson nekter at de har fått varen i retur. Post Nord bekrefter at returen er levert Dyson. Jeg har vært i dialog med Dyson 2 ganger via What’s App der de første gang bekrefter pengene tilbake. De har gått tilbake på dette, og andre gang påstår agenten at de ikke sender QR kode for retur, 🙈jeg må betale returen selv. Jeg har hele historien på What’s App og det er nesten ikke til å tro. Jeg trodde Dyson Norge var seriøs, men dette er svindel på høyt nivå. Vær så snill å dele til skrekk og advarsel 🙈🙈🙈. Jeg står tilbake over 6000,- kroner fattigere uten Dyson produktet. Har noen tips om hva jeg kan gjøre for å få pengene tilbake? Takker for hjelpen på forhånd.
Advarsel - problemer med refusjon
Jeg benyttet meg av "40 dager åpent kjøp" og returnerte en Airwrap innen fristen tilbake til Dyson Norge. Returen ble sendt med Post Nord 6. mai med returetikett fra Dyson. Pakken ble levert Dyson Norge dagen etter, 7. mai. Dette har jeg bevis på takket være sporingen i Post Nord.
Har chattet med Dyson via WhatsApp og de hevder at pakken er konsolidert (?) og at den ikke er kommet til lager enda. I dag er det 10. juni! Jeg er usikker på om jeg noen gang vil få refundert pengene mine?
Kr 6640,-!
Har brukt alt for mye tid på å prøve å komme i kontakt med Dyson. Dyson svarer ikke på telefon, og på chaten Whatsapp er det ingen som tar ansvar for å løse saken. Dette er nok et kundesenter som sitter i utlandet og svarer noen faste fraser, uten noe vilje til å finne ut hva som har gått feil.
Det er derfor feil at Dyson refunderer 14 dager etter mottatt retur. Nå har det gått en måned og jeg venter fremdeles. Vær forsiktig med å handle fra Dyson Norge!
Elendig kundeservice!
Elendig kundeservice!! Del av Dyson-støvsuger blir raskt ødelagt etter kjøp, og jeg kontakter kundeservice for å få ny del. Etter å ha sittet på deres kundetelefon og hørt at jeg må vente i 10 min, så i 20, så i en time, og de endelig svarer og vi må gå gjennom en times feilsøking, sier hun at hun skal sende en erstatningsdel. Ukene går og ingenting skjer. Så tar jeg kontakt på nytt og får samme ventetid. Når de endelig svarer, har de ikke noe i systemet om ny del. I tillegg kan han ikke hjelpe meg, for han sitter ikke på riktig avdeling. Nå er jeg igjen kontakt, men har ikke håp om noen ny erstatningdel.
Støvsuger sluttet å virke etter 4 mnd
Støvsuger sluttet å virke etter 4 mnd. Var i kontakt med kundeservice som skulle sende ny hoveddel med en gang. 2 uker senere fikk jeg mail om at de ikke hadde den på lager. Og hørte ikke noe mer. Ringt flere ganger og får de samme svarene hver gang. Fikk beskjed om å sende støvsugeren til Dyson for å få tilsendt en ny. Gjorde dette for snart 2 uker siden og PostNord eller Dyson vet ikke hvor pakken er. Skulle tro de har sendt en falsk qr kode. IKKE kjøp noe fra Dyson. Tips til dere som ikke får tak i de, tast 1 for at du skal kjøpe støvsuger. Ellers tar de ikke tlf når det gjelder andre henvendelser. Elendig kundeservice som er nedlatende og prøver å vri seg unna!
Sykt at dere har begynt å bruke…
Sykt at dere har begynt å bruke postnord… Har bare hatt gode opplevelser med dere tidligere, men nå sitter jeg enda å venter på en pakke som skulle ha vært levert tidlig denne uka, den kommer hvertfall ikke før neste uke om den i det hele tatt dukker opp. Dukker den opp er den vel knust.
Kunne tenkt meg å gitt dere 5 av 5 stjerner for kundeservice og produkt, men postnord drar dere faktisk helt til 0. Kommer ikke til å handle igjen da dere velger postnord økonomifrakt fremfor å faktisk bry dere om kundene deres.
Når kundeservice først svarer
Når kundeservice først svarer, så er det som grammatikken til en 6-åring. Eventuelt, dårlig oversettelse.
Bestilte to vifter for 5 år siden, ene streika etter 3,5 år (kosta over 5000kr)!! Fikk ikke noe hjelp da jeg henvendte meg, fikk kun vite at garantien var på 2 år. Noe som er helt sinnsykt for en vifte til den prisen.
Andre viften trenger et filter, og var enda dyrere. Dette filteret viser seg å ALLTID være utsolgt. Fikk beskjed nå om at jeg kunne bestille et alternativt filter -Som er DOBBELT så dyrt. Filter til 900kr!? Dyson, dere er altfor dyre, og kundeservicen deres er altfor dårlig.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.