Tort o niesamowitym wyglądzie i jedno z najsmaczniejszych ciast, jakie ostatnio jedliśmy. Wymarzony, przesympatyczny SpongeBob Kanciastoporty. Woooooow! Wszystkie zmysły zaspokojone, a dziecko najs... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Zamówiłam tort z kwiatkami na dzień mamy. W moim przypadku wszystko było super przemiły pan kurier na czas , tort świeżutki i bardzo smaczny wszystkim smakował, przepiękne kwiaty świeże. Wszystko zgo... Ver más
Tort na Dzien Mamy zostal dostarczony na czas, tort czekoladowo-truskawkowym jest przepyszny, pieknie wyglada, jest pieknie ozdobiony i estetycznie zapakowany. Rodzina powiedziala ze to byl jeden z na... Ver más
Witam tort z wyglądu taki sam jak na zdieciu Ale zapłaciłam za napis który mial być na torcie niestety go nie było zamawiałam czekoladowo orzechowy niestety dostalam czekoladowo makowy opis do t... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Zamów online torty urodzinowe, imieninowe oraz dla dzieci z dostawą do dowolnego miejsca w Polsce! ★ Pyszne torty na zamówienie!
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
totalna porażka i to po raz drugi
totalna porażka i to po raz drugi, wszystko jest nie dość że brzydkie to nie jest smaczne, nie donoszą tego co reklamują..
zdjęcia, które używają do reklam swoich wyrobów są pewnie wzięte z reklam innych cukierni dlatego że absolutnie nie przedstawiają tego co klient otrzymuje, nie polecam wręcz przeciwnie odradzam totalna beznadzieja aż wstyd!!!
Zamowilam tort w ramach prezentu…
Zamowilam tort w ramach prezentu urodzinowego nie pierwszy raz natomiast tym razem jestem bardzo zawiedziona. Tort wygladal calkiem inaczej niz na zdjeciu bardzo niestarannie wykonany. W smaku torty podobno tez niebyl godny polecenia.
Słabizna
Z roku na rok jest coraz gorzej. 3 lata temu rogale to była uczta, później z każdym rokiem było słabiej, ale w tym to już po prostu przegięcie. Suche, bez masy, twarde. Nie polecam
Odradzam!!
Odradzam!!! Tort zamówiony 29.09.24r potwierdzenie przyjęcia usługi do realizacji, 01.10.24 r potwierdzenie realizacji usługi na dzień 19.10.24 r dostawa w godzinach 14-16. Zero jakichkolwiek więcej informacji. W dniu dzisiejszym tj 19.10 niestety ani tortu ani informacji o braku możliwości zrealizowania zamówienia- nic kompletnie! Jutro syn ma urodziny,więc na biegu trzeba bylo coś wykombinować,żeby dziecko nie zostało bez tortu na jutrzejszą imprezę… Reklamacja złożona i od poniedziałku będzie kontakt z obsługą klienta. Ogółem 350 zł w błoto i kolejne dodatkowe koszty, nerwy i stresy- omijać ich szerokim łukiem!!!
Tragedia. Drugi raz niedostarczone zamówienie. Dobrze , ze zadzwoniłam z zapytaniem, bo po opóźnieniu nawet nikt nie raczył poinformować. Mimo zamówienia z kilkudniowym wyprzedzeniem- tłumaczą się brakiem realizacji ze względu na natłok pracy. MASAKRA!!!!
Omijać szerokim łukiem
Omijać szerokim łukiem. Otrzymany tort wielkości około 1 kg za 180 zł. 40 procent to gruba i twarda masa cukrowa. Środek suchy i kruszący się. Totalne rozczarowanie. Nr zamówienia 3169149
Zamawiałam tort w kształcie serca
Zamawiałam tort w kształcie serca. Co prawda był w kształcie serca ale całkowicie inny niż na zdjęciu. A co najważniejsze dostawa miała być miedzy godzina 15:00-17:00 a tort przyszedł o 9:00 z czego jestem bardzo nie zadowolona bo to był prezent urodzinowy dla męża ktory pracuje na budowie i nie było możliwości wstawienia do lodówki, dopiero po pracy o 18:00. Wiec cały słoneczny dzien tort był bez lodówki. Nie bez powodu zaznaczyłam późniejsza godzinę dostawy. Zgłosiłam reklamacje, żądalam zwrotu połowy środków za tort za ktory zapłaciłam 330 zł . Zwrócili mi tylko śmieszne 50 zł. Nie polecam!!!
Żenujące
Żenujące. Okropna prezentacja. Suchy biszkopt. Smak chałwy to tylko w opisie. Nie polecam. Przynajmniej zwrot pieniędzy za wybrakowany towar szybki.
Zamawiałem dwa razy przez e-torty
Zamawiałem dwa razy, tort dostarczony na czas
Tak dobrze jak się prezentował tak też smakował
Polecam Sebastian.W
Tort urodzinowy
Zamówiłem tort na urodziny żony. Tort przyjechal terminowo, wbrew temu co piszą inne opinie, ale może to niezbyt dobrze. Mieliśmy z żoną spędzić miły dzień, tymczasem my, nasi przyjaciele i co najgorsze 4-letnie dziecko spędziliśmy ostatnie kilka godzin na wymiotach i biegunce. Biuro obsługi klienta jako osoby z pewnością wykształcone z zakresu medycyny stwierdziły, że objawy wystąpiły za szybko, więc to z pewnością nie przez ich tort. Na nic nie liczyłem, chciałem jedynie ostrzec, a zostałem potraktowany jak oszust. No cóż, badanie sanepidu rozstrzygnie tę kwestię. Póki co polecam nie ryzykować z zamówieniem.
