Anbefaler ikke hvis du tror på garanti hva de lover. Garanti er en svindel. Dyson støvsuger er et bra produkt så lenge det fungerer . Kjøpte min 2023 februar. Etter 3 år er ikke heil lenger. Og gar... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Kundeservicen deres er helt håpløs. Sendte inn min kones hårføner for over et halvt år siden og har enda ikke mottatt noen erstattning selv om det ble bestemt at hun skulle få ny på garanti. Man ringe... Ver más
Veldig dårlig kundeservice. Det finnes ingen e-postadresse, all kontakt må skje via WhatsApp, hvor medarbeiderne ikke kan hjelpe med annet enn standardsvar. Jeg har ventet på en reservedel til min D... Ver más
Jeg kjøpte en Dyson v8 advance og det ble historiens dårligste støvsuger kjøp. Jeg kunne returnere den og få pengene tilbake sa kundeservice, men måtte regne med at det kunne ta opptil flere uker. Noe... Ver más
Información sobre la empresa
| Få skreddersydd support |
| Se stylingveiledninger |
| Dyson for bedrifter |
Om Dyson
Dyson ble grunnlagt med en idé og et ønske om å løse problemer som andre ignorerer; støvsugere som tetter seg og mister sugekraft, håndtørkere som trekker masse strøm og ikke fungerer og hårteknologi som er avhengig av høye temperaturer og fører til varmeskader.
Siden Dyson ble startet opp i England i 1993 har virksomheten vokst fra en mann og en idé til et globalt teknologi selskap med et økende antall ansatte, og et team av ingeniører og forskere i hjertet av virksomheten.
I dag selges Dysons maskiner i over 65 land. Fra trådløse støvsugere til luftrensere og hårfønere – en ny generasjon av teknologi som har funnet veien til Dyson-eiere i hele verden.
Kjøp direkte fra oss som har utviklet den
Dysons prisgaranti
Fri frakt* og retur
60 dagers åpent kjøp*
Kjøp nå, betal senere
Información de contacto
Stay away! Dyson has the worst customer service!
I need service on a Dyson TP09, for whistling noise. Friday June 7th 2024 around 16:50, I tried their terrible bot chat, a service that was not even able to pull my personal information from the Dyson website, which I of course was logged into. Are Dyson amateurs? It sure seems so. I quit the chat after waiting for 35 minutes, because I remembered that I had previously communicated with Dyson through e-mail. I sent an e-mail to (censored), which was in use in 2022. The automated reply said this e-mail address is no longer in use, but I can call +47 80069196 or send a WhatsApp message to +47 92 07 91 46. I called; no longer in use. I wrote a WhatsApp message; no longer in use. Dyson, screw yourself; I will never again purchase anything from you, and I will tell everyone, every single person I meet.

Tregt svar fra Dyson kundeservice
Jeg forsøkte å kontakte kundeservice om en ordre. Dette har gått veldig bra på Dyson før, men nå er det helt krise. De har lagt ned WhatsApp nummeret som de oppgir på sin egen hjemmeside. Og nå har jeg vært på Chat i over halvannen time uten at jeg får noe svar hverken på mobil chat eller web. Verre kan det ikke bli.
Etter halvsnnen time fikk jeg svar og info jeg trengte. Så det blir to til tre fradrag i stjerner.

Respekterer ikke kjøpsloven
Startknappen på Dyson støvsuger V10 har sluttet å fungere, ca 4 år gammel.
Dette mener jeg er en reklamasjonssak da startknappen på en støvsuger burde vare i 5 år.
De har fjernet alle kontaktmuligheter utenom chat med vilje.
Etter 90 minutters ventetid fikk jeg prate med en kundebehandler.
Svaret der er at det er utenfor garanti og feilretting/erstatning må betales for.
Mailen som ble gitt som alternativ er ikke bemannet.
Har derfor sendt epost til KPMG som er kontaktpunkt for dyson norway as.
Dyson Norway A/S
c/o KPMG Law Advokatfirma AS Sørkedalsveien 6
0369 Oslo
Antar at jeg etterhvert må gå til forbrukerrådet for mekling/heving av kjøpet etter å ha brukt timesvis på dette i dag uten framgang.

