Fantastiskt bra service och riktigt snygga produkter med bra kvalité! De har ett enormt utbud med många tillval och är otroligt hjälpsamma genom hela orderprocessen. Man kan dessutom ladda upp sin f... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastiskt företag! Vi hann knappt trycka beställ innan de hörde av sig till oss med lite undringar över vår beställning. (Det var vi som hade varit lite otydliga!) När vi fick våra produkter stämde... Ver más
La empresa ha respondido
Bemötandet har varit väldigt bra även om den första leveransen blev felaktig. Easytryck fixade en ersättningsleverans med en högre kvalitet supersnabbt och var väldigt bra att ha att göra med även när... Ver más
La empresa ha respondido
Min första upplevelse med Easytryck och vill påstå att supporten och den behjälplighet och kundbemötande va av första klass. Snabbare leverans än väntat och kvalitén på produkten (Vepan) va rikti... Ver más
Escrito por la empresa
Sveavägen 83, 113 50, Stockholm, Suecia
Bra och snabb service. Fick hjälp med framtagning av korrektur. Enkelt att ladda upp bilder på webben.
Toppenkvalitet till bra pris. Rekommenderas varmt!

Respuesta de EASYTRYCK.se
Mycket bra kundsupport, snabba leveranser och bra priser. Dessutom fantastisk kvalitét på allt jag beställt från easytryck (backrdop, tygpåsar).

Respuesta de EASYTRYCK.se
Snabb och proffsig service med kanonresultat!

Respuesta de EASYTRYCK.se
Bra service, bra pris, snabb leverans.
Köpte backdrop till mitt band, fick den levererad på utlovat datum och ALLTING kändes smidigt och bra.
Tack för en bra produkt!

Respuesta de EASYTRYCK.se
Gick smidigt,fint resultat och bra orderhantering med hjälp och korigering :) Rekommenderas!

Respuesta de EASYTRYCK.se
Very poor costumer service.
As soon as you contact theme and mark a mistake coursed by theme you will wait for days to get any answers. Suddenly they are at lunch or on vacation.

Respuesta de EASYTRYCK.se
Väldigt bra mottagande och stöd i all hantering från fundering via design till leverans.
Kan verkligen rekommenderas då dom även hjälpte till att ta fram och leverera produkter som dom vanligtvis inte hade i sortimentet.

Respuesta de EASYTRYCK.se
Snabbare leverans än väntat och kvalitén på produkten (Vepan) va riktigt fin.
Kommer absolut återkomma vid fler behov av grejer till dom.

Proffsigt bemötande!
Mycket trevlig affär med jättebra slutresultat.
Kommer handlar hos Easytryck igen

Respuesta de EASYTRYCK.se
Fantastisk service, snabb leverans och produkter av hög kvalitet!

Respuesta de EASYTRYCK.se
Otroligt bra service och trevlig personal!! Allt man kan önska!

Respuesta de EASYTRYCK.se
Good service in general and good quality of provided product. However, was a small mistake when it came to quantity of the order (that is why did not put 5 stars), but Easytryck managed to fix it on time. Thank you!

Respuesta de EASYTRYCK.se
Bra service och lyhörd säljare. Vi är nöjda med våra produkter och har fått en service enligt våra förväntningar.

Respuesta de EASYTRYCK.se
Jag fick de hjälp jag behövde på rätt tid och rätt sätt.
Tack!

Respuesta de EASYTRYCK.se
Hjälpsamma, flexibla, allt gick som på räls med beställning av tygväskor, spiralblock och reflexer. Dessutom var alla produkter av god kvalitet. Rekommenderas!

Respuesta de EASYTRYCK.se
Beställde en liten kioskflagga. Fint monterad, bra pris och helt ok!

Respuesta de EASYTRYCK.se
Más información sobre otros tipos de reseñas.