Anbefaler ikke hvis du tror på garanti hva de lover. Garanti er en svindel. Dyson støvsuger er et bra produkt så lenge det fungerer . Kjøpte min 2023 februar. Etter 3 år er ikke heil lenger. Og gar... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Kundeservicen deres er helt håpløs. Sendte inn min kones hårføner for over et halvt år siden og har enda ikke mottatt noen erstattning selv om det ble bestemt at hun skulle få ny på garanti. Man ringe... Ver más
Veldig dårlig kundeservice. Det finnes ingen e-postadresse, all kontakt må skje via WhatsApp, hvor medarbeiderne ikke kan hjelpe med annet enn standardsvar. Jeg har ventet på en reservedel til min D... Ver más
Jeg kjøpte en Dyson v8 advance og det ble historiens dårligste støvsuger kjøp. Jeg kunne returnere den og få pengene tilbake sa kundeservice, men måtte regne med at det kunne ta opptil flere uker. Noe... Ver más
Información sobre la empresa
| Få skreddersydd support |
| Se stylingveiledninger |
| Dyson for bedrifter |
Om Dyson
Dyson ble grunnlagt med en idé og et ønske om å løse problemer som andre ignorerer; støvsugere som tetter seg og mister sugekraft, håndtørkere som trekker masse strøm og ikke fungerer og hårteknologi som er avhengig av høye temperaturer og fører til varmeskader.
Siden Dyson ble startet opp i England i 1993 har virksomheten vokst fra en mann og en idé til et globalt teknologi selskap med et økende antall ansatte, og et team av ingeniører og forskere i hjertet av virksomheten.
I dag selges Dysons maskiner i over 65 land. Fra trådløse støvsugere til luftrensere og hårfønere – en ny generasjon av teknologi som har funnet veien til Dyson-eiere i hele verden.
Kjøp direkte fra oss som har utviklet den
Dysons prisgaranti
Fri frakt* og retur
60 dagers åpent kjøp*
Kjøp nå, betal senere
Información de contacto
Alt var bra men savner norsk…
Alt var bra men savner norsk bruksanvisning på de forskjellige delene.

Respuesta de Dyson Norge
Det er veldig vanskelig å oppnå kontakt…
Det er veldig vanskelig å oppnå kontakt på telefon. Det er en mulighet for å treffe hjelp hos personer som snakker norsk, noe man kan velge, men jeg fikk hjelp av en som kun snakket engels. For meg er det vanskelig å forklare feil ved små deler på engelsk, men jeg følte at jeg og hjelper forstod hva som var galt. Frustrasjonen er da stor når delen ankommer og det er feil del. Nå må jeg starte på nytt, pluss at jeg har en del jeg må returnere. Det var ikke med retur-adresse.

Respuesta de Dyson Norge
Hårføneren min virker ikke som den…
Hårføneren min virker ikke som den skal. Viser feil fra første gang når jeg startet å bruke den. Er det mulig at filteret blir skittent før jeg startet å bruke hårføner?? Helt forferdelig ☹️
Kundestøtte via chat-robot hjelper ikke meg. Skriver at jeg måtte ringe. Linje åpent fra 9-13. Når jeg kan ringe hvis jeg er travel på jobb fra 9-13? Jeg angrer så mye at jeg har kjøpt denne.
😩

Batteri til «V8 Animal» burde vare mer enn 4 år
Negativt at et batteri til «V8 Animal» ikke lever lenger enn 4 år.
Positiv opplevelse på kundeservice som kunne raskt søke/bekrefte feilen på min støvsuger. Nytt batteri ble sendt umiddelbart men det tok nesten 1,5 uke før den ble levert.
Vi har 2 andre Dyson støvesugere som er minst like gamle som fremdeles «lever»

Topp kundeservice
Veldig god og smertefri kundesupport da min støvsuger hadde gått i stykker.
Tok en raskt feilsøking på telefon, fikk tilsendt ny del.

Respuesta de Dyson Norge
Blåser godt men føles billig
Viften blåser godt, men i mitt tilfelle sluttet den å fungere etter rundt 10 dager. Snakket med support g tror jeg får en ny en. Men til prisen syntes jeg at kvaliteten var ganske dårlig. Hele viften er virker veldig billig og kan lett bli ødelagt da det er veldig tynn plast

Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Jeg kjøpte den nyeste og dyreste dyson støvsugeren Dyson Gen5detect og den fungerer bare i veldig kort tid før den slutter å fungere. Det er et styr å få tak i kundeservice og når jeg endelig får tak i dem så sender de meg nytt batteri, noe som ikke hjelper for den slutter å fungere med nye batterier også. Dette har skjedd flere fanger nå og jeg har krevd pengene tilbake og de svarer ikke. Jeg har med andre ord et ubrukelig produkt fra dyson!

Respuesta de Dyson Norge
Fullstendig umulig å få tak i
Fullstendig umulig å få tak i, har forsøkt å ringe dere i 2 uker, kommer ikke gjennom. Chat funksjon er en fullstendig spøk. Har aldri vært borti mer useriøs bedrift i mitt liv. Det virker umulig å returnere produkter.

Respuesta de Dyson Norge
Bra produkt og grei levering
Bra produkt og grei levering, lang tid for kundeservice

Umulig å få tak i
Umulig å få tak i, chatten svarer ikke, satt en dag i 45 min å venta på svar. Ringt mange ganger, kun engelsktalende som svarer, sendt inn bestilling på returskjema, kommer ikke. Fikk beskjed om at jeg måtte ha ny lader for V8 støvsuger- løste ikke problemet. Dere må skjerpe dere mange hakk for å fremstå som seriøs og kundeorientert bedrift.

Super fornøyd
Super fornøyd! Kjapp levering veldog godt produkt, som gjør det de skal,:)

Føner
Føner, som lager krøller, glatter og tørker uten fyssi hår.
Jeg har et sprøtt, litt tørr hårtype. Lett å bruke. Kjempe fornøyd :)

Service terningkast 6
Serviceminded konsulent på telefon. Ingen lange forklaringer om skade. Topp service og rask levering

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.