Respuesta de Dyson Norge
Kommer ikke i kontakt med kundeservice
Kommer ikke i kontakt med kundeservice. Skal returnere en vare og har ikke fått med returetikkett. Fint om dere kan ringe meg på 97411542.
Fryktelig dårlig kundeservice
Fryktelig dårlig kundeservice - nesten helt umulig å få tak i ekte personer som kan yte service og hjelpe/gi gode svar. Man må være sjukt tålmodig. Har en reklamasjonssak som har tatt over to mnd nå. Men gir snart opp!
dessverre veldig bra produkter.

Respuesta de Dyson Norge
Jeg har samme problemet som Arild…
Jeg har samme problemet som Arild nevner. Går ikke ann å bestille returetikett gjennom deres form på nettsiden. Roboten klarer heller ikke hjelpe meg. Kommer heller ikke gjennom til en kunderepresentant. Ønsker å returnere produktet innenfor returtid, men har ingen måte å oppdrive en returetikett eller snakke med et menneske på.

Respuesta de Dyson Norge
Jeg fikk bestilt feil filter til min Dyson tårnvifte
Jeg fikk bestilt feil filter til min Dyson tårnvifte og skulle da returnere/ bytte denne. Men siden det ikke fulgte med returetikett så prøvde jeg å bestille det gjennom hjemmesiden deres som viste seg å være helt umulig da denne funksjonen ikke virker. Har så prøvd alle tilgjengelige måter å nå dem på uten å kunne komme i kontakt med dem.
Derfor denne negative anmeldelsen, jeg kommer fremdeles ikke i kontakt med dem og kan derfor ikke anbefale produkter i fra Dyson.
Oppdatering.
Dyson har svart meg med at jeg kan kontakte dem gjennom 'Live chat' på deres hjemmeside, denne funksjonen er en chat robot som ikke forstår at jeg vil bestille en returetikett for varen så denne funksjonen er ikke til beste for kunden.
De har også en Facebook side, men jeg er ikke på Facebook og har heller ingen intensjoner om å skaffe meg en profil der. Så jeg er like langt med å få opprettet en normal kontakt med deres support avdeling.
Min anmeldelse blir stående.

Respuesta de Dyson Norge
Min Dyson Cool Tower døde etter 4…
Min Dyson Cool Tower døde etter 4 dagers bruk.
Den funker ikke. Fint om du kan ringe meg! +47 98691357
Jeg trenger en ny Dyson.
Og LiveChat funker ikke. Dette går ikke

Veldig dårlig service
Veldig dårlig service, har vært i kontakt flere ganger ang.retur og bedt om å få tilsendt returetikett og nå er det over en uke og jeg har fortsatt ikke fått noe . Er det så vanskelig å registrere en retur og sende en etikett ????!

Respuesta de Dyson Norge
Still waiting for Dyson feedback on…
Still waiting for Dyson feedback on returned package

Ekstremt dårlig kundeservice
Ekstremt dårlig kundeservice. Airwrapen min sluttet å fungere for rundt 2 mnd siden, siden det har jeg vært i kontakt med kundeservice for å få et innbytte på garantien. Kundebehandlerene har gitt meg forskjellige svar, jeg får ikke respons på mail og det tar opptil en uke for å få svar, og når jeg ringer så forteller de bare at de skal ta dette videre med teamlederen. Nå har det gått over 2 mnd siden jeg tok kontakt, og jeg har enda ikke fått ny airwrap på vegne av garantien. Jeg har sikkert ringt 8 ganger og sendt over 20 mails, i tilleggtil å tatt kontakt på whatsapp, men har fremdeles ikke fått innbyttet. Har aldri vært borti lignende, det virker som at de IKKE ønsker å hjelpe.

Respuesta de Dyson Norge
Problemi anında çözdüler ve bana yeni…
Problemi anında çözdüler ve bana yeni bir başlık gönderdiler.
Bestilt fredag og var levert onsdag
Bestilt fredag og var levert onsdag. Lynrask prosesse
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.