Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Anbefaler ikke hvis du tror på garanti hva de lover. Garanti er en svindel. Dyson støvsuger er et bra produkt så lenge det fungerer . Kjøpte min 2023 februar. Etter 3 år er ikke heil lenger. Og gar... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kundeservicen deres er helt håpløs. Sendte inn min kones hårføner for over et halvt år siden og har enda ikke mottatt noen erstattning selv om det ble bestemt at hun skulle få ny på garanti. Man ringe... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Veldig dårlig kundeservice. Det finnes ingen e-postadresse, all kontakt må skje via WhatsApp, hvor medarbeiderne ikke kan hjelpe med annet enn standardsvar. Jeg har ventet på en reservedel til min D... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kjøpte en Dyson v8 advance og det ble historiens dårligste støvsuger kjøp. Jeg kunne returnere den og få pengene tilbake sa kundeservice, men måtte regne med at det kunne ta opptil flere uker. Noe... Ver más

Información sobre la empresa

Få skreddersydd support
Se stylingveiledninger
Dyson for bedrifter

Om Dyson

Dyson ble grunnlagt med en idé og et ønske om å løse problemer som andre ignorerer; støvsugere som tetter seg og mister sugekraft, håndtørkere som trekker masse strøm og ikke fungerer og hårteknologi som er avhengig av høye temperaturer og fører til varmeskader.

Siden Dyson ble startet opp i England i 1993 har virksomheten vokst fra en mann og en idé til et globalt teknologi selskap med et økende antall ansatte, og et team av ingeniører og forskere i hjertet av virksomheten.

I dag selges Dysons maskiner i over 65 land. Fra trådløse støvsugere til luftrensere og hårfønere – en ny generasjon av teknologi som har funnet veien til Dyson-eiere i hele verden.

Kjøp direkte fra oss som har utviklet den

Dysons prisgaranti

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Elendig kundeservice

For mange måneder siden kjøpte vi en Dyson Gen5 detect absolut. Vi syntes i utgangspunktet det var dårlig at vi ved å kjøpe en dyrere modell enn vi har hatt for å oppleve at vi ikke får støvsugd overalt uten å måtte kjøpe ekstra deler. Men det gjorde vi altså. Så har vi siden november forsøkt å få tak i Fugemunnstykket og adapter for lave steder. Det har dem altså aldri på lager… Mannen min har hatt på varsel når dere får den på lager, det er altså nå snart ett halvt år siden. Dette er for dårlig til en støvsuger til nesten 10 000.-, og neste gang velger vi nok ett annet merke enn Dyson. Sendt tre mld på WhatsApp uten svar, i og det er umulig å få svar på tlf, samt at det ikke finnes en mailadresse å oppdrive. Elendig kundeservice!

24 de abril de 2025

Ikke verdt pengene

Ikke verdt pengene – veldig dårlig kundeservice. Kjøpte en dyr hårføner som sluttet å fungere kort tid etter. Sendte den inn til reparasjon, men samme problem kom tilbake raskt – tydelig at ingenting egentlig ble fikset. Kundeservice svarte med standardsvar og sluttet å følge opp selv etter at jeg sa ja til betalt reparasjon. Svært skuffet. Ikke anbefalt – det finnes langt bedre alternativer.

27 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Venta 6 måneder på å få tilsendt en…

Venta 6 måneder på å få tilsendt en Støvsugerhode og det er fortsatt ikke mottatt. De har det ikke på lager sier de.
Blir ikke Dyson på oss neste gang når de presterer å ha ikke på lager normale byttedeler.

18 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I fjor kjøpte jeg dessverre en Dyson…

I fjor kjøpte jeg dessverre en Dyson luftrenser og luftfukter, men etter noen måneders bruk begynte den å feile gjentatte ganger. Feilen var av typen “Kjør en Deep Clean Cycle”, som jeg hadde store problemer med å gjennomføre. Til slutt, etter flere runder med kontakt med Dyson hvor jeg forklarte at maskinen hadde alvorlige problemer, sa jeg at jeg ønsket å enten bytte den eller returnere den – men det ble ikke tatt hensyn til.

Problemet med Deep Clean Cycle ble tilsynelatende løst da de sendte meg en ny pumpesøyle. Men etter kort tid begynte maskinen å vise en ny feil: at vanntanken var tom – selv om den ikke var det.

Jeg er veldig overrasket over hvor lite villige Dyson sine kundeservicemedarbeidere er til å anerkjenne at maskinen har en reell feil. Etter flere henvendelser sendte jeg til slutt inn maskinen til reparasjon. Jeg skal ikke en gang begynne å beskrive hvor lang tid det tok, og hvor mange ganger jeg måtte kontakte dem for å få vite hvor maskinen befant seg.

Jeg fikk maskinen tilbake torsdag 3. april – over tre uker senere – men allerede etter én dags bruk dukket den samme feilen opp igjen. Det betyr at maskinen bare ble midlertidig “fikset”, og det er åpenbart at den har en alvorlig feil. Det er også mulig at dette gjelder flere av Dyson sine luftfuktere generelt.