Zamowienie nie zostalo zrealizowane
Zamowienie nie zostalo zrealizowane, zajelo kilka dni zeby w ogole uzyskac od kogos jakiekolwiek informacje na temat zamowienia. Nie polecam, strata pieniedzy i czasu
Nie polecam!
Nie polecam:((( !Zwykle zamawiam rogale Sw. Marcińskie i rozsyłam po całej Polsce rodzinie i znajomym. Tym razem: Tragedia! Dzień przed dostawą prezentu na Dzień Matki poinformowano mnie że nie dostarczą zamówienia. Proponują mi dostawę zamiast na sobotę to najwcześniej na wtorek tj 28.05.2024 Do tego niewyszkolony personel na infolinii. Pyskaty i nie potrafiący się wysłowić. Zapłaciłam blikiem od razu za zamówienie. Oczekuje na zwrot pieniędzy który nie wiem kiedy będzie. Nadal na rachunku bankowym go nie ma. Nigdy więcej zakupów tutaj!!!!
Tort “malinowy”
Tort “malinowy”
Tort tragedia!!!biszkopt guma, krem ugryzc sie nie dalo.Malutki w opisie ile to ma warstw…rzeczywistosc odbiegala bardzo od opisu!!!Strata pieniedzy, niestety niespodzianka nie udana!!!
Nie polecam, zamówiłem tort szwarcwaldzki z oferty na stronie. Pierwszy zgrzyt to dostarczenie przed czasem, miało być 16-18 a było o 12. Kurier nie czekał aż odbiorę tylko zostawił w sklepie pod moim blokiem. I teraz wiem dlaczego. Na ich stronie napisano: Kakaowy, wilgotny biszkopt, przełożony warstwą klasycznej bitej śmietany z warstwą frużeliny wiśniowej to podstawa tortu WZ. Po pierwsze na torcie nie było kandyzowanych wiśni tylko częściowo czekoladki, a wiśnie ktore były obsypano cukrem. Po drugie biszkopt był suchy, a warstwy frużeliny nie było, pojedyncze wiśnie wrzucone w warstwę śmietany. Całość kompletnie odbiegała od tego co pokazują na stronie i od opisu. Kiedy w dzień dostarczania zamówienia chciałem zareklamować wykończenie (nim spróbowałem wnętrza) dostałem propozycję 30zl zwrotu. Później podniesiona do 50, teraz gdy już wiem że nie tylko wykończenie tortu było źle, ale i cały tort odbiegał w dużym stopniu od zamówienia czekam na odpowiedź. Nie polecam. Nie polecam. Nie polecam.
Niestety nie polecam
Niestety nie polecam. Zamówiłem 10.04 torta na urodziny dla mamy. Miał być doręczony 12.04, nadany został 11.04 a wydany do doręczenia 15.04:). Ciekawe w jakich warunkach był trzymany przez cały weekend. Teraz czekam na zwrot pieniędzy, mam nadzieję, że się doczekam.
Exceptional Cakes and Service - A Delightful Experience with E-Torty!
As a returning customer of E-Torty, I recently had the pleasure of ordering not just one, but two exquisite cakes from their online bakery. I opted for the Mazurka and Sernik (cheesecake) varieties, and let me tell you, both exceeded my expectations in every aspect.
First and foremost, I must commend E-Torty for their exceptional service, especially during the busy Easter holidays. Despite the tight schedule, they ensured timely delivery as per my specified date, which I truly appreciated. It's rare to find such dedication and professionalism in today's fast-paced world.
Upon receiving my order, I was immediately impressed by the meticulous packaging. The cakes arrived in pristine condition, beautifully presented and securely packaged. The attention to detail, right down to the charming cards included with the cakes, surpassed all my expectations. It's evident that E-Torty takes great pride in not only their products but also in the overall customer experience.
Now, let's talk about the taste. Oh, where do I begin? Both cakes were not only visually stunning but also incredibly delicious. My family and I savored every bite, and it's safe to say that they were an instant hit with everyone. In fact, my mom, who is quite the cheesecake connoisseur, couldn't stop raving about how much tastier E-Torty's cheesecake was compared to others she's tried. High praise indeed!
In conclusion, I am beyond delighted with my experience with E-Torty. From the seamless ordering process to the impeccable delivery and, of course, the mouthwatering cakes themselves, every aspect exceeded my expectations. E-Torty has truly won me over as a loyal customer, and I look forward to many more delightful experiences with them in the future.
Thank you, E-Torty, for spreading joy and sweetness with your heavenly creations. You've certainly earned a special place in our hearts and taste buds!
Sincerely,
Sintiya
tort urodzinowy
elegancko opakowane, dostarczone na czas, miła obsługa
Profesjonalna obsługa zamówienie…
Profesjonalna obsługa zamówienie dotarło na ustalony termin tort jubilatce jak najbardziej smakował nic jak wystawić 5/5 płatność online wszystko zgodne z zamówieniem polecam
Zamówiłem tort leśny na Dzień Kobiet
Zamówiłem tort leśny na Dzień Kobiet.
Otrzymałem wiadomość e-mail poniżej:
Nasza cukiernia poinformowała nas o awarii dwóch aut i w tym dniu nie będą w stanie doręczyć żadnego zamówienia.
Możemy zaproponować wymianę produktu na tort wysyłkowy.
Czyli albo wybieram jeden z dwóch innych tortów lub beziki albo anuluję zamówienie.
Pełen profesjonalizm 😡.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.