Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tort o niesamowitym wyglądzie i jedno z najsmaczniejszych ciast, jakie ostatnio jedliśmy. Wymarzony, przesympatyczny SpongeBob Kanciastoporty. Woooooow! Wszystkie zmysły zaspokojone, a dziecko najs... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tort na Dzien Mamy zostal dostarczony na czas, tort czekoladowo-truskawkowym jest przepyszny, pieknie wyglada, jest pieknie ozdobiony i estetycznie zapakowany. Rodzina powiedziala ze to byl jeden z na... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Witam tort z wyglądu taki sam jak na zdieciu Ale zapłaciłam za napis który mial być na torcie niestety go nie było zamawiałam czekoladowo orzechowy niestety dostalam czekoladowo makowy opis do t... Ver más

Información sobre la empresa

1. Pastelería
  2. Panadería
  3. Repostería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Zamów online torty urodzinowe, imieninowe oraz dla dzieci z dostawą do dowolnego miejsca w Polsce! ★ Pyszne torty na zamówienie!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,0

Todas las opiniones

47 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Używam od lat

Używam od lat. Nigdy nie zawiedli! Przepyszne świeże torty. Dostawa zawsze na czas. Świetne promocje. Dziekuje:)

30 de junio de 2026

Naked Cake

To był chyba najgorszy tort, jaki kiedykolwiek przyszło mi zamówić. Suche blaty, krem smakujący wyłącznie cukrem i spleśniałe borówki. Dziękuję za zepsucie nastroju.

4 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tort o niesamowitym wyglądzie i jedno z…

Wszystkie zmysły zaspokojone, a dziecko najszczęśliwsze w tak ważnym dla niego dniu. Sprawna, punktualna, bez problemów dostawa, bardzo dobrze zapakowany i zabezpieczony tort.
Zdecydowanie polecam. Tort nie jest najtańszy, ale wart swojej ceny i jakości.

29 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zamówiłam tort z kwiatkami na dzień…

Zamówiłam tort z kwiatkami na dzień mamy. W moim przypadku wszystko było super przemiły pan kurier na czas , tort świeżutki i bardzo smaczny wszystkim smakował, przepiękne kwiaty świeże. Wszystko zgodne jak chciałam , tort był również dobrze zabezpieczony. Mama nie spodziewała się niespodzianki i była bardzo zadowolona. Mogę polecić każdemu
Dziękuję i pozdrawiam 😊😉

26 de mayo de 2026

Kolejne rozczarowanie

Kiedys to byla bardzo dobra i godna zaufania firma. Od jakichs dwoch-trzech lat gubia moje zlecenia, nie dostarczaja na czas albo w ogole nie dostarczaja przesylek.

26 de mayo de 2026

Super

Ładne, dobre i punktualna dostawa. Nie wiem czego mogłabym chcieć więcej :-)

4 de abril de 2026

Wielkanoc

Smaczny i zgodny z opisem sernik Wielkanocny. Dostarczony w wybranym czasie przez sympatycznego kuriera ktory telefonicznie skontaktowal sie z odbiorca aby upewnic sie czy odbiorca jest w domu. Polecam!

4 de abril de 2026

Witam

Witam
tort z wyglądu taki sam jak na zdieciu
Ale zapłaciłam za napis który mial być na torcie niestety go nie było zamawiałam czekoladowo orzechowy niestety dostalam czekoladowo makowy opis do tego tortu był taki jaki był w zamówieniu a dostałam o smaku innym jestem trochę zawiedziona.
Pomimo wszystko życzę powodzenia w biznesie 😉

12 de marzo de 2026

Firma fatalna

Firma fatalna, strata pieniędzy.
Torcik kiepsko zapakowany, nie wyglądał jak na stronie, dostarczony z brakiem szacunku czyli rzucony i przenoszony pod pachą. Powinni się wstydzić sprzedając takie coś za tak duże pieniądze. WSTYD!

3 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kompletne olewanie próśb co do wyglądu tortu

Prosiłam o otynkowany zwykły biały tort, ozdobić miałam sama. Otrzymałam tort caly w białej śmietanie- wszystkie ozdoby wtopiły się w niego!!! Prosiłam wiele razy o otynkowanie masą cukrową, tort byl na roczek dziecka! Porazka, nie polecam !!!

13 de febrero de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.