Jeg vil derfor enten ha denne maskinen byttet ut med en som fungerer, eller få pengene mine tilbake.

Jeg vil aldri anbefale noen å kjøpe denne typen Dyson-produkt. Det er dyrt, det fungerer ikke, og kundeservicen er både frustrerende og skuffende.

5 de abril de 2025

Veldig misfornøyd

Veldig misfornøyd. Støvsugerhode til møbler og gulv begge ble ødelagt. Å levetiden på batteriet/støvsuger var rundt tre år. Dette var en dyson animal. Kommer aldri til å kjøpe dette dyre og dårlige merke igjen. Dette er dårlig for miljøet og lommeboka.

2 de abril de 2025

Useriøst veldig useriøst Dyson & PostNord

Bestilte en støvsuger, den ble levert på trappen hos naboen helt uten varsel og naboen ringte meg føre jeg fikk beskjed om levering av PostNord.
Bestilte en luftrenser og en supersonic hårføner, luftrenseren blir levert og denne gangen så jeg Sjåføren fra PostNord som igjen ikke varsler. Han hadde bare luftrenser og ingen hårføner, ringer så PostNord og de mente at de ikke hadde fått den av Dyson. Jeg tar så kontakt med Dyson over WhatsApp og fikk beskjed om å vente 2-3 dager, ingen pakke dukket opp og PostNord vet fremdeles ingen ting om produktet. Tar kontakt med Dyson kundeservice på tlf hvorav jeg må levere en skriftlig redegjørelse med signatur, får så beskjed om at det vil ta tre uker med en etterforskning mot PostNord. Noe jeg uttrykker at er uaktuell saksbehandling tid da dette var en bursdagsgave og bursdagen alt har vært, samme dag får jeg vite av Dyson at produktet var blitt sporet opp. Det var blitt sendt i retur fra PostNord til Dyson, så da tar Dyson og avbestiller ordre og jeg får beskjed om å måtte bestille produktet på nytt. De skulle selvfølgelig returnere pengen, men det tar opptil fjorten dager. Hadde den første Dyson kundebehandleren jeg snakket med på WhatsApp gjort jobben sin, hadde jeg nok garantert hatt gaven og ei jente hadde vært veldig lykkelig. Men hvordan Dyson håndterer sin feil og rotet fra verdens værste transportør av varer, er så skuffende og lite profesjonelt at her vil jeg aldri handle fra igjen. Og vanligvis styrer jeg unna firmaer som bruker PostNord. OG DYSON IKKE SVAR MED AT JEG SKAL SHATTE SKRIVE MED DERE PÅ PRIVAT PÅ DERES KANALER, FOR DER FUNGERER DERE IKKE. MEN SVAR OPPRIKTIG I HENHOLD TIL DENNE ANMELDELSEN "takk for meg"

17 de marzo de 2025

Frekk og useriøs kundeservice

Viser til min tidligere vurdering. Fikk støvsugeren nå tilbake like skitten og ikke rengjort i det hele tatt. Men 1300,- måtte jeg betale.
Frekk og useriøst av kundeservice fra Dayson

10 de febrero de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dyson WashG1™-gulvvasker

Vaske kvaliteten var god og det var ikke mye vann igjen på gulvet. Men måtte returnere likevel.

Apparatet er for tung for meg. Umulig å vaske trappene - rulleholderen er for stor og vaskeren
virker spesielt tung der. Det er også steder i huset der rulleholderen ikke kan gå, så etter vasking med gulvvasker, måtte jet likevel ta bøtte og vaske de stedene som ikke kunne vaskes med gulvvasker. Dette er tungvint. Batteriet varer ikke så lenge.
Vasking uten å støvsuge først fungerer ikke i huset med en katt.

Ser at trådløst er ting nå, men kunne tenke meg å prøve en ikke batteridrevet og ikke vertikal gulvvasker med en litt mindre rulleholderen, som går overalt. Litt som vanlig støvsuger,som jeg kan rengjøre overalt i huset og bruker på trappene.

23 de septiembre de 2024

ELENDIG kundeservice

Fornøyd med støvsugeren men ELENDIG kundeservice . Har en reklamasjon siden august 2023...fått til svar at varen jeg reklamerer på ikke er på lager og skal bli sendt så fort de får den inn . Neste svar er at varen skal bli sendt...fått bestillingsbekfreftelse etpar ganger hvor det står at varen blir levert av PostNord innen 4- 6 dager , har aldri kommet. Når jeg ringer til kundeservice tar det lang tid før svar og mye frem og tilbake uten at noe skjer. Har skrevet skriftlig henvendelser også uten å få svar eller at noe skjer med saken . 11/2 år er vel litt drøyt uten at reklamasjonen gjennomføres!!!?@
Grethe-Iren Hansen

3 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tvilte først, men superfornøyd at jeg prøvde!

Før kjøpet tvilte jeg litt da prisene på dyson produktene er mye høyere enn andre merkevarer, men etter å ha søkt litt rundt, erfaring og misfornøyde med de andre produktene jeg tidligere har hatt av andre merker, bestemte jeg å prøve dyson allikevel og angrer ikke et sekund!!
Kjøpte en Special Edition Dyson Supersonic™ hårføner (Vinca blue/Rosé) og en Special Edition Dyson Airwrap™ multistyler Complete Long (Vinca blue/Rosé). Super fornøyd med begge settene og må si at det er verdt hver eneste krone! Ikke bare er det top kvalitet, men gir "frisør stylet" hår ganske enkelt!

27 de noviembre de 2023

Have repeatefly been in contact with DYSON Norway

Have repeatefly been in contact with DYSON Norge regarding my DYSON V11. Machine purchased in May 2019 , Machine not working August 2024.
Was informed that I needed a new battery for machine and I would need to pay before order for battery would be sent to me. Money was returned no battery in stock. Contacted DYSON Norge once again in September and was informed battery was now in stock . Once again I had to pay in advance before battery would be sent. Again payment returned, no battery. I have contacted DYSON every 14days since trying to solve my problem to no avail.
UP until August I was very pleased with my DYSON , best vacuum cleaner I have ever had.
Not sure where the problem is in DYSON admin but something needs to be done before DYSON loses all its customers. Still hope for a solution to my battery problem .

15 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Batteriet til dyson v8 varer ikke…

Batteriet til dyson v8 varer ikke lenger enn 4 år og nytt koster over 1000 kr noe som er like dyrt som en støvsuger fra et annet merke. Sugeevne er for dårlig. Dekkes ikke av garantien deres. Dårlig for en støvsuger til 5000 kr. Overpriset skrot. Dårlig og begrenset kundeservice. For det meste bare chat bot. Svaret dere gir hjelper kun dere selv. Støvsugeren har kun hatt normal bruk i leilighet. Og da er det 5 år garanti etter norges lover om reklamasjon. Men det virker ikke som dere bryr dere om dette.

23 de septiembre de 2024

Respuesta de Dyson Norge

Takk for tilbakemeldingene dine. Vi forstår at batterilevetid og pris er viktige faktorer, og vi streber etter å sikre at produktene våre oppfyller høye standarder.

Batterier er utsatt for slitasje, og det er sant at de slites etter lang tids bruk. På grunn av sammensetningen av kjemiske komponenter kan det være en liten variasjon i batteriets levetid, og det vil uunngåelig bli utslitt. Batterilevetiden til våre batteridrevne verktøy avhenger av modusen du bruker dem i. Det kan hende at du alltid bruker maskinen i MAX-modus, som krever betydelig mer batteristrøm og derfor kan brukes i en kortere periode.

Hvis du har spørsmål eller trenger ytterligere hjelp, er du velkommen til å kontakte oss direkte. Vi er her for å hjelpe deg, og vi setter pris på dine tanker!

Rask levering

Respuesta de Dyson Norge

Takk for tilbakemeldingene dine! Det er flott å høre at leveringen gikk raskt. Vi streber alltid etter å gi kundene våre en smidig opplevelse. Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål eller trenger hjelp i fremtiden!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Støvsugeren er fin

Støvsugeren er fin, men jeg fikk et problem og muligheten for hjelp var elendig

Hei Øystein,

Takk for din tilbakemelding. Vi er lei oss for at du ikke fant det enkelt å kontakte oss.

Vi inviterer deg til å sende oss en melding via Live Chat via nettsiden vår, eller privat melding på Facebook eller Instagram.

Åpningstider: 09:00 - 18:00 mandag til fredag og 09:00 - 14:00 på lørdager.

Eller ringe oss på 80069196, Mandag - Fredag 09:00-13:00.

Ha en fin dag.

Everything is perfect!

Everything is perfect!

Respuesta de Dyson Norge

Hei, takk for din positive tilbakemelding. Vi setter stor pris på det og er glade for å høre at du er en fornøyd Dyson-kunde.

Få mer ut av Dyson med MyDyson™-appen. Personlige guider og eksklusivt innhold. Rask tilgang til ekspertstøtte, reservedeler og tilbehør. Dine brukermanualer og garantiinformasjon.

Ha en fin dag!

Fantastisk produkt

Raskt levert. Fantastisk produkt.

7 de septiembre de 2024

Respuesta de Dyson Norge

Hei, takk for tilbakemeldingen din. Vi er glade for å høre at du er fornøyd med servicen vår og med Dyson-produktet ditt.

Vi ønsker deg en fin dag!

Fabelaktig

Fabelaktig.
En ny tidsregning for trådløshet.
Alt er optimalt.
Eneste som mangler er noen til å gjøre jobben,, men dette er så gøy at den tar jeg. !!!

8 de septiembre de 2024

Respuesta de Dyson Norge

Hei, takk for tilbakemeldingen din. Vi er glade for å høre at du er fornøyd med Dyson-produktet ditt.

Vi ønsker deg en fin dag!

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.